Hep aranan ama bulunamayan mis gibi parfüm.... :)

adidasın yeşilini biliyorum guzel bi pudra cicek kokusu ama hic kalici degil malesef keske kalici olsaa :-( aradigim koku tam pudra kokusu bakalim bulucam insallah :-)

Ay özür dilerim önceki parfümümdü o tam pudra kokusu dediğim K 120 bir deneyin bence fiyatıda çok uygun :nazar:

arkadaşlar bugün otobüste bi koku duydum.. tahminime göre sol çaprazımdaki kızdan geliyordu ama pek emin olamadım kimden geldiğine o yüzden de soramadım... bi sürü parfümüm var hatta yeni de aldım ama aradığımı bulamadım bi türlü... Ben hep pudra kokulu bi parfüm arıyodum ve bugün otobüste kokladığım tam da böyleydi... Direk pudra kokuyodu yani hafif pudra değil gayet belirgin bi pudra kokusu :) bilen varsa böyle bi parfüm söyleyebilir mi çatlıcam :) lütfen önerilerinizi yazın arkadaşlar bulmak istiyorum böyle bir parfüm.... :KK12: :KK12: yardımlarınız benim için çok önemli :)

burbery body olabilirmi acaba..cok yogun bir pudra kokusu var :) istersen bir bak:KK34: kalıcı bir koku..bir ortama girildiginde yogun bir şekilde hissediliyor..

Son düzenleme:
K-120 Lacoste Inspiration - Pudralı, vanilyalı bir kokuymuş.

Modern kadınlar için iyimser bir parfüm
Duyguları ifade etmek ve zevk içinde yaşamak için özgürlüğe ilham verir
Her günü yeni bir maceraya dönüştürür

Üst notalarda mirabelle eriği, pembe biber, nar ve portakal
Orta notalarda sümbülteberi şakayık, yasemin, müge
Alt notalarda ise süsen, mis, vanilya ve sandal ağacı kullanılmıştır.

Ben de merak ettim.

demeter library of fragnance die mi marka var gratiste gördüm aman allahım bebek pudrası kokusu pamuk seker kokusu sabun kokusu vanilyalı kek kokusu kiraz cicegi kokusu bayıldımm ordaki bebek pudrası kokusunu begenebilirsin mukemmeldi ama 30 ml 18 tl ydi kalıcı degildir belki die almadım =(

soft muskim geldi sonunda :-):-) begendim ya su ana kadar kokladigim en en pudra kokulu parfum cok begendim bebeksi tertemiz bir pudra kokusu :-) otobuste burnuma gelen koku bu degildi ama simdilik bunu kullanicam artik begendim cunku :-)

10-15 dakka sonra tenimde oluşan kokuyu bende sevdim ...

el altında hep bulunmalı bence...

arkadaşlar avonun yeni kasım ayı kataloğunda yeni bir parfüm çıkmış adı "aspire" :-) katalogtan bileğime sürttüm cok guzel bi parfum bayildimmmm :-):-) tatlı tatlı cok guzel kokuyo :-) icinizden koklayan var mi :-) yorumlari bekliyorum :-)

arkadaşlar avonun yeni kasım ayı kataloğunda yeni bir parfüm çıkmış adı "aspire" :-) katalogtan bileğime sürttüm cok guzel bi parfum bayildimmmm :-):-) tatlı tatlı cok guzel kokuyo :-) icinizden koklayan var mi :-) yorumlari bekliyorum :-)

X