hep beraber degiselim

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
Mrb kizlar!yanilmiyorsam hepimiz kendimizde degisikler yapmak istemisizdir ve yapmisizdir ve hala yapmaya devam ediyoruzdur:)bende kendimde bazi degiskler yapmk istiyorum...bu yaz degisikler icin ilk adimi atmak istiyorum...aslinda cogu zmn hep basladim ve biraktim sanirim iradem zayif arti bide isteksizlik var motivasyon eksikligi usengenclik...herneyse bunlara artk bi son vermek istiyorum...eminimki eger biseyi ilk baslarda cok zevk alarak yapmasak dahi duzenli yaparsak aksatmadak bu bir aliskanlik haline gelcek ve daha snra hic zorlanmadan ve zevk alarak yapcaz...buna inanmak istiyorum ve inaniyorum....simdi gelelim kendimde degistimk istedigim seylere:
1.dis gorunus:
-zayiflamak...ben suan 75 kilodayim ve 58 kilo olmak istiyorum...her gun spor ve yediklerime dikkat ederek zayiflamayi dusunuyorum (un,tuz,sekerden uzak durmak ve bol bol su tiketkmek)
-selulit ve catlaklardan kurtulmak ...selulitli bolgelere masaj yapmak iyi geliyormmus diye okumustum kan dolasimi hizlaniyormus arti bir de spor yapcam hergun ve yagli tuzlu yiyeceklerden uzak durursam bide krem kullanirsam hemen bir sonuc gormesemde duzenli yaparsam guzel bi sonuc alacagimi dusnuyorum...catlaklarla gelince pek bi fikrim yok nasl yok edecegime dair :KK70:
-cildimdende pek memnun degilim daha yumusak ve daha purussuz olmasini istiyorum onun icinde maskeler dusunuyorum kil vs.
-sac kesim seklimide degistirmek istiyorum ve rengini acmak ama daha nasl bi sac sekli ona karar veremedim 1 ay icinde karar verir ve uygularim:)
2.ic gorunus :KK70:
-kendime daha cok guvenmek istiyorum...guven sorunum var...digerlerinden ne eskigim varkide kendimi kucuk goruyorum bilmem...kendime guvenmek ve mutlu olmak istiyorum...kendime nasl guvenebilirim bi fikriniz var mi ?neler yapabilirim?ben aslinda kendime guveni kilolara baglyiorum kilolarim arttikca kendime guvensizligmde artiyor sanki...
-kendime guvensizligmden dolayi kiskanclik ve fesatlikta yapiyorum ve mutsuz oluyorum
-hayatimi sorunluklarimi yerine getirerek ve eglenerek yasamak istiyorum sadece sorunlara zmn ayirmak istemiyorum....ama malesef bo sorunum oldumu eglenemiyorum ve bu huyuma ck kiziyorum sanki evde oturup uzulurken sorun kendiliginden gidiyor:)
anlicaginiz gibi guven sorunu ortadan kalkarsa ki ben bunu kilolalara bagliyorum hepsi kotu huylarda puff diye yk olcak :)
3.zeka...hafizami gelistirmek istiyorum son bir kac sene sanki hafizam zayifladi eskisi kdr iyi hatirlamiyorum ve daha gencim...sanirim beynim cok yorulmus oku oku artik kapasitesinde yer kalmamis gerci eskileride hatirlamiyorum:KK70:bir format atip yeniden bilgi aktarmam lazim ama nasil yapcam bilmyiorum...kendimi ayni zmnda bilgilendirmek istiyorum yani kitap okumak gazete vs.
4.hobiler...benim bir suru hobim var ama hepsini rafa kaldirdim zaman olmadigindan:)zaten cogunu emekli olunca yapmayi dusunuyorum

Boyle iste sizinde bana bazi onerileriniz olcaksa yapmak istediklerime dair yorumlar vs bekliyorum...ve sizde bu yaz kendinizde biseyler degistirecekseniz neler degistereceginizi ve nasl yapcaginiz anlatirsnaiz sevinirim:)

Hepimize kolay gelsin :)

evet şekerim süpersin valla,bn de sendenim:KK19: bnce sen dış görünüşünü bi hallet gerisi tıkır tıkır gelicek bak gör:KK34: ben dış görünüşünümden şükürler olsun memnunum,3 kilo fazlam var onu da ramazanda veririrm inşallah:KK61: bide ben namaza başladım içimde kötü düşünceler vardı,şimdi daha rahatım içsel olarak:nazar: onun dışında okul bitti 2.sınıfa geçtim tatildeyim şuan hergün 1 film izliyorum,her boş vaktimde kitap okuyorum (genelde kişisel gelişim),netten haber siteleri var belli bir listem var sık kullanılanlarda onları her sabah sırayla okurum,birde akşamları puzzle yapıyorum eşimle belgesel seyrediyoruz süper oluyor:KK66: ha bide bol bol hareketli yaz şarkıları dinliyorum acaip motive oluyorum:KK52: sana da tavsiye ederim şekerim:KK34: bide eşimi geçenlerde tarttık 2-2,5 kilo daha vermiş.şuan ideal,boyu 1.82,kilosu 85:nazar: ben evdeki boş vakitlerimde ya ip atlarım,ya hulahoop çevirirm,ya da koşu bandımda koşarım,ayda 1 kilo bile veremem adam 2 kilo vermiş,hemde acaip ekmek yer.ama ben onun nasıl verdiğini çözdüm abartmıyorum belki günde 4 litre su içiyordur,hem de yaz-kış:KK76: sen de iç evde sürekli elinde şişe olsun,ya da masa başında çalışıyosan kendine güzel bir bardak al,ben öyle yaptım kendime kocaman cam tweety li bir fincan aldım akşama kadar su içiyorum:KK62: birde spora zevk olarak bak ben hiç sevmezdim evlenince eşim koşu bandı ve mekik aleti aldı şimdi çok hoşuma gidiyor yapmazsam rahat edemiyorum.aynen senin dediğin gibi oldu ilk baştan sıkıldım off yapmıcam çok yoruluyorum falan dedim ama şimdi belli bir düzene oturttum çok seviyorum spor yapmayı:81: inşallah dediklerimizi uygularız canım,sana başarılar diliyorum:KK70: bu arada ne kadar uzun yazmışım:KK53:

hihihi cnm benim ya:KK54:evt cnm kilo giderse hepsi kotu seylerde gider kilolarla birlikte diye dusnuyorum bende:KK34:evt ya bol bol su icmek gerekiyor malesef ben pek su icmiyorum ama senin dedigin gibi yapcam elimde suyla gezicem butun yaz zaten bu sicaklarda cok susuyorum...kesin karraliyim artk aklima koydugumu yapcam imkansiz bisey degilki sadece daha ck sabir zmn ve irade istiyor ama hep bisyeleri ertelemekten yoruldum arti bide erteleye erteleye biriktiler ama teker teker bu yuklerden kurtulcam o eski benden eser kalmicak:KK1:evt benimde planimda hergun kitap okumak var kendimi gelistirmk icn zaten eylule sinavlarim var hehe ister istemez okucam...spora gelince seninde dedigin gibi zmnla sevecegime eminim yani hersey kendini zorlmaya bagli pes etmemek lazim zevk almasak bile ilk basta zmnla zevmeye basliyoruz:KK66:ve basarcam basarcam ya basarcam iste hep beraber basarcaz cnm:nazar:bu arada cok pozitif birisin okuyunca hissedilyior pozitif biri olusuun bide esinle birbirnizi ck sevdignizi hissetttim allah daim etsin cnm...bende Kuran-i Kerim'i okumayi dusunuyorum cnm bu yaz kotu dusuncelerden kurtulamama yardim edecegine eminim...son zmnlarda yasadigim basarisizkalr hem negatifleslemem neden oldu arti gordugun giib kilolara :KK61:ama Hic bisey icin gec kalinmis degil dimi bi yerden baslamali insan tekrardan...hersey yolunda gidecek diyece bisey yok...insan duse kalka biyerlere geliyor ve gelisiyor :21:yilmicam artik pes etmicem ne kdrda basarisiz olsam yine baslicam taki basarana kdr:KK62:bunlari yapmazsam kendime en buyuk kotulugu yapmis olcam hayatimi keskelerle gecirmek istemiyorm mazi mazide kalmisti simdiki zmna gelecege bakicam...bitti artik o eski ben'e elveda diyorum...yeni ben'e merhaba diyorum:KK52:ha bu arada sende baya uzun cevap yamissin canim:KK68:guzel bi yaz bizi bekliyor cnm :KK76:hareketli muzik esliginde

Son düzenleme:
sağol canım allah razı olsun darısı başına:KK9: ben çok inandım valla sana eminim başaracağına,hatta başaracağımıza:KK34: ben bir de tırnaklarımı yemeyi bıraktım bayağı uzadı oje sürdüm doğru düzgün ilk defa,o da şimdi aybaşı oldum ondan sürdüm,başka zaman süremiyorum namaz kıldığım için,adet bitince ojeleri mecbur çıkarıcam inşallah yemeye başlamam:97: ben içsel olarak biraz daha temizlenmek istiyorum eskiden daha saftım,yaşadıklarımdan mıdır nedir daha bi cin oldum şu sıralar,eski saflığımı istiyorum:83: inşallah düzelicek herşey neler yapıyosun gelişmelerden haberdar edersen sevinirim,moralimiz bozuk olursa birbirmize gaz veririz:13:

benim tirnak yemek gibi bi aliskanligim yok cok sukur :KK1:annem tirnak degilde etrafindkai etlerini yiyor hahaa :KK61::KK60:cok zor herhalde cnm ondan kurtulmak ama imkansiz degl eminim basaririsin sen:KK34:ben seni gayet temiz buluyorum cnm icin temiz lekesiz ne bileyim senin yazdiklarini okuyunca huzurla doluyor icim:KK68:valla moralim bozuk benim suan...herkesten uzaklasmk istiyorum birkac gun herkesten herseyden uzak durmak...sevgilimede soyledim 2-3 gun kdr gorusmeyelim diye braz yalniz kalmak istdgimi soyledim kafami toparlamk istedigmi...tabi hosuna gitmedi bende keyfimden istemedimki bunu nedeni var herhalde...son haftalar cok stres altindaydim sinavlar yuzunden ve bu stres donemi hala devam edcek yaz boyunca eylule kaldi sinavlarim...nasil edicem falan filan dusuncelere daldim boyle sutume ustume geliyor hersey...az nefes almak istedim...ama anlamadi beni yada ben anlatamadim..bilmiyorum cekti gitti off simdi bide o eklendi...yarin yolculuk var...cumartesi planimi uygulamaya baslicam cnm degisklige dogru yol alcam:KK66:bole iste cnm...sen neler yapiyorsun:::93:

benim tirnak yemek gibi bi aliskanligim yok cok sukur :KK1:annem tirnak degilde etrafindkai etlerini yiyor hahaa :KK61::KK60:cok zor herhalde cnm ondan kurtulmak ama imkansiz degl eminim basaririsin sen:KK34:ben seni gayet temiz buluyorum cnm icin temiz lekesiz ne bileyim senin yazdiklarini okuyunca huzurla doluyor icim:KK68:valla moralim bozuk benim suan...herkesten uzaklasmk istiyorum birkac gun herkesten herseyden uzak durmak...sevgilimede soyledim 2-3 gun kdr gorusmeyelim diye braz yalniz kalmak istdgimi soyledim kafami toparlamk istedigmi...tabi hosuna gitmedi bende keyfimden istemedimki bunu nedeni var herhalde...son haftalar cok stres altindaydim sinavlar yuzunden ve bu stres donemi hala devam edcek yaz boyunca eylule kaldi sinavlarim...nasil edicem falan filan dusuncelere daldim boyle sutume ustume geliyor hersey...az nefes almak istedim...ama anlamadi beni yada ben anlatamadim..bilmiyorum cekti gitti off simdi bide o eklendi...yarin yolculuk var...cumartesi planimi uygulamaya baslicam cnm degisklige dogru yol alcam:KK66:bole iste cnm...sen neler yapiyorsun:::93:

senin annen yine iyi sadece etlerini yiyomuş ben hem et hem tırnak:KK43:sen de çok pozitifsin gerçekten,olumlu bir insansın hoşuma gidiyor benim hakkımda böyle şeyler söylemen teşekkürler arkadaşım:KK19: erkek arkadaşını da takma hepsi aynı şekerim:KK50: inşallah düzelir aranız:KK16:benimde eylüle 2 tane dersim kaldı,açıköğretim büro yönetimi okuyorum canım,senin bölümün ne,hangi okuldasın? şimdilik birşey yaptığım yok çalışıyorum,ev işi falan işte uğraşıyorz:KK6: yolculuk nereye bilmiyorum ama inşallah iyi geçer hadi görüşmek üzere:13:

cillikiz nerelerdesin,merak ettim seni,neler yapıyorsun:KK19:

slm cnm:)) ya arada giriyordum cnm da ben bu konuyu hepten unuttum:)bugun aniden aklima geldi bakayim dediM:))hep biseyler degistirmek istiyorum ama pek beceremiyorum:))yada ben tatmin olmuyorum mukkemmel olsn istedigimden olsa gerek:KK70:sen neler yapyiorsun cnm sende nasl gidiyor degisklikler:)hala tirnaklarini yiyormsun:)

slm cnm:)) ya arada giriyordum cnm da ben bu konuyu hepten unuttum:)bugun aniden aklima geldi bakayim dediM:))hep biseyler degistirmek istiyorum ama pek beceremiyorum:))yada ben tatmin olmuyorum mukkemmel olsn istedigimden olsa gerek:KK70:sen neler yapyiorsun cnm sende nasl gidiyor degisklikler:)hala tirnaklarini yiyormsun:)

slm cnm:) iyiym napıım ya ben de giremiyorum 1 haftadır,memlekete gittim tatil yaptım geldim:) oruç tutuyorum çok stresliyim,tırnaklarımı değil de etlerini yemeye devam:KK50: değişiklikler ii gidiyor.köyde camiye falan gittik,teravih kıldık babannemle her akşam vaaz,kuran falan dinledik,o yüzden ruhsal olarak çok rahatlamış durumdayım,sana da tavsiyem bu mübarek aydan yararlan:KK16: senin kilo durum nasıl,bak ramazanda kolay verirsin kız,tutabiliyorsan oruç tut:21: yavaş yavaş değiş,acele etme,önce kilonu istediğin gibi yap,sonra saçını,sonra başka şeyleri,bence o zaman istediğin kıvama gelirsin,hem o zaman sıkılmazsın da,birini başardıkça öbürüne heves edersin,inşallah herşey gönlünce olsun canım:KK71:

slm cnm:) iyiym napıım ya ben de giremiyorum 1 haftadır,memlekete gittim tatil yaptım geldim:) oruç tutuyorum çok stresliyim,tırnaklarımı değil de etlerini yemeye devam:KK50: değişiklikler ii gidiyor.köyde camiye falan gittik,teravih kıldık babannemle her akşam vaaz,kuran falan dinledik,o yüzden ruhsal olarak çok rahatlamış durumdayım,sana da tavsiyem bu mübarek aydan yararlan:KK16: senin kilo durum nasıl,bak ramazanda kolay verirsin kız,tutabiliyorsan oruç tut:21: yavaş yavaş değiş,acele etme,önce kilonu istediğin gibi yap,sonra saçını,sonra başka şeyleri,bence o zaman istediğin kıvama gelirsin,hem o zaman sıkılmazsın da,birini başardıkça öbürüne heves edersin,inşallah herşey gönlünce olsun canım:KK71:

Allah kabul etsin cnm:)ben oruc tutamiyorum cnm eylulde gircek oldugum sinavlr yuzunden ders calismm gerek ama ac karinla calisamiyorum beyin surekli tetikliyor beni "biseyler ye " diye:)tabi yediklerime dikkat ediyorum oyle eskisi gibi yagli bol kalorili yemekler besinler flan tuketmiyorum daha bilincli bi sekilde yiyorum agustos ayi itibariyle bol bol su iciyorum:)temmuz ayi yenilikler icin pek guzel bi ay degildi cnm baya bi tikiniyordum kilo almistim ama suan geri veriyorum aldigim kilolari insallah devami gelcek ay sonuna kdr 70 kg inecegimi duusnuyorum bole devam edersem:)temmuz ayi kosmaya basladim sabhalri cnm ama ck yoruluyordum birkac gun kosabildim biraktim:)snra kendimi yemege verdim:KK70:her neyse suan hersey rayina oturdu cnm yavas yavas istedigim kiloya ulascam insallah...ben haftasonu yogaya gittim cnm ilk defa azda olsa bi degisklik hissettim rahatlatti beni sanki hatta eve gelirkenn kaplumbaga gibi yuruyordum:))hizlanamiyordum oyle sakin sakin geldim eve:)bugun pilatese gidecektim ama ogleden snra isim var gidemicem ama carsamba gidicem yine bisey karismazsa:)ayni zmndaa dun hulahop cevirmeye basladim karin bolgem icin belimi inceltmeye yarayacakmi bilmyiorum ama denicem:))ilk okulda ck ceviriyorum ama uzun zmndr cevirmedigim icin baya zorlandim onceleri yarim saat kdr ceviridm baslangic olarakk ve daha iyi ceviriyorum sanki tabi yine dusuruyorum ama az daha uzun cevirebilyiorum:)bugunde yaptim sabah aynisini yarim saat cevirdim:)bide dusup durduugu icin surekli egil al falan yoruluyorum:KK70:saclarmida kestirdim cnm omuzlarima kdr daha uzundular bide gur olunca ugrasmak zmn aliyordu simdi ck guzel ck yakistiriyorum kendimee bu modeli:)o kdr agir da gelmyior sacim :)hmm temmuz sonunda tatil yaptim cnm bronzlastim denize girdim gezdim snraa agustos catti geldi bende ders calismaya basladim ne kdr yapabilyiorsam:KK70:...ha bu arada hosgeldin cnm tekrardann snei gordugume ck sevindigim iyi olmana ck sevindim:)her zmnki gibi yine ck pozitifsin yazilarini okuyunca kotu enerjimi aliyorsun sanki o satirlari yazarken ne kdr huzurlu bi halde yazdigini hissedebilyiorum ses tonunun guzelligni:)cnm benim bence sen konusurken herkes seni dinlemeye bayiliyordur ses tonunla diksiyonunla oyle bi yetenek seziyorum sende:)ben oyle insanlara hayranim ya:)cogu insanlrda Allah vergisi o bazilarimiz kendini gelistiriyor nasil yapabilyiorlarsa:)benim ruh halime gelince gidip geliyor teraziyim dengelemiyorum bi turlu:KK70:tabi bide sinavlari dusundukce dahada bi dengesizlesiyorum :))bole iste cnm kisaca

X