hemşirelik..

almindago

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
125
2
Merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. ygs 2 puanım 298 çoğu vakıf üniverstesinde %50 burslu okuma şansım var. Örneğin Okan Üniversitesi %50 burslu olarak 5bin küsür TL istiyo. size sormak istedğim durumum çok iyi değil sizce hem okuyup hem çalışarak götürebilirmyim üniverstenin bana ek başka ücretleride çıkarmı? ve hemşirelik istiyorum okurken diplomamamı almadan çalışabilirmyim mesleğimle ilgili olarak. bana bi akıl verin ailem pek destekçi değil ne yapmalıyım..ss

sıralamam 233bin ama obplerde eklencek diploma notum çok iyi sıralamamı gerileticektir mutlaka. :)

devlet okulunda okuman biraz zor gibi en fazla 200 bine gelsen zor. Farklı sistemi olan okullar var mesela özel bir okula hemşire olarak giriyorsun ama ücret ödemeden sonrasında 3 yıl 5 yıl kendi hastanelerinde çalıştırıyorlar tabi ki emeğinin karşılığını vererek bunları da düşünebilirsin okan üniversitesinde varmı böyle bir sistem bilmiyorum ama acıbadem üniversitesinde var :)

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. ygs 2 puanım 298 çoğu vakıf üniverstesinde %50 burslu okuma şansım var. Örneğin Okan Üniversitesi %50 burslu olarak 5bin küsür TL istiyo. size sormak istedğim durumum çok iyi değil sizce hem okuyup hem çalışarak götürebilirmyim üniverstenin bana ek başka ücretleride çıkarmı? ve hemşirelik istiyorum okurken diplomamamı almadan çalışabilirmyim mesleğimle ilgili olarak. bana bi akıl verin ailem pek destekçi değil ne yapmalıyım..ss
cnm eğer dediğin gibi yarı bursluysa ilk sene zorlanırsın üni masrafları falan ama sonra staj olur bi doktorun yanında başlarsın işe masrafını çıkarırsın bunu yapan arkadaşlarım var ama nerede okuduğuna da bağlı büyük şehrin büyük masrafı oluyo

Üniversite 4.sınıfta belki çalışabilirsin. Çünkü özel hastaneler mezun olmayanları almıyor. Ayrıca özel hastanelerin ilk tercihi sağlık meslek lisesi öğrencileri oluyor. Onlar daha fazla bu işe adapte oldukları için onları tercih ediyorlar. Yani ilk yılında çalışman biraz imkansız gibi canım

Üniversite 4.sınıfta belki çalışabilirsin. Çünkü özel hastaneler mezun olmayanları almıyor. Ayrıca özel hastanelerin ilk tercihi sağlık meslek lisesi öğrencileri oluyor. Onlar daha fazla bu işe adapte oldukları için onları tercih ediyorlar. Yani ilk yılında çalışman biraz imkansız gibi canım

cevap verdğiniz için teşekkürler ama kazandım zaten gerek kalmadı artık :KK70:

X