- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
-
canım süt sağma makinesine ne kadar diyorsun ben düşünüyorum da
emzirme önlüğü ve süt pompasını birlikte alsam ne kadar olur? (bursadayım ve kargo ile alacağım için kargoya da para ayırmam lazım, ikisi birlikte son uygun bir fiyat verirseniz almak isterim.)
sonradan yoğurt makinesi de dukkatimi çekti, kendim yapıyorum zaten. onun için esgeçmiştim ama kıvamı falan daha uygun olur belki diye aklıma geldi. siz neden kullanmadınız?
üçü ne kadara olur.
Arkadaşlar bebeğim yürümeye başladığı için chicco dj yürütecimizi satmak istiyorum hiçbir sorunu yoktur ayrıca sağlam olduğu için devrilme problemi falanda olmuyor dublex evler için veya merdivenli bahçe veranda katları için hareket etmesini engelleyen altı tane altında stopper fren desteği takılabiliyor Bebeğinizin boyuna göre yükseklik ayarı yapılabiliyor. Üzerindeki ışıklı müzikli piyanosunu ayrıca çıktığı için mama sandalyesinin önüne veya beşiğine takabiliyorsunuz elinde de oynayabiliyor chicconun internet sitesinden veya internette aratınca ürün videosundan da inceleyebilirsiniz Mavili sarılı ve piyanosunda pembesi olan modelin aynısını biz 18 aya kadar çok memnun kalarak kullandık darısı başka bebeklere:) Hem kapanınca da çok az yer kaplıyor, piyanosunu çıkartıp mamasını, meyvasını önüne de koyabiliyorsunuz masa görevi görüyor, bebişiniz piyanosundaki değişik hayvan sesleri müziklerle eğlenceye doymuyor, yeni şeyler keşfediyor siz de kısa süreli başka şeylerle ilgilenebiliyorsunuz , yürümeye geçiş öncesi muhteşem bir rahatlık:) İstanbul'dayız bu kaliteli ürünü sadece 70 TL'ya elden alabirsiniz.Eki Görüntüle 812893
Philips Avent %0 BPA Biberon Isıtıcısı Express ile anne sütünü, biberon mamasını ideal ısıda bebeğinize verin hem geceleri hem güzdüz rahat edin çalışan annelerin kurtarıcısı diyebilirim termostatlı çok kullanışlı memnun kalacağınız bir ürün. Garantisi bitti ama hiç bir sorunu yok tüm belgeleriyle kutusunda İst.içi elden 80 TL'ya teslim edebilirim çok uygun fiyata kaçırmayın Buyrun tüm bilgilerini inceleyin Philips Avent %0 BPA Biberon Isıtıcısı Ekspres - e-bebek.com
Memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 TL yanında Mycey emzirme önlüğü 15 TL İkisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 TL ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık Lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü Lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
Eki Görüntüle 823907 Emziren annelere adanmıştır : Lansinoh Laboratories Inc Lansinoh HPA Lanolin : Lansinoh Laboratories Inc
iletişim konuları için yarın size yazıcam sonucu. benim için ayırın lütfen. inşallah aksilik olmazsa alıcam hepsini:)
Hepsi birbirinden kaliteli oyuncaklar dişlikler Eki Görüntüle 823313 Eki Görüntüle 823314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?