Hepsi bir arada ?

Wilhelmina

Gülümse şimdi... (:
Pro Üye
Emoji Skoru
420
Puanlar
333
Yer
Kocaeli
Merhaba kk değerli üyeleri :) Uzun uzun yazdım sildim nasıl özet geçerim bilmiyorum ama 6yılı aşkın bir ilişki aileler arası uzak mesafe tantanayi sevmeyen ilkelimsi esas kız ve oğlan düşünün. Aileler tanışmış erkek tarafı gelmiş, sıradaki isteme - söz mü yoksa paket yapılıp gençler de rahat etsin ailelerde mi bilemedim :) ben çok boğuluyorum ya hiçbir şeyim hazır değil gelenek görenekleri gereksiz buluyorum tek odaklandığım şey sevdiğim adamla olmak ailelerin içine sinerek sindirerek :) ama kimseye zahmet vermeden en çok da kendimize :) o yüzden uzak mesafeli olup da söz nişan işlerini atlatan arkadaslarimdan fikir almak istiyorum siz nasıl yaptınız ?

Allah kolaylik versin gurbette daha zoe tabi :) eger tanisma oldu ise isteme cumartesi söz/nisan pazar olsun gibi bir set düşünebilirsiniz ;)

Ben de senin gibi düşündüğüm için haftasonu hepsini aradan çıkarmıştım. Cuma geldiler sohbet isteme vs, Cumartesi de nişan yaptık. Ama kalacak yer problemi varsa ikisini de aynı gün yapabilirsiniz. İkramlık pasta börek tatlı tuzlu bir şeyler haZırlayın, aile gelince (akşam yaptık biz) çay sohbet muhabbet olur. Arada isteme Faslı, üzerine kahveleri verirsiniz. (Kahveye işkenceli eklemedim saçma buluyorum) sonra da yüzükleri takar pastayı kesersiniz. Hepsi aradan çıkar.
Ben dediğim gibi yüzüklü Faslı ertesi gün yaptım , kolay gelsin:)

Nişan olmayacakmış megersem yaa aile arasında söz olcak yani nişan merasimi gibi olmayacak kendi ailesi gelecek sadece pazar günü elbise bakmaya gittik hem çok pahalılar hem çok abartilar hem de çok açıklar , nişan bohçası için hazırlanan şeyler gereksiz geldi makyaj malzemelerini internetten birlestirsem daha hoş oluyor aynı fiyata ama kafama bir soru takıldı , makyaj takımı için ayrı bir çanta beğendim çok şık ama nişan sandıgının yanında makyaj sandığı da veriyorlar öyle mi almalıyım yoksa nişan sandığı yerine valiz aldırıp beğendiğim makyaj çantasını mi ? Bir de şu 5li 6lı gecelik sorunsalı var tabi , saten alınmalı mı sizce ?

Bu konuda üsteme tanımam söz tanışma nişan isteme hepsi aynı gün oldu :KK66:
Of süper :D ben de hep öyle hayal ediyordum ama olaylar fikirler surekli değişiyor. Bi anda olup bitmesi daha güzel aslnda şimdi istemeye ayrı kıyafet nişana ayrı kıyafet :) böyle alışveriş yaparken tam kendime gore aile ve eş bulmuşum diyorum her şey sade olacak ama bi yandan millet surat bukuyor hani evliliğe ilk adım bu kadar hafife alinmamali , ailesi seni hafife mi alıyor yoksa falan böyle şeyler duyunca insan üzülüyor. Tebrik ederim sizi de :)

Of süper :KK70: ben de hep öyle hayal ediyordum ama olaylar fikirler surekli değişiyor. Bi anda olup bitmesi daha güzel aslnda şimdi istemeye ayrı kıyafet nişana ayrı kıyafet :) böyle alışveriş yaparken tam kendime gore aile ve eş bulmuşum diyorum her şey sade olacak ama bi yandan millet surat bukuyor hani evliliğe ilk adım bu kadar hafife alinmamali , ailesi seni hafife mi alıyor yoksa falan böyle şeyler duyunca insan üzülüyor. Tebrik ederim sizi de :)
Bu haliyle bile cok yoruldum ayrıntsını düşünemiyorum :) herseyin süper olsun canım benim :)

Bu haliyle bile cok yoruldum ayrıntsını düşünemiyorum :) herseyin süper olsun canım benim :)
Evet o gün çok fazla stres olacağım aşikar hiç sevmiyorum bu muhabbetleri hayırlısı ile atlatmak tek duam, kimsenin kalbi kırılmasın. Kimse kimseyi yanlış anlamasın yeter. Bu dönemlerde çıkan sorunlar bir omur gidiyor sonra :/

Back