• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz Geç Değil Umudum Var:)2013 Kpss

EftenPuften

BilişimÖğretmeni
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
4.378
103
688
Kızlar Varmı benim gibi bir türlü çalışmaya adapte olamamış tembeller:5:
Birsürü konu var bir yandan okulum var, Dersaneye gidiyorum ama gitmiyorum:30::30: Ama 4 Ayımız var daha yapabilirim imkansız diye birşey yok!!:21:
Benimle birlikte yürümek isteyen,Bana destek olmak isteyen herkese kapım açık:16:

Ben geç olduğunu düşünüyorum.

6 eğitim dersi var.

5 tane GY-GK.:ssz:

Bir de alan eklendi.:37:

Ben iki yıldır hazırlanıyorum,son sınıfım,ama korkularım var yine de.

Nasıl kalkacaksın altından ?:44:

eğer sayısalcıysan yapılabilir, henüz geç değil
2010 kpss de evli bir arkadaşım
ücretli öğretmenlik yaparken yarı dönemde dersaneye de başlamıştı
yani tam bu sıralarda başlamıştı çalışmaya
bide kötü giden evlilik hayatı vs. dersek
fizikçiydi 88 aldı memurluk puanı olarak ama
polis oldu,boşandı hayatını yaşıyor şimdi istanbulda
:33:
olur yani neden olmasın

Ben geç olduğunu düşünüyorum.

6 eğitim dersi var.

5 tane GY-GK.:ssz:

Bir de alan eklendi.:37:

Ben iki yıldır hazırlanıyorum,son sınıfım,ama korkularım var yine de.

Nasıl kalkacaksın altından ?:44:

Canım kişinin kendisi ile alakalı birazda.Herşey etkiler bu sınavı psikolojik durum,Maddi durum,bilgi bilmem ne vs...Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum ve matematikte mesela çalışmam gereken konu yok sadece sorularla desteklemek kafi,Türkçede aynı şekilde:34: Tarih coğrafya zorlayabilir ama 4 ayda halledilmeyecek birşey değil:34 Eğitime gelince eğitim dersleri çok büyümüyor gözümde kendime güveniyorum bu konuda gelişim ve öğrenme dönem başında dersanede seyrekde olsa katıldım derslere,Alan zaten gelmedi bize:34: 4 ay kısa bir süre değil ben yeterli olacağını dşünüyorum:26:İş çok soru çözmekde, Kendime güvenmek istiyorum ve güveniyorum:10: Dediğim gibi imkansız diye birşey yok:16:

eğer sayısalcıysan yapılabilir, henüz geç değil
2010 kpss de evli bir arkadaşım
ücretli öğretmenlik yaparken yarı dönemde dersaneye de başlamıştı
yani tam bu sıralarda başlamıştı çalışmaya
bide kötü giden evlilik hayatı vs. dersek
fizikçiydi 88 aldı memurluk puanı olarak ama
polis oldu,boşandı hayatını yaşıyor şimdi istanbulda
:33:
olur yani neden olmasın

Teşekkür ederim canım umuduma umut kattığın için:38:

hiçbirşey için geç değil yeterki düzenli olarak çalış 3 ay çalışıp harika puan alanlar var

İstedikten sonra yapabilirsiniz bence.Benim eşim şubat sonu hazırlanmaya karar verdi.4 ay kadar bir zamanı vardı yani. Ve bu arada biz nişan nikah düğün yaptık başka şehirlerde ayrıca zaman kaybını siz düşünün her biri için :) Düğün alış verişi ve balayından bahsetmiyorum bile :) Ama her gün düzenli çalıştı dershaneye de gitmedi sadece birkaç deneme sınavına girdi ve başardı.Sizde düzenli çalışarak yapabilirsiniz umarım motive edici olmuştur :) Başarılar dilerim.

İstedikten sonra yapabilirsiniz bence.Benim eşim şubat sonu hazırlanmaya karar verdi.4 ay kadar bir zamanı vardı yani. Ve bu arada biz nişan nikah düğün yaptık başka şehirlerde ayrıca zaman kaybını siz düşünün her biri için :) Düğün alış verişi ve balayından bahsetmiyorum bile :) Ama her gün düzenli çalıştı dershaneye de gitmedi sadece birkaç deneme sınavına girdi ve başardı.Sizde düzenli çalışarak yapabilirsiniz umarım motive edici olmuştur :) Başarılar dilerim.

Sağol canım teşekkür ederim:54:Bu yaşımda kızamık geçirdim giremedim foruma ve dersane dersler gene dizildi :5:Ama olacak yılmak yok:54:

Back