- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.176
- 358
- Konu Sahibi pembekuvars30
Burçlardan girince bi sempatimi kazandın inkar edemeyeceğuummMarsım akrep bazen sevişirim bazen dövüşürüm .
Tabiatım böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burçlardan girince bi sempatimi kazandın inkar edemeyeceğuummMarsım akrep bazen sevişirim bazen dövüşürüm .
Tabiatım böyle![]()
Kusura bakma ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ben hayatımın hiç bir döneminde sevgili bulma konusunda sorun yaşamadım. Sosyal medyada aramama gerek kalmadı. Emin ol eşim dahil hiç bir sevgilimle bir dakika dahi flört edemezdin. Özgüveni problemin kıskançlıklarından akıyor zaten. Ben kocam dahil hiç bir erkeği ya kaptırırsam korkusuyla kıskanmadım. Şu gün ayrılan kendi kaybeder.Ben ablalığımla da barışığım hatta teyze bile denilebilir
Aklın sıra bekarım diye beni vurucaksın aklın kıt olduğun için ilişkileri başarı olarak görüyorsun.
Benim öyle bir derdim yok ki.
Ben kimi kıskanıcam ooo yıllar önceki konu mu
Alırım bir dal.
Senin gibiler benim görüştüğüm adamlara uzanamaz zaten sen kocana bak da kaçmasın
Minnoşu da uyutmuyos ne biçim insanlar oldukamerigadamısın aplaaa
Mars akrep kadınıyım ona göre yaklaşmayın fazlaBurçlardan girince bi sempatimi kazandın inkar edemeyeceğuumm![]()
Yaw he he .Kusura bakma ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ben hayatımın hiç bir döneminde sevgili bulma konusunda sorun yaşamadım. Sosyal medyada aramama gerek kalmadı. Emin ol eşim dahil hiç bir sevgilimle bir dakika dahi flört edemezdin. Özgüveni problemin kıskançlıklarından akıyor zaten. Ben kocam dahil hiç bir erkeği ya kaptırırsam korkusuyla kıskanmadım. Şu gün ayrılan kendi kaybeder.
Kendi edilmişliğinle bir tutma.
Hayatımın her anlamında başarıyı da huzuru da elimde tuttuğum için burada sağa sola çemkirerek kendimi tatmin etmiyorum
Çok cahilim keşke ölsemCiks, amerika su an dunyanin aydinlik tarafi, ben asyadayim bizde karanlik (Singapur).
Sinirin ondan bence.Yaw he he .
Buda benle yarışa girdi.
Kız bu kadar büyütme ya eğleniyoryz şurda.
Tamam evde kaldım kimse almıyor hadi mutlu ol
Sokarım diyosunMars akrep kadınıyım ona göre yaklaşmayın fazla![]()
Fena .Sokarım diyosun![]()
Hee benim ondan da senin neden onu anlamadık.Sinirin ondan bence.
Balıkmış benim ki gidemde aglıyaammFena .
Marsını söylesin herkes çabuk.
Marsınız kadar konuşun
İslami sitelerdeki erkeklerin evlilik dışı cinsellik istememe olasılıkları daha yüksek o alaka.Ne alaka
Çok cahilim keşke ölsem![]()
O yüzden benle savaşa hiç girme benceBalıkmış benim ki gidemde aglıyaamm![]()
Keşke basıma öyle bişey gelse ama isvicre olsa orasıEstagfurullah insan isi dusmeden bilemiyor. Bundan 10 sene once haritada yerini gosteremeyecegim ulkede 5 senedir yasiyorum.Hayat...
Yok sen beni bi kaşık suda boğarsın marsım balık ya benimO yüzden benle savaşa hiç girme bence![]()
Yok ben diğerini boğucam kocasını kıskandım .Yok sen beni bi kaşık suda boğarsın marsım balık ya benim![]()
Etmen guzum eğleniyodukk yaaMune konu kapatılabilir mi artık baydı
Size düzgünce yardımcı olmaya çalışıyorum neden beğenmedim atıyorsunuz? Daha iyi bir alternatif mi var? Hem seküler hem de cinsellige karşı 30 yaş üstü adam bulmak kolay mı?İslami sitelerdeki erkeklerin evlilik dışı cinsellik istememe olasılıkları daha yüksek o alaka.