Hep aranan ama bulunamayan mis gibi parfüm.... :)

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
arkadaşlar bugün otobüste bi koku duydum.. tahminime göre sol çaprazımdaki kızdan geliyordu ama pek emin olamadım kimden geldiğine o yüzden de soramadım... bi sürü parfümüm var hatta yeni de aldım ama aradığımı bulamadım bi türlü... Ben hep pudra kokulu bi parfüm arıyodum ve bugün otobüste kokladığım tam da böyleydi... Direk pudra kokuyodu yani hafif pudra değil gayet belirgin bi pudra kokusu :) bilen varsa böyle bi parfüm söyleyebilir mi çatlıcam :) lütfen önerilerinizi yazın arkadaşlar bulmak istiyorum böyle bir parfüm.... :KK12: :KK12: yardımlarınız benim için çok önemli :)

hımm noa. blv. chloe love falan denedin mi yani pudra kokusu şeklinde internette bir sürü koku çıkıor onlara baktın mı? parfümcüler de sana yardımcı olabilir. bi de ne var bilio musun sende olup begenmedigin koku baskasında olunca hosuna gidebiliyo. yada üstünde durdukca koku degisiyo. armani she ve lacoste classic e de bakabilirsin durdukca yumusak ve pudralı oluyo.

dedigin parfumlerin hepsini biliyorum hic biri degil onlarin :-) daha once hic koklamadigim bi koku :-) avon soft musk olabilir mi acaba o aklima geldi birden :-) onun kokusunu bilmiorum bi tek pudra kokulu denilen parfumlerden :-)

dedigin parfumlerin hepsini biliyorum hic biri degil onlarin :-) daha once hic koklamadigim bi koku :-) avon soft musk olabilir mi acaba o aklima geldi birden :-) onun kokusunu bilmiorum bi tek pudra kokulu denilen parfumlerden :-)

bilmiyorum ya pudralı kokuları pek araştırmadığım için. ama sitede çok başlık var öyle pudralı koku diye ordan isimlere bakabilrsin belki =/

canım bende tam bir aydır apartmanda kokan o muhteşem kokunun sahibini araştırıyorum ve sonunda buldum gidip sordum ve bu kadar kalıcı ve güzel kokan orjınal bir kokunun 5tl lik bi deodorant olucağını nerden bilebilirdim :))) bana süpriz oldu yani o aradğın koku deodorantta olabilir :) bi parfümeriden bak derim

canım bende tam bir aydır apartmanda kokan o muhteşem kokunun sahibini araştırıyorum ve sonunda buldum gidip sordum ve bu kadar kalıcı ve güzel kokan orjınal bir kokunun 5tl lik bi deodorant olucağını nerden bilebilirdim :))) bana süpriz oldu yani o aradğın koku deodorantta olabilir :) bi parfümeriden bak derim

neymiş canım deodorantın adı senin beğendiğinin :)) merak ettim ben de bakayım kokusuna :)

canım aradığın büyük ihtimal avonun soft musk tur.bende çok pudra kokusu kullandım direk pudra kokusu soft muskta var

canım aradığın büyük ihtimal avonun soft musk tur.bende çok pudra kokusu kullandım direk pudra kokusu soft muskta var

avonda bu ay soft musk da indirim varmış sipariş verdim bakalım aradığım koku bu mu gelince görücem :) bilgi için teşekkürler canım :)

Bence de chloe nin çeşitlerinden biri olabilir birkaç çeşidi var onlara bakabilirsin, ysl parisienne, dior addict de olabilir

narciso rodriques essence var oda da çok güzel pudralı ...

ama en güzeli 1 gün sonra elbisede bıraktığı koku....

fazla bilnmiyor o koku ama ..bi bak istersen ..

soft musk bende sipariş ettim bu ay ..ama çok ikilemde kaldım...

acaba tarihi geçmek üzeremidir ki böyle indirim yaptılar?

Son düzenleme:
narciso rodriques essence var oda da çok güzel pudralı ...

ama en güzeli 1 gün sonra elbisede bıraktığı koku....

fazla bilnmiyor o koku ama ..bi bak istersen ..

soft musk bende sipariş ettim bu ay ..ama çok ikilemde kaldım...

acaba tarihi geçmek üzeremidir ki böyle indirim yaptılar?

bilmiyorum canım ama inşallah tarihi geçmeye yakın değildir :) genelde böyle indirimli olunca fiyat sulandırıyolarmış esansını azaltıyolarmış bunda da öyledir büyük ihtimal indirimli alınca koku hiç kalıcı olmuyo ama ben de sipariş verdim bakalım nasıl gelcek :):)

bilmiyorum canım ama inşallah tarihi geçmeye yakın değildir :) genelde böyle indirimli olunca fiyat sulandırıyolarmış esansını azaltıyolarmış bunda da öyledir büyük ihtimal indirimli alınca koku hiç kalıcı olmuyo ama ben de sipariş verdim bakalım nasıl gelcek :):)

ciddimisin:KK53:

bilseydim almazdım ...öyle mi yapıyolar ?

yani benim aklıma geldi ama ne bilim....

hadi şansıma deyip aldım ...

bakalım....

Adidas ın yeşil parfümünü ya da deodorantını deneyin derim:KK12:
Lacoste klasik de olabilir.

evet yeşil olan çok hoş gerçekten.taze bir koku.ne zaman bir yerlerde duysam mutlu oluyorum

X