• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep negatif

harleyquinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
44
14
1
37
adetim 9 gün gecikti normalde asla gecıkme yasamam en fazla 1 yada 2 gun olur aylık döngüm düzenlıdır. ama 9 gundur adet olamıyorum testte yaptım bugun bırsey cıkmadı... hassas gebelik testlerınden alsam en erken nezaman cıkar bana yardımcı olabılrımısınız?

Canım aynı durumdayız. Benim de negatif çıktı. Geç döllenme olabilri mi ki? Her aykinden farklı şeyler yaşadın mı?
Farklı olarak sadece aşırı akıntım oluyor hemde çok aşırı pskolojikmidir bilmem midemde de çalkantı oluyor kasıklarımda sanki fazlalık var gibi arada batma oluyor. Ben bunları yasıyorum canım dr a gideceğim ama biraz daha geçsin istiyorum. Sende ne gibi değişiklikler var

Farklı olarak sadece aşırı akıntım oluyor hemde çok aşırı pskolojikmidir bilmem midemde de çalkantı oluyor kasıklarımda sanki fazlalık var gibi arada batma oluyor. Ben bunları yasıyorum canım dr a gideceğim ama biraz daha geçsin istiyorum. Sende ne gibi değişiklikler var
Aynı beni anlatmışsın canım. Benimde aşırı derecede akıntım var. Gögüslerim şiş ve çok fena acıyor. Adet günümden önce sancılarım başladı adet olucam dedim ama yok. Hala ara ara o ağrılar oluyor. Ateşimde yüksek. Avuçlarım yanıyor. Ama ayaklarım sanki buz torbasında gibi ısıtamıyorun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıcam. Pazartesi de asmye gidip kan vericem. Hala yoksa uzman bir doktora gidicem.

Aynı beni anlatmışsın canım. Benimde aşırı derecede akıntım var. Gögüslerim şiş ve çok fena acıyor. Adet günümden önce sancılarım başladı adet olucam dedim ama yok. Hala ara ara o ağrılar oluyor. Ateşimde yüksek. Avuçlarım yanıyor. Ama ayaklarım sanki buz torbasında gibi ısıtamıyorun. Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıcam. Pazartesi de asmye gidip kan vericem. Hala yoksa uzman bir doktora gidicem.
Testini yaptın mı canım çok merak ettim durum nedir? Ateş bendede var hani grip olursun ya öyle bir ateşim çıkıyor...belirtilerimiz aynı sanırım bizde ne varsa ikimizdede aynı şey var

Bazi gebeiklerde idrarda cikmaya bilio benzce bi kan verin en sagliklosi o olucaktir eger hamie degilsenizde baktirin kist falan olablir

Kızlar psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi üstüne düştükçe stresten gecikiyor adet.. Üzülmeyin bidahaki aya inşallah.

Canım ben bu sabah regl oldum ağrılı bir şekilde :KK43: kendımı kaptırmıştım bebek fikrine çok kötü oldum... kendımı kötü hissedıyorum hayırlısı artık senden sonuç beklıyorum
Üzülme canım ya demek ki zamanı değilmiş. Bugün gitmedim kan vermeye çünkü ağrım arttı bir de terliyorum sürekli adet olucam kesin. Kan verip de negatif görmek istemiyorum. Bekliycem biraz daha. En azından olup rahatladın. Çok mu oluyorsun bu arada belki yerleşne kanaması olmuştur.

Son düzenleme:
Back