Hep ağlıyor kızım

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Off yine içim daralmaya başladı bi başımıza çırpınıyoruz 2 yasinda kızım evde çok sıkılıyor sanirim 2 yaş sendromunda. arada parka götürüyorum oyuncaklar aliyorum istediklerini yapmaya calisiyorum ama ısrarla inat edip agliyor surekli anane dede diye cagiriyor evin içinde diyorumki kizim yazin gidicez memlekete orada göreceksin hepsini..Çok imreniyorum yaninda ailesi olup çocuk büyütenlere bazen ne şanslilar diyorum ama sonrada kendime kiziyorum susss isyan etme yeter kendine gell diyorumm ama gercekten kafayi yiyoruz artik akşama kadar agliyor eee haliyle gurbet ellerdeyiz kimsede olmayinca cocukta haklı Cok hakli buluyorum ama surekli bir evin icindeyiz akşama kadar sürekli park+ev+park+ev kısır döngü yasiyoruz kurtulamiyorum bu durumdan aşırı bunaldım artık ev üzerime üzerime geliyor sanki kızım böyle olunca sanirim benide etkiliyor gelde ikinci cocugu yap bu sartlarda

Valla benim oğlum da geçen sene aynı böyleydi 2 yaşında şuan 3 yaşında yine aynı . Sürekli meşgul etmeye çalışıyor ben dışarı çıkıyoruz oyun alanı park market vs ıspanak yıkıyoruz mesela yemek yapıyoruz temizliği birlikte yapıyoruz vs . Tv sıfır bu arada arada annemleri görüntülü arıyorum

Çocuğunuz 2 yaşında olduğu için böyle. Aileniz yanınızda olsaydı bunları yasamayacahinizi düşünmeyin yine yaşanıyor ağlama inatlaşma sebebi değişiyor sadece . Ayrıca kimse 2. Çocuğu yapmak zorunda değil zaten

İkinci bir çocuğunuz olsa böyle sıkılmaz
Oyun grubu filan yok mu?
Herkes çocuğunu aileleriyle büyütmüyor
Oğlum o yaşlarda sıkıldığında yere büyük bir havlu serer leğenle su koyardım önüne, yaprakları gemi gibi yüzdürürdük, stresini sıkıntısını alırdı su, birkaç saat hiç başından kalkmadan oynardı

İkinci çocuğu yapmak zorunda değilsiniz. Bir oyun grubuna yazdırabilirsiniz enerjisini atar sosyalleşir.

İşte dediğiniz gibi 2 yaş sendromu, zordur . Ve bir çözümüde yoktur . Sağlıkları yerinde olsun bu da geçip gidecek

Oyun grubu çok faydali benceKış geldi ve parklar boş..Disarısı soğuk...Eee haliyle yasıtlarıyla vakit gecirmenin keyfini bizlerden yuzde yuz bulamazlar...

Bizde basladik...Bende sosyal oldum velilerle..Keyifli vakitler geciriyoruz..Onlar iceride eglenirken bizde bekleme salonunda kahve iciyoruz sohbet ediyoruz..Inanin bana bile iyi geldi

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım parktan gelince bile iki dk oturmaya gelmiyor tek çocuk mı yanlız hissettikleri için oluyor ben çevremden kızıma biraz arkadaş edindim bide evde beraber etkinlikler yapıyoruz onu yoruyorum ağlamaya bahanesi kalmıyor bide ve üzülmeyin benim annem babam dibimde ama hiçbirşey farl etmiyor bir faydaları yok keşke zararları da olmasa inşallah duruma bir çözüm bulunır

Hiç kimse memnun değil demekki olsa bi dert olmasa bi dert yaa aslında burada amaç kendini ve çocuğunu oyalamak yoksa beklenti içindede değilim

Bende bir koyde oturuyorm kizim 2ye girecek az kaldı ayni sekildeyiz perişanım
Gerçekten perişanım koyde olduğumuz için parka falan da goturemiyorum

Bende bir koyde oturuyorm kizim 2ye girecek az kaldı ayni sekildeyiz perişanım
Gerçekten perişanım koyde olduğumuz için parka falan da goturemiyorum
Kimseniz yokmu çevre olarak anneniz k.valide falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…