Hep ikilemde kalıyorum yorumlarınızı bekliyorum..!

Tavsiyeniz için teşekkür ederim eşim tekrar etmedi kesinlikle dövdü dediğim bir tokat hastanelik olmadım allaha şükür ama ailemde böyle şeylere alışık olmadığım için çok ağırıma gitti eşimi seviyorum sevmesem göz yumamazdım zaten ama bi an geliyo düşünüyorum sana bunu yapmamalıydı boşanmalısın diye bir düşünceye kapılıyorum.

sen haksızda olsan kabahatlide olsan kızsan bağırsan hakarette etsen eşinin seni dövmesi gibi bir hakkı bulunmuyor.ben dedim ben sürükledim gibi bahanelerin arkasına sığınıp kendini rahatlatma bence....eşinin öfke kontrolu yok anlaşılan...yürümeyen bir evlilik bitirilir ama şiddet gerektirmez olmuyorsa olmuyordur arkadaşım...tabikide unutamazsın insanın yaşadığı tramvalar kolay unutulmaz zaten...eşinin ailesine karşı görüşleride ayrıca sinir bozucu hayır insan anneside olsa bababsıda olsa olaylara objektif bakabilmeli demi...tamam kimse mecbur değil yardım etmeye ama didiklemeyede mecbur değil...boşanayımmı sorusuna gelince biz boşan desek boşanacakmısın yani...bu kararı ancak kendin verebilirsin canım...

aileler destek olsa ne kadar güzel olur
ama evliliğin sorumluluğunu alabilecek insan herşeyi ile almalı
bu konu yüzünden eşim bana tokat atıyosa evim eşya dolsun kolum bizlezik dolsun neyleyim ki
evinizde huzur olsun.. daha çok yeni evliliğiniz
zamanla kv.ye de alışılır maddi durumda düzelir
ama eşinizle yaşadığınız tatsızlıklar aklınazda saplanıp kalır
o yüzden eşinize sürekli bu konulardan yakınmayın ...

alışma evresindesiniz
eşinde farkına varacak herşeyin ama zamanla
biz 5,5 senelik evliyiz
eşim daha yeni yeni benim gördüklerimi görmeye cevap vermeye başladı
sonuç itibariyle onun ailesi
insan laf söyletmiyor ki erkekler hiç söyletmiyorlar
sakin olmaya kendi içinde yenmeye çalış
zamanla düzelecek

Canım gerçek bir aile çocuğunun arkasında ölene kadar durmalıdır bence..Maddi gücü varsa maddi ve maneviyse manevi..Aynı durumları bir arkadaşım yaşıyordu ona dediğimi sana da söylemek isterim..Eğer onun ailesi yardımcı olmayıp senin ailen yardımcı oluyorsa ve eşin "ailem yardımcı olmak zorunda değil" diye düşünüyorsa bence ailende maddi bir şey yapmamalı buna engel olmalısın.maddi anlamda sıkılsanız bile sen dert etme bırak eşin dert etsin. nasıl buluyorsa bulsun nasıl yapıyorsa yapsın çünkü evin geçimi bayandan önce erkeğin işidir..Bence tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…