- 21 Aralık 2012
- 714
- 47
- 68
- Konu Sahibi melikea123
-
Pek kimse yok burda.ben hic dikkat etmedigim halde buraya yszdigimdan beri 240 lira yapmisim.butunletmeye cekiniyorum ne yapcam bilmem
Biz eşimle Şubat ayından beri biriktiriyoruz. Şu açılmayan kumbaralardan aldım.her gün içine atıyoruz 5 10 20 50 ne çıkıyorsa işte. Kumbara sigmiyo artık :) bin tlye yakın oldu hesaplarimiza göre.
Maşallah ne güzel
ha deyince belki çıkmaz ama bakın anlamadan nasılda birikmiş.
Valla sizi bilmem hanımlar ama bu iş çok zevkli.arada bir açıp sayıyoruz oğluşumla.en çokta onun mutlu olduğunu görünce daha bir mutlu oluyorum,heveslendiği için
Aynen canim hiç farkına varmadik bizde de heves oldu. Esime demiştim ki ben hamile kalana kadar acilmayacak onunla cocugumuza bişey alacaz diye ama olmadı daha hayırlısı bazen hiç acilmayacak diye düşünüyorum
Cocukmu istiyosunuzda olmadi..eger oyleyse emin olun cok isteyince veriyo rabbim.asla olmayacakti benimde guya,simdi 6 yasinda..
Umut varsa hersey var..hayirlisi allahtan
Kızlar ben de birikim yapıyorum.aslında hiç aklımda yoktu ama burda görünce başladım hergün kumbaraya para atmaya:) hergün eşimle düzenli1-2lira atıyoz., 5-10 tl atınca sanki paramız azalıyo gibi oluyo. Böyle bozukluk atınca pek anlamıyoz:)) sizler evinizde tasarruf için neler yapıyosunuz?
Bende her seferinde liste yapıp öyle gidyorum markete. İş çıkışı eve gelince hızlı yemek için bazı hızlı tüketim malzemeleri alıyorum ama hergün para atıyom kumbaraya hatta bazen akşam olsa da eve gidip para atsam diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?