Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

canım süt sağma makinesine ne kadar diyorsun ben düşünüyorum da

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi, hayırlı uğurlu olsun. Kutusu ve garantisiyle tüm parçalarını göndereceğim yanında elimdeki lansinoh süt poşetlerini de hediye ediyorum canım. İst.içi elden teslim ederim istersen 90 TL

Son düzenleme:
emzirme önlüğü ve süt pompasını birlikte alsam ne kadar olur? (bursadayım ve kargo ile alacağım için kargoya da para ayırmam lazım, ikisi birlikte son uygun bir fiyat verirseniz almak isterim.)

Merhaba, siz de öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı uğurlu olsun. Diğer arkadaşa da yazdım ilanımda da süt sağma makinası hediyeli olarak son fiyat 90 TL Mycey emzirme önlüğü sıfır ayarında 15 TL olarak çok uyguna listeliyorum memnun kalarak kullanacağınız iki üründür aynı şirkette beraber süt sağma molası verdiğim avent elektronik pompa kullanan bir arkadaşımdan ben çok daha kısa sürede daha fazla cc süt verim alabiliyordum üstelik kaç dakika kaldığımı lcd ekrandan izleyip, bebeğimin emiş ritmine göre artı eksilerle emiş gücünü istediğim gibi ayarlayıp
meme uçlarımın acımasını engelliyordum.Kendi özel biberonunda dolaba koyup akşam eve götürüyordum istersemde poşetine döküp tarihini yazıp direk dolapta saklayabiliyordum Diğer tüm makinalara göre de daha sessizdi. Alırsınız veya almazsınız kısmet, her emzirme veya sağımdan sonra lansinoh lanolin krem kullanmayı unutmayın. İkisi beraber 100 TL olur üzerine de düşünürseniz adresiniz BURSA'da olduğu için benim yarısını bitirebildiğim Lansinoh kremimi artı hediye olarak gönderebilirim, hayırlı geceler.

Son düzenleme:
sonradan yoğurt makinesi de dukkatimi çekti, kendim yapıyorum zaten. onun için esgeçmiştim ama kıvamı falan daha uygun olur belki diye aklıma geldi. siz neden kullanmadınız?

üçü ne kadara olur.

Bir arkadaştan haber bekliyorum yoğurt makinasıyla ilgili eğer o almazsa üzgünüm bunun fiyatında bir şey yapamam üçü 135 TL olur zira satma sebebim başka bir marka hediye geldi ve bunu sadece denedim çalışıyor mu diye ... fiyatı iki katıydı.

Son düzenleme:
Sevgili gardenia demin bir arkadaşa özel mesajdan mesaj atmayı denedim şuna benzer bir uyarı verdi; maksimum mesaj sayısına ulaştınız klasörü boşaltın tekrar göndermeyi deneyin. Sayfanın en üstünde silik yeşil bir yazı olunca malum tabletin minik ekranından görememişim demek ki, belki senin mesajında bu yüzden gelmemiştir bana, klasörün sınıtı özel mesaj+gönderilen mesajlar olarak totalde komik bir sayı 50 imiş silince sorun çözüldü.

Bu fiyata kaçırmayın derim:)))

Arkadaşlar biraz fluu çıkmış ama bebişleriniz yürüdüğünde öndeki dj piyano çıkınca nasıl kullanıldığını görün istedim Bebeğiniz için süper eğlenceli bir aktivite; müzikler, hayvan sesleri aç kapa çevir ile el, beyin, göz, kulak, ten uyarıları ile 5 duyusu gelişecek motor gelişimine katkı sağlayacak inanın, hatta açıp kapattıklarında ses gidip geliyor ya bebişleri ce..eee yapar gibi güldürüp eğlendiriyor. Siz de dinlenip, kısa zamanlı molalar verebiliyorsunuz Çok çok uygun fiyata üstelik:)

Arkadaşlar sitede de bilenler bilir Nisan 2012 annesiyim, hamileliğim boyunca en çok ürünlerini kullandığım biraz pahalı ama çok kaliteli marka Ebru Maternity Dantelli gecelik takımımı 100 TL son fiyat olarak satıyorum. Böyle güzel bir takım ile doğum sonrası muhteşem güzelliğinizle göz dolduracaksınız 2-3 kez giyindim kısa süreli, doğum sonrası ve eve geldiğim ilk gün pırıl pırıl gönderilecektir L beden.. İst.içi elden de teslim edebilirim. Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

Son düzenleme:
Az önce CA'dan bayramlıklarımızı alıp geldik iki çeşit alt üst kıyafet takımı 100 TLcivarı tuttu. Şunu söylemek istiyorum; herşey piyasada gerçekten çok pahalı, biz anneler çocuklarımız için her şeyin en iyisini en kalitelisini almak istiyoruz ama burada da hem çok kaliteli hem de yepyeni ayarında bebeğimiz için harika kıyafet ve bebek ürünlerine rastlamamız münkün, işte o zaman kaçırmayalım derim. Ben henüz rastlayamadım oğluma göre şeylere ama soru soran arkadaşlarımdan cevap beklediğimi de bildirmek isterim, iyi günler.

Son düzenleme:
Tarihini yazıp buzdolabında 3 emniyet kilidiyle güvenle saklayın. Ürün alındığı gibi ambalajıyla hiç açılmadan kutunun yan ve üst kapağındaki yuvarlak emniyet bandı ile hala duruyor. Piyasada 27 ile 30 TL aeası satılmakta 15 TLya kaçırmayın.

Termostatını ayarlayıp içine sütün veya mamanın ölçüsüne göre su koyuyorsunuz istediğiniz dakikada ısıtıp tekrar duruyor soğuyunca tekrar çalışıyor. Orjinal kutusuyla göncereceğim resmini ekliyorum Siz de bu ürüne ait tüm bilgileri internetten de inceleyin lütfen.

Son düzenleme:
Chicco Yenidoğan kapaklı neon renkli emzik ve Avent 0-6 arası şeffaf pempe kapaklı emzik ikisi beraber 10 TL Emzik uçlarındaki sararma sizi yanıltmasın uç malzemesinin özelliğinden dolayı o renk, Pembe olan hiç kullanılmadı chicco olan da az kullanıldı steril edilip kaldırıldı.

Son düzenleme:
Memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 TL yanında Mycey emzirme önlüğü 15 TL İkisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 TL ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık Lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü Lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
http://www.lansinoh.com.tr/ http://www.lansinoh.com.tr/urunler/lansinoh-hpa-lanolin

Son düzenleme:

iletişim konuları için yarın size yazıcam sonucu. benim için ayırın lütfen. inşallah aksilik olmazsa alıcam hepsini:)

Hepsi birbirinden kaliteli oyuncaklar dişlikler Eki Görüntüle 823313 Eki Görüntüle 823314

Arkadaşlar burada bir çok ürünü şu an satışa koymamam gerektiğimi oğlum bana hatırlattı, satışdakilerin resmini ekleyeceğim

Fuşya renkli Playgro büyük fil çok uygun fiyata 20 TL hem diş kaşıyıcılı, hem çıngıraklı, hem kocaman rengarenk değişik dokunma hissi veren kumaşlardan hortumu, birinde sarı diş kaşıyıcusı olan hışırtılı yeşil kulakları, biri aynalı biri renkli boncuklu ayak altları ve çiçek şeklinde diş kaşıyıcı içinde boncukları dönen harika esnek zebra tutma sapı ile bebeğinizin tüm duyularına hitap edip gelişimine çok büyük katkı sağlayacak olan bu oyuncağı kaçırmayın, zira bebekler çocuklar onun şirinliğine bayılıyor. Bebişim mimikken ben pusetinre ve ana kucağına da bağlamıştım çok hoşuna gidiyordu. Pırıl pırıl sorunsuzdur. Unutmadan piyasada ki playgro top fille karıştırmayın renkleri markası aynıdır ama o bunun çok küçüğüdür, bir çok özelliği de yoktur ve size söylediğim rakamın çok üstünde satılır. Gelin siz bebeğiniz için vazgeçemeyeceği bu güzel oyuncağı alın:)

Fisher Price Renkli Dostlar mama sandalyesi oyuncağı 10 TL Fisher Price timsah oyuncaklı dişlik 6 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…