- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.255
- 128
- 35
- Konu Sahibi pembekuvars30
Olabilir bananeBaskalrınada sizin yorumlarnız aptalca geliyor amanedcez simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bananeBaskalrınada sizin yorumlarnız aptalca geliyor amanedcez simdi
Tamam abla en büyük sensin.Bir de bu duyar kasma bana da saçma geliyor. Çünkü bence sosyal medyada gezinen erkek ya iki takılırım yatar kalkarım diyordur. Yada reelden hoşlanacağı insan yoktur, çevresi yoktur. Ki çevresi olmayan insan da ben tercih etmezdim. İnsan bin tane yerden kendine birini bulabilir yoksa. Okuldan işten, hiç bir şey bulamasa fotoğraf kulübü gibi bir kulüp bulur. Yani sosyal medyadan tanışacaksa da vosvosların internet kulübü gibi yine bir hobi edinir ordan bulur.
Abaza gibi kadın seçip şansını deneyen insana aslaaaa olumlu bakamam.
Kimin içinde ne kaldığı belli. Yaşıtız bu arada tek farkımız ben gönlümce yaşadığım için sağa sola sinirimi boşaltma gereği duymuyorumTamam abla en büyük sensin.
Sana ödül veriyorum.
En çok sevişen ödülü
Sosyal medyadan da bulsaydun içinde kalmış![]()
Neyse sanane demedin en azındanOlabilir banane
He he doğru .Kimin içinde ne kaldığı belli. Yaşıtız bu arada tek farkımız ben gönlümce yaşadığım için sağa sola sinirimi boşaltma gereği duymuyorum
Burdakileri kafama takıcak mıyım eğleniyorum .Neyse sanane demedin en azından![]()
Sevişsende bi gevşesen aslnda geçer biliyon mu bu gerginlikBurdakileri kafama takıcak mıyım eğleniyorum .
Ama birileri kafayı takmış beni komikler sizi
Neyse sanane demedin en azından![]()
Benim seks hayatım millete dert olduSevişsende bi gevşesen aslnda geçer biliyon mu bu gerginlik
Kaç sene olmuş ama büyük dert tek basına sırtlanamazsın bu yükü yardımcı olmak boynumuzun borcuBenim seks hayatım millete dert oldu![]()
Olur bakarım. Siz de sosyal medyadan bulamıyorsanız reel hayattan arayın malum 37 yıldır olmuyorsa bir yerde bir hata yapıyor olmalısınız.He he doğru .
Sosyal medyadan kim ne yaparsa yapsın boşver sen evine kocana bak.
Minnoşu da uyutmuyos ne biçim insanlar oldukGuldurmen kuzum aramizda dunyanin karanlik tarafinda olanlar var. Burada saat 22.30'a geliyor, kopegim su an bana yapisik bir sekilde uyudugu icin her gulusumde uyaniyor![]()
Owww bak sen ablaya bak.Olur bakarım. Siz de sosyal medyadan bulamıyorsanız reel hayattan arayın malum 37 yıldır olmuyorsa bir yerde bir hata yapıyor olmalısınız.
Ya gerginliğiniz reel hayatınızda da sizinle ve gerginliğinizden dolayı ilişkileriniz yürümüyor yada yanlış yerde arıyorsunuz.
37 yaşındayım, 37 yaşındasınız. Abla derken kendine hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Ben sizli yazıp üslup bozmazken mahalle pazarcısı ağzıyla yazma tarzından da belli kaliteniz.Owww bak sen ablaya bak.
Ben kimseyş aramıyorum ama zaten var :)
Olmasa da problem yok
Senin gibi olucağıma böyle olurum boşver sen beni.
Bekarlığımı seviyorum ben![]()
Ssssttt.Böyle yazıyorlar pembe kırmızıya boyuyor.Isabel zevüşüyo mu zevüşmüyo mu ? söyleyin bi ona göre gitcem
Ssssttt.Böyle yazıyorlar pembe kırmızıya boyuyor.
Ben ablalığımla da barışığım hatta teyze bile denilebilir37 yaşındayım, 37 yaşındasınız. Abla derken kendine hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Ben sizli yazıp üslup bozmazken mahalle pazarcısı ağzıyla yazma tarzından da belli kaliteniz.
Eski konularınızı da iyi biliyoruz. Zor bela bulduğunuz adamları evli insanlardan dahi kıskanan birisiniz.
Mühim olan sevgili bulmak değil, ilişkiyş devam ettirebilmek. Bunu başaramamanızın öfkesini buraya boşaltmayın.
Marsım akrep bazen sevişirim bazen dövüşürüm .Isabel zevüşüyo mu zevüşmüyo mu ? söyleyin bi ona göre gitcem