- 7 Ocak 2016
- 164
- 66
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
Merhaba sevgili kk
Not: oncelikle amacım polemik yaratmak değil. Sadece okumanızı rica ediyorum yorum degil.
Siteyi uzun zamandır takipteyim
Kendi dertlerimle de ilgili konuştum sizlerle yorumlar yaptiniz teşekkürler..
Özellikle bdv de dikkatimi çeken şey şu
Hepimizi birine doluyuz kırgınız bir konuda çaresiz ki burdayız
Yakınlarımıza anlatamıyoruz belki çekindigimizden belki ne düşünecek hakkımda belki.. belkiler uzar
Ama hepimizin ortak noktası DOLUYUZ!
içimizi döküyoruz. Rahatlıyoruz.. hiç tanımadığımız o kişiden gelen cümlelere ihtiyaç halindeyiz.
Ama üzüldüğüm nokta şu
Evet ben de eşimle ilgili sorunlardan bahsettim sizlere burası BirDerdimVar
BirMutlulugumVar değil malesef belki de olmalı. .
Hepimizin içinde birikenler var kv kp komşu eş..
Kendi etrafımıza tahammulsuzlugumuzden mi bu kadar netiz??
Boşan, babaevine dön, dava aç vs..
Hiç birimizin mi yok güzel anısı tüm gemileri yakmadan önce sakince karar vermeye?? Hayatımız bu kadar anlık karar vermek için bir o kadar basit mi??
Buraya herkes içini dökmeye geliyor ve biz insanların sadece kötü anılarını tek yönlü olarak dinliyoruz... bazen olay tavşan ve dağ misali olabiliyor.
Elbette herkes tecrübesince konuşuyor ama LÜTFEN soruna bu kadar odaklıyken konu sahipleri, gaz vermek yerine onların hayatlarını sorgulamalarına yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum.
Sabırla okuduysaniz ne mutlu.
İyi geceler
* Mune yazım biraz burada kalabilir mi teşekkürler
Not: oncelikle amacım polemik yaratmak değil. Sadece okumanızı rica ediyorum yorum degil.
Siteyi uzun zamandır takipteyim
Kendi dertlerimle de ilgili konuştum sizlerle yorumlar yaptiniz teşekkürler..
Özellikle bdv de dikkatimi çeken şey şu
Hepimizi birine doluyuz kırgınız bir konuda çaresiz ki burdayız
Yakınlarımıza anlatamıyoruz belki çekindigimizden belki ne düşünecek hakkımda belki.. belkiler uzar
Ama hepimizin ortak noktası DOLUYUZ!
içimizi döküyoruz. Rahatlıyoruz.. hiç tanımadığımız o kişiden gelen cümlelere ihtiyaç halindeyiz.
Ama üzüldüğüm nokta şu
Evet ben de eşimle ilgili sorunlardan bahsettim sizlere burası BirDerdimVar
BirMutlulugumVar değil malesef belki de olmalı. .
Hepimizin içinde birikenler var kv kp komşu eş..
Kendi etrafımıza tahammulsuzlugumuzden mi bu kadar netiz??
Boşan, babaevine dön, dava aç vs..
Hiç birimizin mi yok güzel anısı tüm gemileri yakmadan önce sakince karar vermeye?? Hayatımız bu kadar anlık karar vermek için bir o kadar basit mi??
Buraya herkes içini dökmeye geliyor ve biz insanların sadece kötü anılarını tek yönlü olarak dinliyoruz... bazen olay tavşan ve dağ misali olabiliyor.
Elbette herkes tecrübesince konuşuyor ama LÜTFEN soruna bu kadar odaklıyken konu sahipleri, gaz vermek yerine onların hayatlarını sorgulamalarına yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum.
Sabırla okuduysaniz ne mutlu.
İyi geceler
* Mune yazım biraz burada kalabilir mi teşekkürler