Sizi tercih etmedi diye mi totonuza benzetiyorsunuz adami?!resmen sinirleniyorum ya "bu g*tüme benzeyen adam icin niye bu kadar kahroluyorum?!" diyorum sonra da onu ne kadar sevdigim aklima geliyor, cok sinirleniyorum, su an da sinirliyim ve agizimdan böyle kötü sözler cikiyor.
Sonrasinda zaten ne dert kalır ne tasaBence acini yasa agla zirla arabada muzik ac son ses bas gaza.. ..
Neden ayrıldınız?
Engelle diyip ardından engelimi aç demek kendinizi küçük düşürmektir, keşke yapmasanız.
Bence acini yasa agla zirla arabada muzik ac son ses bas gaza.. iyi gelir bi sure cekmek zorundasin ne yazikki.. hayatimiza her girenin acisi ayni sekilde siddetli olmuyor.. kimi esip geciyo kimi delip geciyo...dua et sabir iste mevladan elbet gececek ve tekrar asik olacaksin, daha once olmamiscasina..
Hırsını alamadığın için bu haldesin!
Sizi tercih etmedi diye mi totonuza benzetiyorsunuz adami?!
Ağlama ama onu düşünmek istemiyorum unutmalıyım diye kendini de kasma
Sadece sevgini de acını da yaşa, oluruna bırak biraz
Gez toz evet ama onu unutmak için değil. Hayatına devam et, engelleme de sadece arada çok göresin geliyorsa bak hevesin geçene kadar
yani zorlama kendini hiç bir şey için acını da sonuna kadar yaşa içini dök zamanla herşey yoluna girecektir kasma kendini
Eski konularınızı okudum. Başınızdan kötü bir evlilik geçmiş ama yinede değişmemiş hala duygusal olarak yoksunluk yaşıyorsunuz. Bence artık kimaeye ihtiyacınız olmadığını özellikle bir erkeğin sevgisine muhtaç olmadığınızı kendinize kabul ettirin. Biraz acımasız bir yorum yapıyorum ama gerçekten gittiğiniz yolda devamlı acı çekersiniz üzülürsünüz. Bunu kendinize yapmayın.
Rosecim , sen adamı sevmiyorsun onun sana yaşatmış olduğu duyguları seviyorsun ..
Kendi açıklamanla demişsin ki ben bu adamın nesini seviyorum, sonra onu ne kadar çok sevdiğin aklına geliyor..
Diyorum ya , sen onu severken ki duyduğun sevgiyi sevmişsin .
Adamla alakası yok sıkma kendini, belleğinde anılar tazeyse kendini sürekli tekrarlar ..
öyle mi diyorsun? ya evet gercekten sanirim sizofren oldum, bazen fotograflarina bakip ondan vazgecmem gerektigini düsünüyorum, baska bi fotografta gözlerine bakinca tekrar yumusuyorum, cok sacma bi durum.
ki ikimiz o kadar farkliyiz ki anlatamam, yani ben deniz o dag.
Bu kadar seven insanların ayrılmasına karşıyım nedir problem ? Tek taraflı mı seviyorsunuz , şizofren olmazsınız da bu durum sizi çok yıpratır..
hayir hic te bile acimasiz bir yorum degil, cok dogru cok haklisiniz
siz beni disardan tabi ki daha farkli görüyorsunuz ve ona göre yorumluyorsunuz ve benim tam buna ihtiyacim var aslinda.
su an düsünüyorum da, zaman zaman dediginiz benim de aklima geliyor "o kim ki senin enerjini düsürebiliyor? buna neden izin veriyorsun, askindan ölecekmisin sanki, sacmalama ve kendine gel, genc bir kizsin, cik hayatini yasa"...bu durum bi kac saat sürüyor, sonra yine bi hüzün yine bi aglama durumu geliyor
bu kadar seven insanlar derken, o kadar sevseydik ayri olmazdik...demek ki o kadar sevmiyoruz.
keske onu tanimasaydim, o yokken hayat ne kadar kolaydi, tekrar o zamanlara gitmek istiyorum, onu tanimamak, tanismak istediginde kesip atmak, fazla üstüne düsmemek isiyorum.
ki ufacik bi olaydan dolayi ona hayatima girmesine sans vermistim, ilk basta hic ama hiiiic ilgimi cekmemisti, hatta o hemen bana karsi bos olmadigini söylemisti, ben bunu cok itici bulmustum...ama iste nerden nereye, simdi o umursamaz ve ben caresiz, o mutlu ve huzurlu, ben ise güme gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?