Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay özür dilerim önceki parfümümdü o tam pudra kokusu dediğim K 120 bir deneyin bence fiyatıda çok uygun
arkadaşlar bugün otobüste bi koku duydum.. tahminime göre sol çaprazımdaki kızdan geliyordu ama pek emin olamadım kimden geldiğine o yüzden de soramadım... bi sürü parfümüm var hatta yeni de aldım ama aradığımı bulamadım bi türlü... Ben hep pudra kokulu bi parfüm arıyodum ve bugün otobüste kokladığım tam da böyleydi... Direk pudra kokuyodu yani hafif pudra değil gayet belirgin bi pudra kokusu :) bilen varsa böyle bi parfüm söyleyebilir mi çatlıcam :) lütfen önerilerinizi yazın arkadaşlar bulmak istiyorum böyle bir parfüm.... yardımlarınız benim için çok önemli :)
geldi mi soft muskun
Benim parfümümde tam pudra kokusu :) Loris k58 :)
K 120 ? nerden bulabiliriz
burbery body olabilirmi acaba..cok yogun bir pudra kokusu var :) istersen bir bak kalıcı bir koku..bir ortama girildiginde yogun bir şekilde hissediliyor..
Ay özür dilerim önceki parfümümdü o tam pudra kokusu dediğim K 120 bir deneyin bence fiyatıda çok uygun
parfumun adı ne cnm
K 120 ? nerden bulabiliriz
geldi mi soft muskun
soft muskim geldi sonunda begendim ya su ana kadar kokladigim en en pudra kokulu parfum cok begendim bebeksi tertemiz bir pudra kokusu otobuste burnuma gelen koku bu degildi ama simdilik bunu kullanicam artik begendim cunku