• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları hepatit A aşısını yaptıran varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.181
28.864
1.073
Diğer
kızım 14 aylık
geçen hafta dr.umuz kontrolde hepatit a aşısı yapmamız lazım, haftaya gelin yapalım dedi
yarin getirp yaptırmayı düşünüyorum
fakat bidaki haftaya perşembe tatile gidiyoruz 10 günlüğüne
bazı aşılar 1 hafta sonra ateş yapabiliyor örneğin su çiceği aşısı
gerçi su çiceği aşısı kızımda ateş yapmadı veya herhangi başka bir yan etki olmadı
ama bellide olmaz tabii her aşı farklıdır
aceba aşıyı yarin değilde tatil dönüşümü yaptırsam diye düşünüyorum şuan
sizlere danışmak istedim
fikirlernizi alabilirmiyim

sağol cevabın için
dr.umuzu aradım sabah
herhangi bir yan etkisi söz konusu değil ama tabii aşı bu bellide olmaz dedi
tatil dönüşü yaparız aşıyı dedi

biz yaptırmadık ama vakti gelince yaptırmayı düşünyorum bu arada dandini28 sen kocaelide hangi doktora götürüyosun bebeğini

canım hepatit a aşısını erken yaptirıyorsun galiba 2 yşına dogru yapılıyor senin dr neden erken yapıyor merak ettim
benim kızım 19.ayının içinde ama hepaita aşısını eylül gibiyaptırıcaz

canım hepatit a aşısını erken yaptirıyorsun galiba 2 yşına dogru yapılıyor senin dr neden erken yapıyor merak ettim
benim kızım 19.ayının içinde ama hepaita aşısını eylül gibiyaptırıcaz

erken değilki canım
1 yaş üstü çocuklarda yapiliyormuş
6ay aralıklan 2 doz olmak üzere
dr.umuzun söylediği ve benim okuduğumda bu yönde

biz yaptırmadık ama vakti gelince yaptırmayı düşünyorum bu arada dandini28 sen kocaelide hangi doktora götürüyosun bebeğini

Sezen canım ben gebzede oturuyorum. A.S.M'de Kemal Akpınar'a götürüyorum kızımı,genel olarak memnunuz herhangi bir durumda 7/24 cebinden de doktora ulaşabiliyoruzkaydirigubbakcemile5

Back