Hep kullanılan,bir şey beklenen insan!

Onlar gelince mutfağı yemek harici kitleyin çok titizim midem bulanıyor diyin, sizden harici giren olursa öğüre öğüre lavaboya koşun, tuvaletleri yıkamayın başkasının kullandığını yıkayamıyorum diyin. kombinin su sıcaklık ayarını düşürün, aa su soğuk mu hiç haberim yok dersiniz :) Bişey diyen olursa hastayım, obsesifim dersiniz. Kızları öyleymiş ya, ondan geçti galiba dersiniz :)

Ayy bu yoruma bayıldım:) yarin gelecekler yine bu yazdiklarinizi yapicam en azindan bir kac tanesini ki wc banyoya karşı cidden hassasımdır teşekkürler

Esiniz istemiyor diye sizin aileniz gelemiyor, ama siz onun ailesine hizmetcilik ediyorsaniz ve bunu ben paylasimciyim, surat asamiyorum vs diyerek Kabul ediyorsaniz, siz daha cok hizmetcilik edersiniz.
Sert yazmis olabilirim . Maalesef hastalik yüzünden bir yildir aile mi göremiyorum. Annemle bi kahve icmek icin , yarim Saat yüzyüze görüsebilmek icin 3000 km yol cekmeye raziyim. Simdi siz ailem evime gelemiyor yazinca o Kadar üzüldü ve bi a Kadar sinirlendim.

Bence bu olay tam cinnetlik sende onları sokma evine eşin kem küm ederse çocukları kocana bırak evi terket iki hafta içinde aklı başına gelir karım yapsın kardeşim yesin yok öyle eşine kalsında bütün işler iki hafta içinde kapında yatar çocuklar bile başlı başına olay zaten. Sende eve ailesi görüşmeme şartı dönersin evine kabul etmezsin.

Nasıl bunları çekiyorsunuz okudukça şaşırdım bana bukadar kötü davransalar ben evime almam bulurum bi bahane ne biliyim saygı falan tamam kvyide idare ederim ama görümcenin oluru yok hiç allah sabır versin

Valla piskinse pişkin olmali insan
Ama sanirim bende saygısızlık yapamam yaslilarsa
En fazla surat asarim konusmam istemedigimi belli etmek icin
Ama o genc Gorumceyle iyi bi kavga ederdim
Hele o makarna mevzusunda o an orayi terkederdim ne demek ya mutfaga sokmamak

Tamamda sizin ailenizi evinize sokmayan adamin ailesine neden katlaniyosunuz ya haksizlik bu bencillik sizin ailenize yazik degilmi? Kac yil olmus ama degistirin artik bu durumu kalmasinlar istemediginizi soyleyin sizin ailenizde gelsin yada ne bileyim iyi oldugunuz muddetce kimae sizin kiymetinizi bilmiyor malesef

Niye gecirmedinjz ki tabagi kafasina,soyle buyuk bir kavga koparsaniza ,siz cok sessizsiniz,

Niye gecirmedinjz ki tabagi kafasina,soyle buyuk bir kavga koparsaniza ,siz cok sessizsiniz
Keşke gecirseymisim! O an terkettim masayı ama işte kaynana hep ortacı kızım takma sen ona bosver banada öyle yapıyor alınma blaa blaa deyip beni sakinlestirdi...
Kayinvalidem tuaf bir şekilde kızına saplantılı istemiyorum getirmeyin onu diyorum napsın kızım oda.sıkılıyor evde gezin ikiniz tek arkadaşı sensin diyor bizim tek derdimiz amip kılıklı evde kalmis 42 yasindaki gorumcemizi gezdirmek deşarj etmek çünkü

Yapmayın yani yorgunum diyin mutfak içerde istediğini pişir fln deyin, bu kadar yüzsüzse görümceye su bile getirmem kalksın kendi alsın

Bencil olmasa insan gibi davransa arkadas olurdunuz,sorun hem eziyet edip psikojik baski hemde sizi onunla birada olmaya zorlamasi
Hayır diyin,tatilemi felmek istiyorlar biz doneriz diyin,ben anneme gidicem deyip evde tek birakin cikin ,ortada kaldinlar hizmet eymeyin

"Sınırlarınıza hakim olmazsanız gün gelir sinirlerinize hakim olmak zorunda kalırsınız. "

Okurken bile tahammül edemedim.siz yaşıyorsunuz bütün bunları.benim eşim ailemi istemiyecek ve ben onun ailesini agirliycam üstelik hiç hakkwtmeyen insanlara hizmet edecem.bir bardak su bile vermem.
onlar size evlerinde nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın.
hatta daha katı olun.ne kadar kötü bencil insanlar ya

Hep bizdeyiz bi yemek yenecekse bizde, gezmeye gidilicekse bize- bizimle. Toplanilcaksa yine ayni sekilde özel günlerde, bayramda yilbasinda Hep Hep bizim evimizde.

Kızım sende bize gelsene niye hep biz geliyoruz demek yok.
Sanki onların bir evi yokmuşcasına o derece gündem olmuyor.

Eşin tam bir terbiyesiz.
Sizde aynı şeyi yapın, onun ailesi gelicez dediler mi hemen ailenizin yanına gidin, onlar gidene kadar da geri dönmeyin oğluşlarıyla birlikte otursunlar.

Böyle bir adamın densiz ablası bir kenara, anne babasını dahi evime sokmam. Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Buzdolabına dokunma, suyu az aç, mutfağa girme falan, bunlar yenilir yutulur cinsten laflar değil. Eşiniz de çok bencil ve size karşı saygısız. Sizin ailenizle sorunu olmamasına rağmen görüşmüyor, kendi ailesi tüm arsızlık ve terbiyesizliklerine rağmen günlerce evinizde keyif yapıyor. Yerinizde olsam kendi ailemi eve sık sık davet ederdim. Eşinizin anne babası geliyor madem, sizin aileniz de gelebilmeli. Yalnız, o görümce kişisini sokağıma bile sokmam
Kendim evde yokken de gelmelerine müsade etmem.

Ne kadar net yazmışsıniz katkınız için teşekür ederim..
Eşim beyaz yakalı aklı başında bi insandır ama konu ailesine gelince mantığıni devre dışı bırakıyor.Bencil çok ilk eğlendiğimiz yillarda bile bekar ablası sürekli bizimle gezerdi araba da kara kedi gibi 3 kişi takilirdik.
Şuan düşününce çook saçma geliyor.
Pahalı restorantlarda bizimle yer içer bide arkamdan ağiz burun kivirirdi.
Biz bu kadar iyi davranirken o BABa evinde ki suyu benden kıskanıyor baba evine çobanlık yapıyor kimden koruyor benden inanılmaz akıl almaz bir huy..Ev ev değil esya esya degil bizim ihtiyacımız yok zaten.

Meselâ görümcem çok çok tembeldir hic iş yapmak istemez diyelim biz onlarda 20 gün kalsak süpürge acmaz lavoba ovmaz biz gidince yapcakmis pislik icinde otururuz! Her şeyin en basit en kolay versiyonunu sever. Hep titiz oldugunu söyler evi b..k götürür duşa kabinde terlikle bile yıkanırken mideniz bulanir..
Birazda biz gitmeyelim kalmayalım uğraşmasın diye bana bu sekilde davranıp soğuttu aklınca.
Ruh sağlığının cok bozuk olduğunu düşünüyorum evlenememek onun için bir travma haline gelmiş.
Bi hayatı yok bize salça oluyor
Arsız, öfkeli, saldırgan, tembel, bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…