- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
Kan tahlili yaptırdın mı?değerlerinde bir eksiklik olabilir
arkadaşlar ben de çok yararlandım yazdıklarınızdan, teşekkürler
Ben bir dönem pharmaton kullanmıştım, kokusu çok kötü o yüzden bir kutuyu bile bitiremedim. Ama kulladıgım zamanlarda tabiri caizse zımba gibi yapıyordu :)Merhaba. Yaşım daha genç, 23 yaşındayım. Son birkaç senedir bende aşırı yorgunluk ve uykuya eğilim var. Yazın daha da arttı sıcaktan, kendimi çok halsiz hissediyorum. Vitamin olarak ne önerirsiniz?
Yorgunluk parmaklarda morarma romatizma belirtileride olabilir bende iltihaplı eklem romatizması var bu şekilde başladı belirtilerim yanlız bulunmuo rahatsızlıklık bence bir romotolaga gitmelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorgunluk parmaklarda morarma romatizma belirtileride olabilir bende iltihaplı eklem romatizması var bu şekilde başladı belirtilerim yanlız bulunmuo rahatsızlıklık bence bir romotolaga gitmelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle eminim. Sizde kanda demir eksikligi vardir. Cekirdekli siyah uzum yiyin. Pekmez icin. Bal. Olgunlasmis muz yiyin.Merhaba. Yaşım daha genç, 23 yaşındayım. Son birkaç senedir bende aşırı yorgunluk ve uykuya eğilim var. Yazın daha da arttı sıcaktan, kendimi çok halsiz hissediyorum. Vitamin olarak ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?