Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.719
901
123
Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.

Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Çoğunluğu sosyal medya ilişkisiyse normaldir aranan tipler çok ama sadık düzgün gerçekten sevenlerde var genelleme yapamayız bu yüzden az çok anlarsın karşındaki kişinin niyetini ilk mesajlarda samimiyet kuruyorsa hemen canım cicim basarsın engeli

sinyallere açık olmalısın diyorsun yani ben cinsellik karşıtı değilim ama öpüştüm ve çok etkilendiğimi ayrıldığımda acı çekme nedenimin cinsel temas kaynaklı olduğunu anladığımdan beri cinsel temas istemiyorum olan bana oluyor inşallah iyi niyetli insanlar vardır yaaa
Çoğunluğu sosyal medya ilişkisiyse normaldir aranan tipler çok ama sadık düzgün gerçekten sevenlerde var genelleme yapamayız bu yüzden az çok anlarsın karşındaki kişinin niyetini ilk mesajlarda samimiyet kuruyorsa hemen canım cicim basarsın engeli

Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
Tinder’da ne işiniz var evlilik dışı ilişkilere hoş bakmıyorsanız? Veya neden sosyal medyadan hep birilerini buluyorsunuz?

Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
Hayır. Tinder date uygulamasıdır, sokaktaki çocuk bile bilir bunu, Tinder Avcısı diye filmi bile var; günübirlik ilişki isteyenler sıkça kullanır. Maklube yemek için mi eşleştiğinizi sanıyorsunuz?

Belli bir yaşa gelmiş insanlar cinselliği de ilişkide paylaşılması gereken önemli bir şey olarak görüyorlar. 30 yaşında bir adam Avm'de buluşup kahve içmek ister mi hep mesela? Yani tamam belki öylesi de vardır ama olmayanı da var. Bunların hepsine de sapık etiketi yapıştırmamak lazım. Sadece beklenti farklılığı demek lazım.
Bir de herkesle flört etmemek gerek sizin durumunuzda. Madem hassasiyetiniz var, Tinder'ı geçin bir kere. Ya da bir ortamda iki bakıştınız diye numara alıp vermeye girmeyin.

Ayrıca 35 yaşını geçmiştiniz sanırım, sizinle olabilecek yaş grubu erkekler olgundur; tabii ki doğal olarak cinsellik önceliği olacak, çoluk çocuk eğlendirecek yaşı geçmişler; buluşup muhallebi yiyecek, sinemada kaçak göçek öpüşecek yaşı geçmiş adamlardan bahsediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X