Senin en yakın arkadaşın yine. Benim kocam.annemde babamda taşıyıcı...yıllık kontroller ve karacıgerde yaglanma dısında cok sukur bı ugraastırıcısı yok dıye bılıyorum..bende aşılıyım ama son asıyı yaptırmadılar unuttular falan...en yakın dostum hepatıt.dıp dibeyız yıllardır..bulaşssa bulasırdı.bardagından ıcıyorum o derece...korkma yani...engınar ye en bolundan vee su....bsy olmaz rahat ol..
Ben 6 senedir evliyim, bir şey olmadı çok şükür ama kontrol altında olmak lazım tabi.asi tam olarak koruyo mu kizlar? bnm cok samimi bi arkadaşım tasiyici..bide bn asinin tutup tutmadigina dair test yaptırmadim.
Amin.. Uzak durmam gereken şeylerin listesini verdi tabi doktorum ama bi arkadasimin babasında bu hastalık bulaştıktan 4 sene sonra siroz a çevirdi ne kadar dikkat ettiyse de bu virüsü nasıl hareket edeceği belli olmuyor. İcimde günden güne çürüyen bişey var ve bunun tam bi tedavisi, kesin bi çözümü yok ben onun bunalımındayım. Tabi bundan daha kötü hastalıklarla mücadele edenler var onlara göre bu hiçbir şey biliyorum ama bu da benim hayatımdaki en büyük problem..Benim eşim de hepatit b taşıyıcısı.
Çok bilgi sahibi değilim ama doktorunuz diyet vermedi mi? Diyetle değerlerin düzeldiğini biliyorum. Moralinizi bozmayın. Allah şifa versin
Gayet iyi anlıyorum canım. Psikolojik olarak yıpranman çok normal ama üzmemeye çalış kendini. Stres en büyük etkenlerden biri hastalıklarda biliyorsun. Moralini bozman sana bir fayda sağlamayacak, o yüzden düşünmemeye çalış. Elbette değerlerin kötü olduğu zamanlar da olacaktır, şimdi olduğu gibi ama biraz kendine dikkat ettin mi düzelir inşallah.Amin.. Uzak durmam gereken şeylerin listesini verdi tabi doktorum ama bi arkadasimin babasında bu hastalık bulaştıktan 4 sene sonra siroz a çevirdi ne kadar dikkat ettiyse de bu virüsü nasıl hareket edeceği belli olmuyor. İcimde günden güne çürüyen bişey var ve bunun tam bi tedavisi, kesin bi çözümü yok ben onun bunalımındayım. Tabi bundan daha kötü hastalıklarla mücadele edenler var onlara göre bu hiçbir şey biliyorum ama bu da benim hayatımdaki en büyük problem..
Haklısın başka ne söylenebilir ki zaten.. Benim de bunları baskalarindan duyup biraz olsun rahatlamaya ihtiyacim vardı çok teşekkür ederim allah senin de yardımcın olsun canım.. Bütün hastalara şifa versin..Gayet iyi anlıyorum canım. Psikolojik olarak yıpranman çok normal ama üzmemeye çalış kendini. Stres en büyük etkenlerden biri hastalıklarda biliyorsun. Moralini bozman sana bir fayda sağlamayacak, o yüzden düşünmemeye çalış. Elbette değerlerin kötü olduğu zamanlar da olacaktır, şimdi olduğu gibi ama biraz kendine dikkat ettin mi düzelir inşallah.
Benim de genetik bir hastalığım var, eğer atak geçirirsem psikolojik olarak çöküyorum gerçekten ama üzülmenin bir faydası yok işin gerçeği, bu hastalıklar ömür boyu bizimle. Onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz. Allah şifa versin.
Hmm.. Bak işte her bünye farklı karşılıyor bu virüsü.. Hala neye göre vücuda yerleşip kalıyor neye göre hastalık şeklinde gelip bi süre sonra geçiyor bilinmiyor hemen hemen her doktor aynı şeyi söylüyor.Ben de nikah için yaptırdığım kan testlerinde hastalığı geçirerek bağışıklık kazandığımı öğrendim...
Senin en yakın arkadaşın yine. Benim kocam.
Şap şup öpüyorum
Yok bulaşmadı çok şükür ve hatta senelerce aşı bile olmamıştım durumun ciddiyetinden bihaber olduğum için.bulaştımı peki :)
Haklısın başka ne söylenebilir ki zaten.. Benim de bunları baskalarindan duyup biraz olsun rahatlamaya ihtiyacim vardı çok teşekkür ederim allah senin de yardımcın olsun canım.. Bütün hastalara şifa versin..
Eğer hastalığınız devam ediyorsa 15 dk içinde kurtulabileceğinizi bilmenizi isterimMerhaba.. Bu hastalığı taşıdığımı 2010 yılında iş için evrak hazırlarken öğrendim. Ama bana hastanede bunun ciddiyetinden hiç söz edilmediği için üstünde durmadım. Ciddiyetinin farkına vardiktan sonra kontrollere gitmeye başladım yaklaşık 2 senedir düzenli olarak gidiyorum. Bu zamana kadar yaptırdığım testlerde bir problem çıkmamıştı. Fakat bir hafta önce aldığım sonuçlarda HBV-DNA degerim 5804 çıktı (bilmeyenler için.. olması gereken en fazla 2000) doktorum diğer kontrolü ocak ayına aldı böyle devam ederse biyopsi yaptirman gerekecek dedi o günden beri kendimi bunalimlardan bunalimlara atıyorum düşünmekten kafayi yicem benim gibi değerleri yüksek çıkanlar biyopsi ihtimali olan ya da daha önce yaptiranlar yorumlarınizi bekliyorum lütfen içimi rahatlatın biraz..
Bu hastalık ya da taşıyıcılıktan nasıl kurtulunabilir ki?tıp dünyası buna çare bulamadı.siz 15 dakika içinde kurtulmak mümkün diyorsunuz.lütfen bunun nasıl olduğunu buradan yazın bu kadar kişi size dua etsin.Eğer hastalığınız devam ediyorsa 15 dk içinde kurtulabileceğinizi bilmenizi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?