Diğer arkadaş ?
Bir önceki mi ?
Onu okumamış mıydın ?
okudum canım 185 tane olan degıl mı o bıttı bıldırım yapamadım cenaze dolayısıyla
okudum canım 185 tane olan degıl mı o bıttı bıldırım yapamadım cenaze dolayısıyla
Hee temem temem sen söyleyince bildirimi beklemeden ekledim ben onu
ekle canım aksamları gıremıyorum fılan okurum ama kesın okuyamıyacak olursam haber ederım
Arkadaşlar benim için selavat okuyan ve dua eden arkadaşlardan binlerce kez Rabbim razi olsun.
s.a kızlar hayırlı geceler
ben 210 adet okudum bitirdim inşAllah ysmn arkadaşın kısa zmnda bebeği olur hayırlısıyla
İmkansız diye bir şey yoktur.
Zirâ inananlar için ;
''Kûn feyekûn'' diye bir ayet var. . .
Duanıza kûn deme vaktinin gelmesi dileğiyle ..
Sayımı okurken bunu gördüm ve paylaşmak istedim .. 210 tane okudum ve duana yürekten âmin diyorum .. Allah iki cihandada yüzünüzü güldürecek hayırlı evlatlar versin ..
Amin canım Allah binlerce kez razi olsun duan için de çok sağol rabbim ahirette Peygamber Efendimize komşu eylesin seni de insallah
1. perican55 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 202 okunacak , 100 okundu
3. ademelmas33 -> 202 okunacak
4. tolin -> 202 okunacak , 70 okundu
5. yedinoktabes -> 202 okunacak
6. Hellowomen -> 202 okunacak
7. Kelebekcim - > 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
8. Nara87 -> 202 okunacak
9. DeryaDeniz28 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
10. MissCherryBlossom -> Cherry�nin okumasını herkese eşit olarak pay ettim böylesi daha düzenli olur.
11. ysmn1096 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
12. özgem81 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
13. nutellanutella -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
14. kocamlaben -> 202 okunacak
15. dior34 -> 202 okunacak
16. Thalix -> 202 okunacak
17. DoLmA -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
18. tanemmmmm -> 202 okunacak
19. berirem -> 202 okunacak
20.privet37 -> 202 okunacak
21. InzaR -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
22. melekkegemen1 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
23. aysole -> 202 okunacak
Bismillahirramanirrahim
Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Ya Halık, Ya Musavvir, Ya Kerim, Ya Vacid, Ya Varis, Ya Fettah. Allahim sana en güzel isimlerinle sesleniyorum. Peygamberimizi vesile ederek sana yalvarıyorum. Peygamberimiz Muhammed Alehisselamin yüzü suyu hürmetine duamı kabul eyle. Rabbim sen bize ve tum isteyenlere hayirli, saglikli cocuk nasip eyle. Bizi bu duygudan mahrum etme. Imtihanimiz bu ise sabir ihsan eyle Rabbim. Annelik duygusunu bana da tattir Rabbim. Rabbim Hz. Zekeriya'nin duasi kabul ettin benim duamı da kabul eyle.
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyiben inneke semi'ud dua.
Rabbim agustos ayında gideceğimız hastanede halimizden anlayan, bizi bu zorlu süreçte daha da yormayacak bilgisi kuvvetli doktorla karşılaştır. Sen bizi korktuklarimiza uğratma Rabbim.
Rabbi hebli minessalihin Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.
Rabbim sen benim dileğim için selavat okuyan arkadaşlarımın dualarını da hayirlisiyla kabul eyle. Kabul ettiğin dualarına gönüllerini razi eyle. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Okuma başlangıç : 13 Temmuz Pazar - Bitiş : 15 Temmuz Salı
1. perican55 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 202 okunacak , 100 okundu
3. ademelmas33 -> 202 okunacak
4. tolin -> 202 okunacak , 70 okundu
5. yedinoktabes -> 202 okunacak
6. Hellowomen -> 202 okunacak
7. Kelebekcim - > 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
8. Nara87 -> 202 okunacak
9. DeryaDeniz28 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
10. MissCherryBlossom -> Cherrynin okumasını herkese eşit olarak pay ettim böylesi daha düzenli olur.
11. ysmn1096 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
12. özgem81 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
13. nutellanutella -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
14. kocamlaben -> 202 okunacak
15. dior34 -> 202 okunacak
16. Thalix -> 202 okunacak
17. DoLmA -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
18. tanemmmmm -> 202 okunacak
19. berirem -> 202 okunacak
20.privet37 -> 202 okunacak
21. InzaR -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
22. melekkegemen1 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
23. aysole -> 202 okunacak
Bismillahirramanirrahim
Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Ya Halık, Ya Musavvir, Ya Kerim, Ya Vacid, Ya Varis, Ya Fettah. Allahim sana en güzel isimlerinle sesleniyorum. Peygamberimizi vesile ederek sana yalvarıyorum. Peygamberimiz Muhammed Alehisselamin yüzü suyu hürmetine duamı kabul eyle. Rabbim sen bize ve tum isteyenlere hayirli, saglikli cocuk nasip eyle. Bizi bu duygudan mahrum etme. Imtihanimiz bu ise sabir ihsan eyle Rabbim. Annelik duygusunu bana da tattir Rabbim. Rabbim Hz. Zekeriya'nin duasi kabul ettin benim duamı da kabul eyle.
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyiben inneke semi'ud dua.
Rabbim agustos ayında gideceğimız hastanede halimizden anlayan, bizi bu zorlu süreçte daha da yormayacak bilgisi kuvvetli doktorla karşılaştır. Sen bizi korktuklarimiza uğratma Rabbim.
Rabbi hebli minessalihin Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.
Rabbim sen benim dileğim için selavat okuyan arkadaşlarımın dualarını da hayirlisiyla kabul eyle. Kabul ettiğin dualarına gönüllerini razi eyle. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Okuma başlangıç : 13 Temmuz Pazar - Bitiş : 15 Temmuz Salı
210 tefriciye okudum pericim. Rabbim kabul etsin.
Cocuk istemek ve dilemek buyuk heyecan. Rabbim bize de herkese de nasip etsin kucagimizi bos koymasin. Amin.
Kizlar beni de ekleyin lutfennnnn.... Bebis icinnn..... Kaldiysa bende okurum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?