- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Ayy bu yoruma bayıldım:) yarin gelecekler yine bu yazdiklarinizi yapicam en azindan bir kac tanesini ki wc banyoya karşı cidden hassasımdır teşekkürlerOnlar gelince mutfağı yemek harici kitleyin çok titizim midem bulanıyor diyin, sizden harici giren olursa öğüre öğüre lavaboya koşun, tuvaletleri yıkamayın başkasının kullandığını yıkayamıyorum diyin. kombinin su sıcaklık ayarını düşürün, aa su soğuk mu hiç haberim yok dersiniz :) Bişey diyen olursa hastayım, obsesifim dersiniz. Kızları öyleymiş ya, ondan geçti galiba dersiniz :)
Nasıl bunları çekiyorsunuz okudukça şaşırdım bana bukadar kötü davransalar ben evime almam bulurum bi bahane ne biliyim saygı falan tamam kvyide idare ederim ama görümcenin oluru yok hiç allah sabır versinMerhaba arkadaşlar
Özet geçmeye çalışacağım.
10 yıllık evliyim. Eşimle olan sorunlar şöyle dursun benim sıkıntım kayinvalidemler. bekar görümcem var 42 yaşında ömür törpüsü. Bunlar sürekli bize gelmek istiyorlar geliyorlar, kalıyorlar yatılı şuan onlara 2 saatlik mesafedeyiz yine aynı 8 yıl istanbulda kaldık uzaktaykende durmadan gelip kalıyorlardı.Her yilbasinda bizdeler di 2+1 evde 15-20 gün çıldırmaca.
En sinir bozan kısım ise şu ben onların evine gittiğimde ki sayılıdır ilgi alaka sıfır görümcem sürekli suyu az aç az kullan,buzdolabına dokunma, balkonun kapisini açma toz giriyor, niye hergun sacini yıkıyorsun?Domatesli makarnanın yanina yogurt istemistim vermedi!domatesliymis ya!dolabi elliyemiyorum!Girip bi çay alamiyorum mutfaga sokmuyo titiz olduğunu idda ediyor maalesef evi b..k götürüyor.ve daha neler neler..Ben 3.5 yıldır gitmiyorum onların evine bu muameleden ötürü.Ve cok tembeller anne-kiz misafir agarlamak zor geliyor. eşim gidiyor kızımizla.
Ben nereye gitsem geliyorlar kalıyorlar yemeler içmeler denizler duşlar kendi evleri gibi 3 kişi rahat rahat takılıyorlar ama. Kendileri beni sokmuyorlar.Ne kadar akıllıca!Gecen hafta yine geldiler kızım yılbaşında annem bize cok güzel hindi yapti babaanne blliyomusun dedi oda bizi niye cagirmadiniz bakim? dedi bende dedim bu yilda sizden bekledik ama maalesef! hep ben mi çağırcam dedim.Neymis yaslilarmis benden herkesden iri sapasağlam kızı var kuramadi mi bi sofra? Bize gelip kalmayi biliyor! Kendi kızı yorulmasın uğraşmasın!hep benden bekleniyor.Daha da trajiyi eşim benim ailemle hiç görüşmez arası yoktur yani.Ben bunlarla böyle kafa patlat.Bunlari eşime söylediğimde görüşme gelmesinler diyor yapıncada ariza çıkarıyor onlar arıyor gelcez gelcez sıkıldık simdi yine aramislar gelip torunu alıcaz kalsin bizde azcık
Benden suyu kıskanan, evi kıskanan insanlari evlendigimizden beri arabalarda orda burda gezdiriyoruz evimizde agarliyoruz sorunlu, tembel hasta ruhlu 42 yasinda bi kadini çekiyorum evinde oturmuyor her defasinda Oda geliyor ben bu gelini eve sokmuyorum o bize gelmiyor ben niye gidiyorum demiyor?
Hadi kv-kp bi yere kadar yaşlı diyip geçiyorum bu kadının beni enayi yerine koymasını hazmedemiyorum!
Ve biz her şeyiyle kendimiz evlendik maddi manevi tek bir lira harcamadılar
Valla piskinse pişkin olmali insanTeşekkür ederim katkınız için. En başından beri tepkiliyim ama kurtaramadim yakamı çok yapışıklar yaşliyiz vs diyip işin içinden çıkıyorlar durmadan bekar görümcemi getiriyorlar yanlarında kendileri yetmiyor
Keşke gecirseymisim! O an terkettim masayı ama işte kaynana hep ortacı kızım takma sen ona bosver banada öyle yapıyor alınma blaa blaa deyip beni sakinlestirdi...Niye gecirmedinjz ki tabagi kafasina,soyle buyuk bir kavga koparsaniza ,siz cok sessizsiniz
Yapmayın yani yorgunum diyin mutfak içerde istediğini pişir fln deyin, bu kadar yüzsüzse görümceye su bile getirmem kalksın kendi alsınMerhaba arkadaşlar
10 yıllık evliyim. Eşimle olan sorunlar şöyle dursun benim sıkıntım kayinvalidemler. bekar görümcem var 42 yaşında ömür törpüsü. Bunlar sürekli bize gelmek istiyorlar geliyorlar, kalıyorlar yatılı şuan onlara 2 saatlik mesafedeyiz yine aynı 8 yıl istanbulda kaldık uzaktaykende durmadan gelip kalıyorlardı.Her yilbasinda bizdeler di 2+1 evde 15-20 gün çıldırmaca.
En sinir bozan kısım ise şu ben onların evine gittiğimde ki sayılıdır ilgi alaka sıfır görümcem sürekli suyu az aç az kullan,buzdolabına dokunma, balkonun kapisini açma toz giriyor, niye hergun sacini yıkıyorsun?Domatesli makarnanın yanina yogurt istemistim vermedi!domatesliymis ya!dolabi elliyemiyorum!Girip bi çay alamiyorum mutfaga sokmuyo titiz olduğunu idda ediyor maalesef evi b..k götürüyor.ve daha neler neler..Ben 3.5 yıldır gitmiyorum onların evine bu muameleden ötürü.Ve cok tembeller anne-kiz misafir agarlamak zor geliyor. eşim gidiyor kızımizla.
Ben nereye gitsem geliyorlar kalıyorlar yemeler içmeler denizler duşlar kendi evleri gibi 3 kişi rahat rahat takılıyorlar ama. Kendileri beni sokmuyorlar.Ne kadar akıllıca!Gecen hafta yine geldiler kızım yılbaşında annem bize cok güzel hindi yapti babaanne blliyomusun dedi oda bizi niye cagirmadiniz bakim? dedi bende dedim bu yilda sizden bekledik ama maalesef! hep ben mi çağırcam dedim.Neymis yaslilarmis benden herkesden iri sapasağlam kızı var kuramadi mi bi sofra? Bize gelip kalmayi biliyor! Kendi kızı yorulmasın uğraşmasın!hep benden bekleniyor.Daha da trajiyi eşim benim ailemle hiç görüşmez arası yoktur yani.Ben bunlarla böyle kafa patlat.Bunlari eşime söylediğimde görüşme gelmesinler diyor yapıncada ariza çıkarıyor onlar arıyor gelcez gelcez sıkıldık simdi yine aramislar gelip torunu alıcaz kalsin bizde azcık
Benden suyu kıskanan, evi kıskanan insanlari evlendigimizden beri arabalarda orda burda gezdiriyoruz evimizde agarliyoruz sorunlu, tembel hasta ruhlu 42 yasinda bi kadini çekiyorum evinde oturmuyor her defasinda Oda geliyor ben bu gelini eve sokmuyorum o bize gelmiyor ben niye gidiyorum demiyor?
Hadi kv-kp bi yere kadar yaşlı diyip geçiyorum bu kadının beni enayi yerine koymasını hazmedemiyorum!
Bencil olmasa insan gibi davransa arkadas olurdunuz,sorun hem eziyet edip psikojik baski hemde sizi onunla birada olmaya zorlamasiKeşke gecirseymisim! O an terkettim masayı ama işte kaynana hep ortacı kızım takma sen ona bosver banada öyle yapıyor alınma blaa blaa deyip beni sakinlestirdi...
Kayinvalidem tuaf bir şekilde kızına saplantılı istemiyorum getirmeyin onu diyorum napsın kızım oda.sıkılıyor evde gezin ikiniz tek arkadaşı sensin diyor bizim tek derdimiz amip kılıklı evde kalmis 42 yasindaki gorumcemizi gezdirmek deşarj etmek çünkü
"Sınırlarınıza hakim olmazsanız gün gelir sinirlerinize hakim olmak zorunda kalırsınız. "Merhaba arkadaşlar
Okurken bile tahammül edemedim.siz yaşıyorsunuz bütün bunları.benim eşim ailemi istemiyecek ve ben onun ailesini agirliycam üstelik hiç hakkwtmeyen insanlara hizmet edecem.bir bardak su bile vermem.
Eşin tam bir terbiyesiz.Bi keresinde yaşadığımız şehire benim erkek kardeşim bi iş için gelmişti abla kalamam ama 2 saat oturup dönerim demisti benim eş kişisi evden kaçtı kardeşimi görmemek icin.Ben de eniştem nerde diye sorunca bi yalan uydurmuştum
Böyle bir adamın densiz ablası bir kenara, anne babasını dahi evime sokmam. Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Buzdolabına dokunma, suyu az aç, mutfağa girme falan, bunlar yenilir yutulur cinsten laflar değil. Eşiniz de çok bencil ve size karşı saygısız. Sizin ailenizle sorunu olmamasına rağmen görüşmüyor, kendi ailesi tüm arsızlık ve terbiyesizliklerine rağmen günlerce evinizde keyif yapıyor. Yerinizde olsam kendi ailemi eve sık sık davet ederdim. Eşinizin anne babası geliyor madem, sizin aileniz de gelebilmeli. Yalnız, o görümce kişisini sokağıma bile sokmamBi keresinde yaşadığımız şehire benim erkek kardeşim bi iş için gelmişti abla kalamam ama 2 saat oturup dönerim demisti benim eş kişisi evden kaçtı kardeşimi görmemek icin.Ben de eniştem nerde diye sorunca bi yalan uydurmuştum
Ne kadar net yazmışsıniz katkınız için teşekür ederim..Böyle bir adamın densiz ablası bir kenara, anne babasını dahi evime sokmam. Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Buzdolabına dokunma, suyu az aç, mutfağa girme falan, bunlar yenilir yutulur cinsten laflar değil. Eşiniz de çok bencil ve size karşı saygısız. Sizin ailenizle sorunu olmamasına rağmen görüşmüyor, kendi ailesi tüm arsızlık ve terbiyesizliklerine rağmen günlerce evinizde keyif yapıyor. Yerinizde olsam kendi ailemi eve sık sık davet ederdim. Eşinizin anne babası geliyor madem, sizin aileniz de gelebilmeli. Yalnız, o görümce kişisini sokağıma bile sokmam
Kendim evde yokken de gelmelerine müsade etmem.