1 senelık gorustugum bır ınsan vardı 4 ay ayrı kaldık o bosluktayken yenı bırıyle tanıstım ve bırlıktelık yasadık bırkac kere sonra 1 senelık gorustugum ınsanla barıstık yenıden cınsel yasantımıza donduk sevgılımle yani sorunsuz bır sekılde beraberlık yasadık ve dıger ınsanla asla gorusmedım sonra. Uzun zamandır da beraber oluyoruz hıcbır sorun olmadı hersey yolundaydı fakat en son 2 dır beraber olduktan sonra bana penisinde Kaşıntı sureklı Akıntı yasamaya basladıgını ve bende birşeymi oldugunu sordu bırıylemı oldun falan bıseymı bulastı dedı doktora gıttım bırlıktelıkten kaynaklandı dıye soyledı bana dedı sende doktora gıt dedı. Ama dediğim gibi ben uzun zamandır sadece sevgılımle oluyorum yanı tamam bosluktayken bırıyle oldum bırackez ama onunla bıtırdım sevgılımle oldum kac kere beraber olduk Olsaydı asıl o zaman olmaz mıydı o kısıyle bıtırıp tekrar sevgılımle beraber olmaya basladıgımda olmaz mıydı cunku o kısıden ayrıldım sevgılımle beraber olduk arkasından 10 defaya yakın hıc sorun yoktu ve dıger kısıde hayatımda yok ama son 2 beraberlıgımızde boyle sorun yasadıgını soyledı? Bende Hepatit B C belirtilerine her seyıne bakıyorum okuyorum netten yazılardan doktorlardan ama Belirtilerin bnde hıcbırı yok gayette saglıklıyım. Sizce bende bır sey olmus olabilir mi
((((((