Hep çok halsizim ve hemen yoruluyorum, ne kullanmam gerekir?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
Merhaba. Yaşım daha genç, 23 yaşındayım. Son birkaç senedir bende aşırı yorgunluk ve uykuya eğilim var. Yazın daha da arttı sıcaktan, kendimi çok halsiz hissediyorum. Vitamin olarak ne önerirsiniz?

Vitamini bilmem ama tatlım çikolata ye, bolca meyve ye her gün mutlaka 2 çeşit , süt iç ve pekmez iç.Sonrasında ne sağlık sıkıntın olur ne de halsizlik emin ol Arada yeşil çay bal da süper olur beslenmene özen göster bence böyle

Balık hapları var bir de ama onları da çok kullanırsan kilo yapıyor diye biliyorum.

Halsizlik, yorgunluk, yaraların geç iyileşmesi gibi belirtiler C vitamini eksikliğinin göstergesidir kızlar. C vitamini vücudumuzda üretilemediği için gerekli takviyeyi dışarıdan sağlamamız gerekir biz ailecek absorbent-C kullanıyoruz. tadı harika bir çiğneme tableti

arkadaşlar ben de çok yararlandım yazdıklarınızdan, teşekkürler

Yorgunluk parmaklarda morarma romatizma belirtileride olabilir bende iltihaplı eklem romatizması var bu şekilde başladı belirtilerim yanlız bulunmuo rahatsızlıklık bence bir romotolaga gitmelisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Yaşım daha genç, 23 yaşındayım. Son birkaç senedir bende aşırı yorgunluk ve uykuya eğilim var. Yazın daha da arttı sıcaktan, kendimi çok halsiz hissediyorum. Vitamin olarak ne önerirsiniz?
Ben bir dönem pharmaton kullanmıştım, kokusu çok kötü o yüzden bir kutuyu bile bitiremedim. Ama kulladıgım zamanlarda tabiri caizse zımba gibi yapıyordu :)

doğru canım herzaman işi garantiye almakta fayda var

morarma olayı her zaman mı oluyor yoksa sadece üşüdüğünüzde mi? bende yıllardır oluyor da, kardiyoloğa gittim bir sebebi bulunamadı.

Kesinlikle eminim. Sizde kanda demir eksikligi vardir. Cekirdekli siyah uzum yiyin. Pekmez icin. Bal. Olgunlasmis muz yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…