- 9 Eylül 2016
- 44
- 14
- 1
- 37
- Konu Sahibi harleyquinnn
-
Farklı olarak sadece aşırı akıntım oluyor hemde çok aşırı pskolojikmidir bilmem midemde de çalkantı oluyor kasıklarımda sanki fazlalık var gibi arada batma oluyor. Ben bunları yasıyorum canım dr a gideceğim ama biraz daha geçsin istiyorum. Sende ne gibi değişiklikler varCanım aynı durumdayız. Benim de negatif çıktı. Geç döllenme olabilri mi ki? Her aykinden farklı şeyler yaşadın mı?
Aynı beni anlatmışsın canım. Benimde aşırı derecede akıntım var. Gögüslerim şiş ve çok fena acıyor. Adet günümden önce sancılarım başladı adet olucam dedim ama yok. Hala ara ara o ağrılar oluyor. Ateşimde yüksek. Avuçlarım yanıyor. Ama ayaklarım sanki buz torbasında gibi ısıtamıyorun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıcam. Pazartesi de asmye gidip kan vericem. Hala yoksa uzman bir doktora gidicem.Farklı olarak sadece aşırı akıntım oluyor hemde çok aşırı pskolojikmidir bilmem midemde de çalkantı oluyor kasıklarımda sanki fazlalık var gibi arada batma oluyor. Ben bunları yasıyorum canım dr a gideceğim ama biraz daha geçsin istiyorum. Sende ne gibi değişiklikler var
Testini yaptın mı canım çok merak ettim durum nedir? Ateş bendede var hani grip olursun ya öyle bir ateşim çıkıyor...belirtilerimiz aynı sanırım bizde ne varsa ikimizdede aynı şey varAynı beni anlatmışsın canım. Benimde aşırı derecede akıntım var. Gögüslerim şiş ve çok fena acıyor. Adet günümden önce sancılarım başladı adet olucam dedim ama yok. Hala ara ara o ağrılar oluyor. Ateşimde yüksek. Avuçlarım yanıyor. Ama ayaklarım sanki buz torbasında gibi ısıtamıyorun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıcam. Pazartesi de asmye gidip kan vericem. Hala yoksa uzman bir doktora gidicem.
çok tesekkurler canım pazartesiyi beklıyorumBazi gebeiklerde idrarda cikmaya bilio benzce bi kan verin en sagliklosi o olucaktir eger hamie degilsenizde baktirin kist falan olablir
Yine yok canımTestini yaptın mı canım çok merak ettim durum nedir? Ateş bendede var hani grip olursun ya öyle bir ateşim çıkıyor...belirtilerimiz aynı sanırım bizde ne varsa ikimizdede aynı şey var
Pazartesi vericem canım kan. Bakalım kısmet artıkBazi gebeiklerde idrarda cikmaya bilio benzce bi kan verin en sagliklosi o olucaktir eger hamie degilsenizde baktirin kist falan olablir
Hayirlisi ne ise o olsun cnlarim...
canım sonucu alınca mutlaka benı de bılgılendır olurmu? çok merak ederım hayırlısı olsun inşallahPazartesi vericem canım kan. Bakalım kısmet artık
amin canımHayirlisi ne ise o olsun cnlarim...
Mutlaka haber veririm canımcanım sonucu alınca mutlaka benı de bılgılendır olurmu? çok merak ederım hayırlısı olsun inşallah
bugunden beri adet oncesi, başağrılarım olurduonlar basladı birde belım agrıyor bakalım adet olacakmıyım? olacak gibiyim ama şaşıyorum olsm bile 10 gün geçikmeye inanamıyorumMutlaka haber veririm canım
Sen ne durumdasın?
Ya sanki beni anlatıyorsun canım ya.bugunden beri adet oncesi, başağrılarım olurduonlar basladı birde belım agrıyor bakalım adet olacakmıyım? olacak gibiyim ama şaşıyorum olsm bile 10 gün geçikmeye inanamıyorum
Canım ben bu sabah regl oldum ağrılı bir şekildeYa sanki beni anlatıyorsun canım ya.
canım ilk defa böyle birşey yasadıgım için umutlandım yoksa bebek beklemıyorduk hiç planımız yoktu süpriz olacaktıKızlar psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi üstüne düştükçe stresten gecikiyor adet.. Üzülmeyin bidahaki aya inşallah.
Üzülme canım ya demek ki zamanı değilmiş. Bugün gitmedim kan vermeye çünkü ağrım arttı bir de terliyorum sürekli adet olucam kesin. Kan verip de negatif görmek istemiyorum. Bekliycem biraz daha. En azından olup rahatladın. Çok mu oluyorsun bu arada belki yerleşne kanaması olmuştur.Canım ben bu sabah regl oldum ağrılı bir şekildekendımı kaptırmıştım bebek fikrine çok kötü oldum... kendımı kötü hissedıyorum hayırlısı artık senden sonuç beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?