1. perican55 -> 246 okunacak
2. ilknur46 -> 246 okunacak
3. Emily_bostonci -> 246 okunacak
4. ademelmas33 -> 262 okunacak
5. tolin -> 246 okunacak
6. yedinoktabes -> 246 okunacak
7. Hellowomen -> 246 okunacak
8. Kelebekcim - > 246 okunacak
9. Nara87 -> 246 okunacak
10. DeryaDeniz28 ->246 okunacak
11. MissCherryBlossom -> 246 okunacak
12. DoLmA -> 246 okunacak
13. berirem -> 246 okunacak
14. özgem81 -> 246 okunacak
15. nutellanutella -> 246 okunacak
16. kocamlaben -> 246 okunacak
17. dior34 -> 246 okunacak
18. Thalix -> 246 okunacak
Okunan : 0 Kalan : 4444
ismim elmas 10 aylik evliyim 8 aydirda bebek sahibi istiyorum ama olmadi.. hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum kizlar.. simdiden hepinizin ağzına saglik..
Eline sağlık perican. Yarın bitiririm inşallah. Elmas da inşallah hayırlısı ile evladını kucağına alır. Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin.
Ay inşallah kelebeğim sayfamızın en küçük üyesi inşallah en kısa zamanda aramıza katılır da biz de teyzeleri olarak ona cici cici patikler öreriz
Eline sağlık perican. Yarın bitiririm inşallah. Elmas da inşallah hayırlısı ile evladını kucağına alır. Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin.
Ay inşallah kelebeğim sayfamızın en küçük üyesi inşallah en kısa zamanda aramıza katılır da biz de teyzeleri olarak ona cici cici patikler öreriz
1. perican55 -> 246 okunacak
2. ilknur46 -> 246 okunacak
3. Emily_bostonci -> 246 okunacak
4. ademelmas33 -> 262 okunacak
5. tolin -> 246 okunacak
6. yedinoktabes -> 246 okunacak
7. Hellowomen -> 246 okunacak
8. Kelebekcim - > 246 okunacak
9. Nara87 -> 246 okunacak
10. DeryaDeniz28 ->246 okunacak
11. MissCherryBlossom -> 246 okunacak
12. DoLmA -> 246 okunacak
13. berirem -> 246 okunacak
14. özgem81 -> 246 okunacak
15. nutellanutella -> 246 okunacak
16. kocamlaben -> 246 okunacak
17. dior34 -> 246 okunacak
18. Thalix -> 246 okunacak
Okunan : 0 Kalan : 4444
ismim elmas 10 aylik evliyim 8 aydirda bebek sahibi istiyorum ama olmadi.. hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum kizlar.. simdiden hepinizin ağzına saglik..
perım son sayı bu degılmı arkadasım nutellayada yazıcam ona gore yazıyım
Evet özgecim son anda katılan olmazsa sayımız bu şekilde, fazlanız olursa da okuyamayanlar çıkıyor nasılsa onlara takviye ederiz
Kizlar ben listeden cikiyorum herkese hayirli okumalar
Canim öteki tarafta olanları gördün ya boşver siz okuyun hakim helal olsun herkeseburadan nıye cıkıosun
Canım nereye gidiyorsun, bir sonraki okuma senin sıran..
Seninle bu konuyu telde konusmustuk hatirliyomusun öteki taraftan laf ediyorlar demiştim basimagelecegi varmisTolinim burdan çıkmana gerek yok canım ağaca kızıp ormanı yakma derim .. biz kendi bildiğimiz şekilde devam edeceğiz ki biz burda birbirimizin eksiğini kapatıyoruz bırak açmayı .. o yüzden kal lütfen rica ediyorum
Tolinim burdan çıkmana gerek yok canım ağaca kızıp ormanı yakma derim .. biz kendi bildiğimiz şekilde devam edeceğiz ki biz burda birbirimizin eksiğini kapatıyoruz bırak açmayı .. o yüzden kal lütfen rica ediyorum
Canim öteki tarafta olanları gördün ya boşver siz okuyun hakim helal olsun herkese
Öyle oldu canim kismet:)
Seninle bu konuyu telde konusmustuk hatirliyomusun öteki taraftan laf ediyorlar demiştim basimagelecegi varmis
Evet hatırlıyorum ama lütfen öteki taraf bizi ilgilendirmesin. Biz bu taraftayız ve sen de yanımızda ol, eğer birazcık hakkım varsa sende kal bizimle.
Hepimizin işi, rahatsızlığı veya meşguliyeti olup okumasını aksatabilir bu çok doğal. Bizim istediğimiz tek şey haber verilmesi bunun da tek sebebi var kişiye yük etmeyip aramızda paylaşmak.
Bak içimizde okuyamayanlar çok oldu inan ama bu topici ben açtıysam burdaki huzuru da sağlamak zorundayım dedim ve çoğunu size yansıtmadan kendim tamamladım bunu övünmek için söylemiyorum burdaki düzenin farkında ol diye söylüyorum.
Uzun lafın kısası , gitme ..
kumbara yapıomaz bırıksın destek olucam ben sana kusum :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?