hepinize tesekkürler

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
arkadaslar bir yili gecmistir buraya girmeyeli. esimle cok cok ciddi sorunlarim vardi ve cok sükür zamanla hepsini astik. artik beni gecmisimle yargilarmiyor, beni ezmiyor ve beni ciddiye aliyor. bazi arkadaslar tavsiyede bulunmustu dik dur, sert dur diye. yaptim ve ise yaradi. birde gercekten cekip gidebilecegimi anladi ve korktu sanirim... her neyse cok sükür hersey cok güzel oldu ve daha da güzel olacak gibi.

burda herkese iyi dilekleriyle ve cektigi fircalarla yanimda olup derdimi paylastiklari icin tesekkür etmek istedim. iyiki varsiniz! Allah derdi olan herkesin yardimcisi olsun. yuva kurmak da onu ayakta tutmak da bazen zordur. biz basardik cok sükür. kimsenin yuvasi yikilmasin ve Allah dert cekenlere sabir versin insallah.

ne güzel bir haber bu böyle.
inşallah herşey hep gönlünüzce olur

evet bazen sanal ortamda da yardim bulunabiliyormus. ben ilk yazdigimda gercek hayatta kimseyle sorunlarimi paylasamayacagim icin icimi dökme amacli yazmistim. sonra baktim cevaplar geliyor hatta ayni seyleri yasayanlar bile cikti karsima. yanliz olmadigini bilmek insani biraz da olsa rahatlatiyor nedense. bunu yasayan baskalari da varmis diyorsun ve sabrediyorsun. belki tuhaf ama bende bu etkiyi yaratti burda derdimi paylasmak...

Allah herkesin mutlulugunu daim etsin. iyi dilekleriniz icin tesekkürler

kadınlar kulübü üyeleri kesinlikle çok iyi insanlar herkes birbirinin derdine çare olmaya çalışıyor büyük bi bayan dayanışması var burda HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
kız alıntıda benim mesaj niye öyle smileyli filan çıktı
çokta acaip bi yerden bölünmüş
nasıl oldu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…