- 9 Nisan 2024
- 120
- 15
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Şimdiye kadar uzak şehirlerde yaşıyorduk şimdi ailelerimiz ile aynı sehirdeyiz. Eşim buraya geldiğinden beri kimse kendi arabasını kullanmaz oldu eşimin ailesi her işine eşimi çağırıyor. Bahaneleri ise evlerinde şoför yok. Arabaları var ehliyetleri yok ama abilerinin var 7 kardeşler. Şu son 15 gün kayın validemin hastane işleriyle uğraştık. Sağlık ve anne olunca konu, hiç bişey demedim annesidir elbette götürüp getirecek. Ama ablaları özel işlerine de çağırıyor artık. Vay efendim bizi köye götür , vay efendim şuraya misafirliğe götür vs ... Bu durumdan rahatsızım eşimi alıp karşıma uzun uzun konuşurken herşey iyi anlıyor onaylıyor ve evet bizi o duruma getirmem diyor. Ama telefonu çaldığı an unutuyor. Ben ömür boyu böyle kontrol edemem ki. Çocuğum bronşit oldu kaç gündür acillerdeyiz bunca işin gücün arasında ablalarini köye götürecek. Bende istemsizce kötü oldum surat yaptim ve kötü olan ben oldum üstüne azar yedim. Arabaları var bulsunlar başka şoför gitsinler bıktım usandım artık. Ben ömür boyu kontrol edemem çok yıprandım buraya tasindigimizdan beri. Esime acımıyorlar sanane bundan demeyin eşimin yüzünü göremez olduk. Siz olsanız naparsiniz? Yada ne demeliyim nasıl bir tepki koymaliyim anlamıyorum düşünemiyorum artık.