Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Neypapatya'ya özel toplu alım indirimi yapılmış son fiyatlardır, hayırlı uğurlu olsun.

Eki Görüntüle 904319 Eki Görüntüle 904320 Eki Görüntüle 904321

Tiny love marka yatak kenarı kitapları 20 yerine 15 TL
Chicco sıfır kutusunda doğal banyo süngeri 30 yerine 20 TL
Bebefox yenidoğan yan yatış yastığı 15 yerine 10 TL
Lansinoh 16 adet ambalajında göğüs pedi 5 TL
Lansinoh Affinity Süt sağma makinası 90 tl+ Mycey emzirme önlüğü 15 tl= 105 tl yerine100 TL
Süt sağma makinasının hediyesi olarak 7 adet lansinoh süt saklama poşeti ve dilerseniz ek hediye olarak il dışında olmanız sebebiyle kutusunda sakladığım 50 mg.lık yarısını kullandığım lansinoh lanolin kremi de yollayacağım.

Cok tesekkur ederim nasil yapacagimizi ozelden konusalim.

Arkadaşlar Avent IQ Sterilizatörümün orjinal resimlerini az önce sizler için çektim yanında Avent marka strik asit hediyesiyle beraber dörtte bir fiyatına bile değil sadece 100 TL'ya indirimli olarak alabilirsiniz. Çok yeni, kalitesi tartışılmaz eksiksiz bir üründür.

İlk resimdeki ve diğerlerinin birçoğu satıldı veya henüz satışa açık değiller. Sadece ilk resimdeki sarı turuncu playskool bastır gitsin aracımız çeşitli renklerde ve özellikte diş kaşıyıcılar duruyor bir de en sondaki tanny puset oyuncağı da satışta alabilirsiniz.

Wenice eşofman takımını bir arkadaşımın bebeğine hediye ettim satşta değiil üzgünüm, ilanlardan kaldırmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Neypapatya adlı arkadaş toplu alım yapacağı için çok güzel indirim yaptığım, hediyeler yollayacağımı söylediğim almayı istediği ürünleri sayfamda şu an satışta olmadığını kendisine söylediğim kendisine en erken 3-4 ay sonra satabilirim dediğim fisher price masalcı tırtıl, akıllı kumanda ve park yatağa asılı olan bondigo aslan, playskooll cici kelebeğim büyük boy puset oyuncaklarını satmadığım için almaktan vazgeçmiştir. 2 kez kargo ödemek istemiyormuş oyuncaklar için dediğinde daha sonra onları da kargo bana ait olarak size yollarım dediğim halde kabul etmemiştir Gece anlaşıp sabah karar değiştirmiştir 2 kez!!! Bebeğimin vaktinden çalıp, ona uzun uzun cevap vereyim mesaj atayım derken kuzumu ağlattığım için bin pişman oldum Her açıdan zaman kaybına yol açmıştır en başından beri şu an satmayı düşünmediğim daha sonra satılabilecek olanlar diye defalarca mesaj yazdığım halde, anlaşıp anlaşıp önceliğim oyuncak almaktı deyip vazgeçerek... şubatta doğacak bir bebek için öncelik oyuncak almakmış, kendi bilir

Rizedeysen Rizeden al madem bundan sonra, kimsenin de bu kadar vaktini harcayıp üzülmesine sebep olma lütfen!

Bu kaçıncı oldu ya anlamıyorum bu insanları... Ödemesi sorun, kargosu sorun, fikrini geceden sabaha kadar değiştirir, yazar da yazar sorar da sorar...
Sonuç sıfır vazgeçtim Şahsen aptal yerine koymaya çalışan kimseyle muhatap olmuyorum bundan sonra!

Ürünlerimin kalitesi de, markaları da, piyasadaki fiyatları da belli, almak isteyen alır daha önce ürünlerimi alıp memnuniyetlerini dile getiren arkadaşlar gibi de mutlu mesut kullanır. Kimse kimsenin durduk yere hakkına girmesin Yeter yani!!!

Bu moral bozuklukluğuyla bu topiği artık kullanmama kararı aldım Bir süre sonra kalan ürünleri yüklemeye çalışırım. Şimdilik hoşçakalın.

Admin lütfen bu sayfamı kapatınız, teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…