• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bu duyar kasma bana da saçma geliyor. Çünkü bence sosyal medyada gezinen erkek ya iki takılırım yatar kalkarım diyordur. Yada reelden hoşlanacağı insan yoktur, çevresi yoktur. Ki çevresi olmayan insan da ben tercih etmezdim. İnsan bin tane yerden kendine birini bulabilir yoksa. Okuldan işten, hiç bir şey bulamasa fotoğraf kulübü gibi bir kulüp bulur. Yani sosyal medyadan tanışacaksa da vosvosların internet kulübü gibi yine bir hobi edinir ordan bulur.
Abaza gibi kadın seçip şansını deneyen insana aslaaaa olumlu bakamam.
Tamam abla en büyük sensin.
Sana ödül veriyorum.
En çok sevişen ödülü
Sosyal medyadan da bulsaydun içinde kalmış 🤣🤣

Kimin içinde ne kaldığı belli. Yaşıtız bu arada tek farkımız ben gönlümce yaşadığım için sağa sola sinirimi boşaltma gereği duymuyorum
He he doğru .
Sosyal medyadan kim ne yaparsa yapsın boşver sen evine kocana bak.

Tinderin benim gözümdeki imajı çok düştü.Direkt ayak geliyor aklıma.Sağol Pembe.Hadi at bunada bir kırmızı.

He he doğru .
Sosyal medyadan kim ne yaparsa yapsın boşver sen evine kocana bak.
Olur bakarım. Siz de sosyal medyadan bulamıyorsanız reel hayattan arayın malum 37 yıldır olmuyorsa bir yerde bir hata yapıyor olmalısınız.
Ya gerginliğiniz reel hayatınızda da sizinle ve gerginliğinizden dolayı ilişkileriniz yürümüyor yada yanlış yerde arıyorsunuz.

Olur bakarım. Siz de sosyal medyadan bulamıyorsanız reel hayattan arayın malum 37 yıldır olmuyorsa bir yerde bir hata yapıyor olmalısınız.
Ya gerginliğiniz reel hayatınızda da sizinle ve gerginliğinizden dolayı ilişkileriniz yürümüyor yada yanlış yerde arıyorsunuz.
Owww bak sen ablaya bak.
Ben kimseyş aramıyorum ama zaten var :)
Olmasa da problem yok
Senin gibi olucağıma böyle olurum boşver sen beni.
Bekarlığımı seviyorum ben 😘
Sen koçişine bak tut kaçırma

Owww bak sen ablaya bak.
Ben kimseyş aramıyorum ama zaten var :)
Olmasa da problem yok
Senin gibi olucağıma böyle olurum boşver sen beni.
Bekarlığımı seviyorum ben 😘
37 yaşındayım, 37 yaşındasınız. Abla derken kendine hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Ben sizli yazıp üslup bozmazken mahalle pazarcısı ağzıyla yazma tarzından da belli kaliteniz.
Eski konularınızı da iyi biliyoruz. Zor bela bulduğunuz adamları evli insanlardan dahi kıskanan birisiniz.
Mühim olan sevgili bulmak değil, ilişkiyş devam ettirebilmek. Bunu başaramamanızın öfkesini buraya boşaltmayın.

37 yaşındayım, 37 yaşındasınız. Abla derken kendine hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Ben sizli yazıp üslup bozmazken mahalle pazarcısı ağzıyla yazma tarzından da belli kaliteniz.
Eski konularınızı da iyi biliyoruz. Zor bela bulduğunuz adamları evli insanlardan dahi kıskanan birisiniz.
Mühim olan sevgili bulmak değil, ilişkiyş devam ettirebilmek. Bunu başaramamanızın öfkesini buraya boşaltmayın.
Ben ablalığımla da barışığım hatta teyze bile denilebilir🤣
Aklın sıra bekarım diye beni vurucaksın aklın kıt olduğun için ilişkileri başarı olarak görüyorsun.
Benim öyle bir derdim yok ki.
Ben kimi kıskanıcam ooo yıllar önceki konu mu 🤣🤣
Alırım bir dal.
Senin gibiler benim görüştüğüm adamlara uzanamaz zaten sen kocana bak da kaçmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X