topik canlanmışş sonundaa bende aldığım besin takviyeleri için her ay en az 240 lira biriktirmem gerekkk ona uğraşıyorumm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu kumbarada biriken paralari nasil butunlestiriyorsunuz yada nasil kullaniyorsunuz.
bankaya veriyorum biriktirme hesabıma
Ben bizim markete veriyorum. Onların daha çok bozuk paraya ihtiyacı oluyo. Hem de benim işime geliyo valla:)
Kumbra hesabimi normal hesap mi.Normal hesap ise bozuklari kabul ediyolar mi
kızlarrr bozuklukları biriktirince daha çok harcamıyor musunuz?
ben bozuklukları kenara atayım dedim bu sefer lazım olduğunda tümleri bozduruyorum eee haliyle nasılsa bozuldu diye gidiyo da gidiyo...
bende bi ara bozuk para attım tutumlu olcam dedım burdakı yazıları okuyuncs ama ok fazla sürmedi o paralar gıttı gerçekten çok imrenıyorum para biriktirenlere ev almak istiyorum ama nerdeBuradaki topikleri okudukça para biriktirme hevesim artıyor ben de elimde para oldukça kumbarama arıyorum
ben çatlarım o kadarınaBizde kumbara dolana kadar değil de 5 kumbara dolana kadar acnicaz. Esimle ssöz verdik. Bebeğimiz için biriktiriyoruz. Rabbim bebeği de nasip etse keskeeee
mandaliina: 38512513 .!.:ben çatlarım o kadarına
nasıl dayancaksınız?