• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu henüz mobilyalarınızı almadıysanız...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
8
0
36
İstanbul
arkadaşlar henüz mobilyalarınızı almadıysanız nacizane tevsiyem elinize metreyi alıp koltukların falan salonu ne kadar kapladığını ölçün, malum artık koltuklar çok geniş. ev de keçük bizim salon daraşık oldu boğuluyorum girince, ben de köşe L şeklinde koydum koltukları bu durumda ferahlaştı ara, tabi teklinin tekini yok etmem lazım bu durumda:) mesela bazı koltuklar 90 cm genişlik bazıları 100 -105 biz yataklı olsun dedik o da arada 1 mt. falan kalmasına neden oldu, artık karşılıklı koymıycam, morali bozuluyor tabi insanın günlük kullunucaktım, şimdi herkes diyor küçük odada oturun (orada köşe var ferah) ama ben orayı kütüphaneli yapmak istiyorum.... siz mutlaka ölçün ve öyle alın

çok haklısın bizim kendi evde yok nasıl olacak bilmiyorum her kiralık evde sorun yaşayacağız:(

ev kiraysa eve göre mobilya alınmaz.
mobilya içinde ev tutulmaz:)
ben de ölçerek almıştım minik bir salonum var ama eşya seçimim sayesinde oldukça ferah oldu tıkış tıkış değil.
kira olup büyük evde oturacaklarda ev büyük diye doldurmasın başka eve geçildiğinde bu kez sıkıntı yaratır

Back
X