- Konu Sahibi melikea123
-
bende istiyorum biriktirmek ama kenara koydugum paranin hep yeri cikiyor gidiyor para
bende onlara bakıyordum bir türlü aktif yapamıyorum grubu bende bugün ufak ufak başlıyacağım bir kaç eksiğim vardı onları alacağım hep beraber hergün koyduğumuz paraları paylaşalım burada ne kadar koyduğumuz önemli değil yeterki biriktirelimde :)Ben aslında uzunca bir süredir para biriktiriyorum.
KK'da da bu konuyla ilgili açılmış topikler var ama pek güncel değil iyi oldu yeni bir konu açmanız.
bende istiyorum biriktirmek ama kenara koydugum paranin hep yeri cikiyor gidiyor para
ben bozukluklarla 100 tl biriktirmistim 1 ay da :) sonra harcadim tabi :)
iyi biriktimişsin ben hiç biriktiremem o yüzden destek olalım diye açtım bu konuyuda elime para geççince olur olmadık şeylere harcayanlardanım ben :)
Bende bozuk diye biriktirebildim butun olsaydi coktan harcardim :) gerci sonra butunlestirip harcadim :)
Bende varim :) . Her ay para geldigi gibi gidiyo cok bos yere harcamalar yapiyorum . Suan part time calisiyorum her ay bi ceyrek koymayi hedefledim kendime
günaydınn kızlarr:)
günaydın :)
Ben elime geçen tüm bozuklukları kumbaraya atıyorum. 3 ay filan bu şekilde biriktiriyorum 300 lira filan birikiyor sonra gidip altın alıyorum.
Birde her ay maaşımın yarısını bankadaki hesabıma yatırıyorum ordada belli bir birikimim oluyor.
Kredi kartı kullanmıyorum bütün harcamalarımı nakit yapıyorum kozmetik ürünleri bitirene kadar kullanıyorum bitmiyorsa almıyorum.
haftalık cüzdanımda 20 lira para oluyor (ıvır zıvır harcamalar için) haftada ortalama 2 kez dışarı çıkıyorum.
İhtiyacım olan herşeyide alıyorum yazın tatillerimide yapıyorum bir miktar paramda birikiyor.
İradeli olduktan sonra para birikiyor bir süre sonra alışkanlık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?