• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ablalığımla da barışığım hatta teyze bile denilebilir🤣
Aklın sıra bekarım diye beni vurucaksın aklın kıt olduğun için ilişkileri başarı olarak görüyorsun.
Benim öyle bir derdim yok ki.
Ben kimi kıskanıcam ooo yıllar önceki konu mu 🤣🤣
Alırım bir dal.
Senin gibiler benim görüştüğüm adamlara uzanamaz zaten sen kocana bak da kaçmasın
Kusura bakma ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ben hayatımın hiç bir döneminde sevgili bulma konusunda sorun yaşamadım. Sosyal medyada aramama gerek kalmadı. Emin ol eşim dahil hiç bir sevgilimle bir dakika dahi flört edemezdin. Özgüveni problemin kıskançlıklarından akıyor zaten. Ben kocam dahil hiç bir erkeği ya kaptırırsam korkusuyla kıskanmadım. Şu gün ayrılan kendi kaybeder.
Kendi ezilmişliğinle bir tutma.
Hayatımın her anlamında başarıyı da huzuru da elimde tuttuğum için burada sağa sola çemkirerek kendimi tatmin etmiyorum

Kusura bakma ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ben hayatımın hiç bir döneminde sevgili bulma konusunda sorun yaşamadım. Sosyal medyada aramama gerek kalmadı. Emin ol eşim dahil hiç bir sevgilimle bir dakika dahi flört edemezdin. Özgüveni problemin kıskançlıklarından akıyor zaten. Ben kocam dahil hiç bir erkeği ya kaptırırsam korkusuyla kıskanmadım. Şu gün ayrılan kendi kaybeder.
Kendi edilmişliğinle bir tutma.
Hayatımın her anlamında başarıyı da huzuru da elimde tuttuğum için burada sağa sola çemkirerek kendimi tatmin etmiyorum
Yaw he he .
Buda benle yarışa girdi.
Kız bu kadar büyütme ya eğleniyoryz şurda.
Tamam evde kaldım kimse almıyor hadi mutlu ol.
Senin göbekli herifi kıskanıyorum haklısın.
Ay nasıl ulaşamadım sen kaptın tamam sen benden güzel seksisin.
Problem yok 🤣🤣

İslami sitelerdeki erkeklerin evlilik dışı cinsellik istememe olasılıkları daha yüksek o alaka.
Size düzgünce yardımcı olmaya çalışıyorum neden beğenmedim atıyorsunuz? Daha iyi bir alternatif mi var? Hem seküler hem de cinsellige karşı 30 yaş üstü adam bulmak kolay mı? pembekuvars30 pembekuvars30

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X