• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit B Taşıyıcısı Olanlar Lütfen Destek.. :(

Lütfen böyle geri zekalılara ranta avcılarına sizi dolandırmak isteyenlere kulak asmayın onları ifşa edin .aklınıza göre Allahın salakları bir şeyler yok 15 dakkada geçiririm yok şöyle geçiririm böyle geçiririm derse inanmayın sadece ve sadece doktorlara güvenin.
Bağışıklık sisteminisi güçlü tutun bunun için yediğiniz değiştiğinizi dikkat edin ekmek yemeyin karbonhidratlı gıdalar yemeyin et sebze gibi sağlıklı şeyler ayrıca vitamin takviyesi alın bir de size bağışıklık sistemini güçlendiren bir mucizeden bahsedeyim KEFİR.Bu bunu günüm var Sitesi hakkı bulutıyor satıyor oradan temin edebilirsiniz kargo ile size yollayabilirler belki başka yerlerden de demin edebilirsiniz tanıdığınızdan iyi bildiğinizki insanlardan da alabilirsiniz. Saçma sapan şeylere itibar etmeyin . Bağışıklığınız güçlü olduğu sürece hasta olmazsınız ben 12 senedir taşıyıcı olarak hayatımı sürdürüyorum ve değerlerim hep düşük doğum doğum esnasında yerim biraz yükselmişti o zaman da doktorlar şaşırdı o dönemde bir otobüste almıştım ondan dolayı da ışıklı mı düşmüştü Doğumla beraber olunca benim değerlerim çok yükseldi ama daha sonra vitaminlerimi yediğime içtiğime dikkat ettim şekerli gıdalardan karbonhidratlardan uzak durdum ve her gün bir bardak kefir içiyorum Jamie temini bol bol limon yiyorum sarımsak çizim sarımsağı ve bu kızlarımıza söyle birlikte yutun bu ve bunun gibi şeyler yapın iyi beslenin uykunuzu düzenli yapın hasta olmazsınız onun dışında başka bir şey yapmayın doktorlara da görün doktora hm sizin zaten yapmanız gerekenleri söylüyorlar tabii ki alkol gibi şeyler imza olduğunuz alkol sigaradan uzak durmanız gerektiğini söylemeye gerek yok herkes biliyor zaten

annemde babamda taşıyıcı...yıllık kontroller ve karacıgerde yaglanma dısında cok sukur bı ugraastırıcısı yok dıye bılıyorum..bende aşılıyım ama son asıyı yaptırmadılar unuttular falan...en yakın dostum hepatıt.dıp dibeyız yıllardır..bulaşssa bulasırdı.bardagından ıcıyorum o derece...korkma yani...engınar ye en bolundan vee su....bsy olmaz rahat ol..
Benim bi sorum olacak tedaviden sonra kanda bulaşıcılıgı kakıyorumu bazıları kalmıyor diyor

Back