Hep böylemi kalıcam ?

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
723
1.139
333
İzmir
2Gün önce adet düzensizliğim için doktara gittim. 2 aydır ne gelen vardı nede giden normaldede düzensizdi ama çok umursamazdım baktım olacak gibi değil
ağrılarım çoğaldı sürekli bi şişkinlik var doktorun yolunu tuttum ulturasonda polistik kist varmış hatta sol yumurtalığımı önce göremedi ikinci kez bi daha çağırdı (o zaman göürp görmediğinden şüpheliyim) bana ilk ulturasyonda sol ymurtalığını göremyorum ama sağ yumurtalığında kist var dedi ikinci kez çağırdığında sol taraftada kist olduğunu söyledi. Buraya kadar herşey normal bence kistleri çok sorun etmiyorum fakat ben jinekologtan önce dahiliyeye gitmeyi planlıyordum çünkü saçlarım inanılmaz derecede döküldü görenler ne olmuş sana diyo ben şehir dışında okuduğum için oranın suyundandr diyordum
karnımda göbeğimde çenemin altında tüylerim oluştu hele karnımdakiler zaten simsiyah upuzun oldular çok üzülüyorum bu durum için sonradan öğrendimki bu belirtiler aslında bu kistlerden kaynaklanıyormuş benim gibi bu sorunlarla karşılaşan varmı tedavi olduktan sonra özellikle tüğlenmeniz geçti mi yoksa artık ben hep böyle tüylümü kalıcam bide ben bu aralar çok sinirli biri oldum ama aşırı derece duygusal oldum bi yandan kızıp bi yandan deli gibi bağırıyorum kerhesle kavga eder oldum ki ben böyle biri değili :95::95::84: sonrada oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum benim gibi olan varmı bunlar geçer mi yoksa ben artık hep böylemi kalıcam :18::18:

Tüyler insanın çok sinirini bozuyor değil mi....
Maalesef bu hastalığın bir kötü yanı da o...
Eğer imkanın varsa lazer epilasyon yaptır iyi bir yere
böylece azalırlar...

Tüyler insanın çok sinirini bozuyor değil mi....
Maalesef bu hastalığın bir kötü yanı da o...
Eğer imkanın varsa lazer epilasyon yaptır iyi bir yere
böylece azalırlar...

nereye yetişicem lazerle göğüsümün üstü göbeğim belim üstelik ayva desen değil kıl desen değil böyle uzun ince zayıf ama siyah üstelik çenemin altında bile çıkmaya başladılar tedavinin sonunda bunlar yok olmıycak mı

tedavi sonrası yenileri çıkmaz ama çıkanlar için çare epilasyon...
ben sana lazeri öneriyorum
arkadaşım tüm vücut yaptırdı da kurtuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…