Hep böyle mi olacak?

mavioje_

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
31
3
Kızlaar fikrinize ihtiyacım var öncelikle üniversite öğrencisiyim 19 yaşındayım bundan 1.5 ay önce okulun nam-ı değer kaslı çocuğuyla sevgili oldum. Sevgilim benden 5 yaş büyük askerliğini yapmış olgun diye niye nitelendirilen ee haliyle beğenildiği için biraz egosu olan biri tabii bana karşı değil. Herşey çok güzel giderken ilişkimizin ilk açığı mesajlaşmayı çok sevmediğini söyleyip gün boyu ondan hiç haber alamamamla başladı. Bu ilgisizlik böyle devam ederken bide ego çıktı başıma. Yan yanayken tamam herşey çok çok güzel benden başkasına bikez bile baktığını dahi görmedim çok sadık falan ama görüşmediğimizdeki ilgisizlik rahatsız ediciydi. 3 haftalıkken ayrılık kararı alıp bunu ona söyledim ve şöyle ki bütün sosyal hesaplarında beraber fotoğrafımız falan var. Ben bikaçını kaldırdım fakat onda hiçbi değişiklik yoktu sonraki gün yüz yüze konuştuk özürler seni ihmal etmiycemler falan 1 hafta gerçekten değiştiğine inandırdı gel gelelim ki 2 gündür yine eski haline döndü sabah günaydın akşam iyi geceler şeklinde. Sizce ne yapmalıyım ben mi çok abartıyorum yoksa her seferinde benim tepki göstermemle mi düzelicek bu çocuk, tabi geçici olarak. Off çok kararsız kaldım

19 yaşında olduğunuza emin misiniz gerçekten?
herşey çççççoooooooooookkkkkkkkk güzel giderken mesajlaşma sorunu çıktı
3 hafta sonra ayrılayım dediniz
ama herşey çççççççooooooooooook güzel gidiyordu... ne ara pardon? ilk 1,5 hafta mı???

Askerliğini yapmış kısmını anlamadım desem? Bu arkadaş öğrenci mi hala? Değilse okulda ne işi var? Kısa sürede nasıl 'harika' giden bi ilişkiniz oldu? Kafamda deli sorular...

Kuzenimin girdap iliskisinin aynisi oda egosu tavan sacma sapan biriyle beraberdi bir ayril bir baris iliski yurutuyorlardi cocuk 1 hafta duzeliyorsa 2. Hafta gene ilgisiz oluyormus ,ayrilinca faceden durum paylasmalar ..sarkilar kuzene itafen sonra ozurler fln barisiyolardi 2-3 hafta iyi oluyorlardi sonra cocuk yine ayni ve yanyanayken hersey guzel oluyormuş filan benim dinlemekten icim bayilmisti artik o ayrilma barismalardan yorulmamistiki sonunda tamamen bitti kuzen hayal kirikliklariyla kaldi ama ben sevindim cok belli etmesemde bence hiç ugraşma

Edit: kuzenimde seninle yaşıt ve fazla duygusaldi iki sarkiya 2 guzel soze ozurlere kana kana bu hale geldi ben kendimi yirttim laf anlatcam diye 1 kere bile dinlemedi normalde asla mudahale etmem ama surekli anlata anlata cocuga ben gicik kaptim bi kasik suda bogasim var tanimasamda o derece umarim sen oyle olmassin

Öncelikle "nam-ı değer" değil "nam-ı diğer" olacak...
Ne ara sevgili oldunuz, ne ara ilgisizleşti, ne ara tükettiniz de ayrıldınız? 1.5 aya bu kadar şeyi nasıl sığdırdınız? 19 yaş artık ergence ilişkilerin davranışların bitip birazcık daha dengeli ilişkilerin kurulmaya başladığı yaşlardır. Siz 15'te takılı kalmış gibisiniz.

Askerliğini yapmış kısmını anlamadım desem? Bu arkadaş öğrenci mi hala? Değilse okulda ne işi var? Kısa sürede nasıl 'harika' giden bi ilişkiniz oldu? Kafamda deli sorular...
Çok kısa bi süre evet ama nerdeyse hergün okulda görüştüğümüz için güzel gidiyodu diyelim onun evi zaten burda askerlikten sonra okumaya karar vermiş sınava girmiş falan

Yani sabah günaydın akşam iyi geceler ilişkide yeterli mi diyosun

5 senelik iliskim var.

Sabah gunaydin hal hatir sorariz..

gun icinde konusuruz..

Aksam olur sohbet eder yatariz ondan bundan sundan..

Mesajlasmayi sevmiyorsa zorlamaya ne gerek var..Sen yine at mesajini..

Okursa okur okumazsa keyfi bilir..

Tek güzel cevap buydu ya teşekkür ederim öncelikle. Şuan bunları okuduktan sonra yaşıycağım bi hayal kırıklığı olcağını düşünmeye başladım ama sonum kuzenin gibi olsun istemiyorum bundan bişeyler çıkarmaya bakıcam tekrar teşekkürler

Insallah öyle olmaz bol şans ben tesekkur ederim

Ben şahsen, 3 haftalıkken az mesaj atıyor diye okulun en kaslı cool çocuğundan ayrılacak özgüveni sizde göremedim.
İnanmayışım bundandır.
İmza, bedevi.
Bi kere geldiyse o özgüven ikinci seferde gelir o konuda sıkıntı yok ben kimsenin gösterişinde değilim

çok uzun ilişkilerde bile hayatı paylaşan iki insan için bu durum normal değilken. . .
Heniz yeni başlamış bir ilişkide hiç normal değil.

Hangi universite de ogrenim gordugunu merak ettim. Erkek arkadasin askerligini yapmıs diye, olgun olarak sıfatlandırmaları ilginc. " ya da bana öyle geliyor".
Ayrıca kaldı mı artık okulun kaslı, yakısıklı erkegi diye bir sey?.
Lise yıllarında kaldı onlar. Senin gözünde öyle olabilir mi? "diye" düsünmedim degil hani:)

şimdi bütün gençlerin elinde telefon yolda bile yürürken mesajlaşıyorlar çatır patır.mesajlaşmayı sevmiyorum yalanıyla coolluğuna coolluk katmış

Ben kendimden örnek vererek başlayım.

Bende nişanlımla 19 yaşında sevgili oldum. Kendisi gençlik kolları başkanıydı bir örgütün, popülerdi yani. İlk konuşmamızda ben çok ilgiyi sevmem çok ilgi de göstermem demişti. Bende gayet normal karşıladım çünkü benim de her şeyden çabuk sıkılan bir yapım var. Sonra aradan bir hafta geçmedi ki sürekli napıyorsun ne ediyorsun diye sormalar vs. Tabi hoşuma gitmedi değil. Bu bir ay iki ay derken devam etti. Yani ben burdan bana değer verdiğini ve sevdiğini anladım. Eğer dediği gibi devam etseydi ilgisiz kalsaydı uzun ömürlü bir ilişkimiz olmazdı.

Şimdi gelelim sana. Daha 1.5 aylık bir sürede ne ara çok samimi oldunuz ne ara çok güzel gidiyordu. Ne ara bundan sıkılıp ilgisizleşti ve ne ara siz sevmediği hissine kapılıp ayrılma kararı aldınız. Ne ara, ne ara..

Sen geç ergenlik kısmını bitirip genç yetişkinliğe gireceksin. (Ki sosyal medyadan hemen fotoğraf kaldırma durum paylaşma sitemlere geçme vs çok rastlanır bu evrede ) Sevgilin genç yetişkinliğe çoktan giriş yapmış. Yaşı olgun davranışlar sergilemek için gayet müsait. Egosunu bastıramıyor ilgisi sizden çok başka yönlere kayıyorsa bu ilişki uzun sürmez ama sizde daha 1.5 ay içinde buna karar verip ayrılık yollarına düşmeyin derim. Bir müsade et 2 ay 3 ay olsun sonra baktın olmuyor yolları ayırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…