• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri hePimizin soRunu..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
30
Samsun
arkadaşlar
biliyorsunuzki
çoğumuz saçlarımızın düz olması için düzleştiriciler fönler kullanıyoruz
kadınların%98 bu işlemi mutalak uyguluyor..
ama düzleştiricilerden sonra saçlarımız elektrikleniyor kabarıyor
en önemlisi kırılıyor..
mesela birçok dizi film yıldızlarının
saçları sürkli düzleştiriliyor..en basit örneği pelin karahan hazal kaya vs..vs..
ama saçLarı sağlıklı bir şekilde uzuyor hiç bir kırılmada olmuyor..
burada düzleştiricilerle barışık olmak
saçlarımızın düz olmasının keyfini çıkarmak ama
yıpranmamasını sağlamak için ürünLerle ilgili paylaşım
yapalım..[ örn gliss dove jhon frieda vs..]
saçlarını yıllarca düzleştiren ve bunun yanı sıra ürünler kullanarak asçları yıpranmayanlar özellikle bu topiğe katılısnlarr

ben yaklaşık 3 yıldır hep kullanıyorum düşleştirici çok özel bişey yapmıyorum ama asla saçım ıslakken kullanmıyorum o zman daha cok yıpratıcı oluyormuş 3-4 ayda bır de uçlarından aldırıyorum zaten ama bu süredede kırık olmuyor saçlarım cok kıvırcık değil dalgalı saç bakım olarakda bıoblass şampuanını ve bakım ürünlerini kullanıyorum kabarmada olmuyor memnunum ....

Son düzenleme:
canım onlarda kırık olmadığını nerden biliyorsun çok yakın çekim yapmıyorlar saç uçlarına... birde saç kısaysa çok kırılmaz uzadıkça kırılır.yani saçı arasıra kestirmenin ve sıcak makasın dışında bence kırığı kremlerle önleyemeyiz

canım onlarda kırık olmadığını nerden biliyorsun çok yakın çekim yapmıyorlar saç uçlarına... birde saç kısaysa çok kırılmaz uzadıkça kırılır.yani saçı arasıra kestirmenin ve sıcak makasın dışında bence kırığı kremlerle önleyemeyiz

üzgünüm ama sana katıLmıyorum canım.
çünkü heP uzak çekşm yaPmıyorLar ve saçLarının sağLıklı uzadıgını da
göRüyoruz.mutLaka saçLarını korurLar
korumasaLar bu kadar düzleştiriciye arTık saç iğrençLeşirdi.
Ve de saçLarımızı benCe kRem şampuan bitkiLer yaĞLar..vs.LerLe
korumakLa krıkLarımızı önLeriz
tabiiki De arasıra
uçLarından kesTirmekte fayDa vaR.ama koRumasız mümkün değiL bence
düzLeştirici önCesi bakım [ısı koruyucu özLLikli] , haftaLık kırık önLeyici maskeLer oLmassa oLmaz diyoRum..

işTe bu topikTe bu maskeLeri düzleştirici
öncesi ısıkoruyucuLu ürünLerden bahSedeLim ve
bizDe saçLarımızı hem düz hem sağLıkLı kuLLanaLım..

arkadaşlar kuzenimin eşi kuaför, onun dediğine göre en iyi düzleştiricileri piyasada bulamazmışız
en iyisi laserli oluyormuş ve sadece kuaförlere satılıyormuş, çatallaşan ayrılan uçları laserle yapıştırıp tedavi ediyormuş.
aynı zamanda saçımı düzleştirmeden önce saç serumu kullanmam gerektiğini söyledi her hangi bir markanın saç serumunu bulabilrsiniz marketlerde

Back