Merhaba arkadaşlar
Özet geçmeye çalışacağım.
10 yıllık evliyim. Eşimle olan sorunlar şöyle dursun benim sıkıntım kayinvalidemler. bekar görümcem var 42 yaşında ömür törpüsü. Bunlar sürekli bize gelmek istiyorlar geliyorlar, kalıyorlar yatılı şuan onlara 2 saatlik mesafedeyiz yine aynı 8 yıl istanbulda kaldık uzaktaykende durmadan gelip kalıyorlardı.Her yilbasinda bizdeler di 2+1 evde 15-20 gün çıldırmaca.
En sinir bozan kısım ise şu ben onların evine gittiğimde ki sayılıdır ilgi alaka sıfır görümcem sürekli suyu az aç az kullan,buzdolabına dokunma, balkonun kapisini açma toz giriyor, niye hergun sacini yıkıyorsun?Domatesli makarnanın yanina yogurt istemistim vermedi!domatesliymis ya!dolabi elliyemiyorum!Girip bi çay alamiyorum mutfaga sokmuyo titiz olduğunu idda ediyor maalesef evi b..k götürüyor.ve daha neler neler..Ben 3.5 yıldır gitmiyorum onların evine bu muameleden ötürü.Ve cok tembeller anne-kiz misafir agarlamak zor geliyor. eşim gidiyor kızımizla.
Ben nereye gitsem geliyorlar kalıyorlar yemeler içmeler denizler duşlar kendi evleri gibi 3 kişi rahat rahat takılıyorlar ama. Kendileri beni sokmuyorlar.Ne kadar akıllıca!Gecen hafta yine geldiler kızım yılbaşında annem bize cok güzel hindi yapti babaanne blliyomusun dedi oda bizi niye cagirmadiniz bakim? dedi bende dedim bu yilda sizden bekledik ama maalesef! hep ben mi çağırcam dedim.Neymis yaslilarmis benden herkesden iri sapasağlam kızı var kuramadi mi bi sofra? Bize gelip kalmayi biliyor! Kendi kızı yorulmasın uğraşmasın!hep benden bekleniyor.Daha da trajiyi eşim benim ailemle hiç görüşmez arası yoktur yani.Ben bunlarla böyle kafa patlat.
Bunlari eşime söylediğimde görüşme gelmesinler diyor yapıncada ariza çıkarıyor onlar arıyor gelcez gelcez sıkıldık simdi yine aramislar gelip torunu alıcaz kalsin bizde azcık
Benden suyu kıskanan, evi kıskanan insanlari evlendigimizden beri arabalarda orda burda gezdiriyoruz evimizde agarliyoruz sorunlu, tembel hasta ruhlu 42 yasinda bi kadini çekiyorum evinde oturmuyor her defasinda Oda geliyor ben bu gelini eve sokmuyorum o bize gelmiyor ben niye gidiyorum demiyor?
Hadi kv-kp bi yere kadar yaşlı diyip geçiyorum bu kadının beni enayi yerine koymasını hazmedemiyorum!
Ve biz her şeyiyle kendimiz evlendik maddi manevi tek bir lira harcamadılar