Henüz kırmızı olan çatlaklarım lütfen yardım

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
Slm kızlar 5aylık hamileyim ve kalçalarımda inanılma çatlak oluştu göbeğimde yok ama kalçalarımda çok ve henüz kırmızı yol yol bunlar beyazlamadn geçermi yani kırmıZıyken bunları yok edebilirmiyim yoksa geçmi kaldım lütfen yardım teşekkürler

Kakao yağıydı sanırım çok iyi geliyomuş.
Sürekli nemlendirici kullanman lazım. Kırmızılarsa geçer ama beyazlarsa malesef.

sürekli vucudunu yağla ... yağla ki yeni çatlak oluşumunu engelle . olan çatlaklara yapılcak birşey yok ..

Slm kızlar 5aylık hamileyim ve kalçalarımda inanılma çatlak oluştu göbeğimde yok ama kalçalarımda çok ve henüz kırmızı yol yol bunlar beyazlamadn geçermi yani kırmıZıyken bunları yok edebilirmiyim yoksa geçmi kaldım lütfen yardım teşekkürler

Çatlaklar oluştuktan sonra geri dönüşü mümkün olmuyor. Yapılacak tek şey diğer yerlerin çatlama ihtimalini düşürmek için çatlak kremi kullanmak. Ancak çatlayacağı varsa krem de dinlemiyor. Bu da genelde anneden kıza geçen bir miras.

Catlaklari onlemeye care var ama gecirmeye yok. Kirmizi da olsa gecmez. Catlamis bir kere. Taze oldugu icin rengi kirmizi sadece, illa ki acilir. Ama gecmez. Yeni catlaklari onlemek icin cesitli yaglar var. Gecen bir estetisyen doktor badem yagi surun demisti.

malesef oluşan çatlaklar kremlerle yağlarla geçmez.. hodan yağını övüyorlar belki görünümünü biraz seyrekleştirir...
..

yeni çatlak olmaması için bol bol nemlendir vücudunu... ve arkadasın dedıgı gıbı anneden kıza gelen bir miras..

Cok cok sIk nemlendirmeliymisiz bir de. 2-3 saatte bir krem sur. Surekli kremli olun demisti doktor. Yani krem mi tercih edersin, yag mi bilemem de. Hep orayi nemli tutmak puf noktasiymis. :)

benim yengemin hamileyken göğüsleri çatlamıştı hep evde yapılan vazelinlerden sürekli masaj yaptı
ve gerçektende geçmişti

canım Lierac diye bir krem var duydunmu bilmiyorum ama yabancı ünlülerden tut demet akalın bıle bu kremı şu an kullanıyor..hamılelıkte oluşabılecek çatlakları önlüyor.yada yenı oluşanları onarıcı özellıgı varmış..bıraz pahalı ama eger bu türde bırşey arıyorsan başka marka bakma derim..deneyenler çok memnun oldugunu söluyor

Lierac diye bir krem var ya onu kullan
ya da
Kayısı çekirdeği yağı kullan

Ama sakın badem yağı kullanma kıllanma yapıyor diyorlar...

X