merhabalar ben moda tasarım mezunuyum 2 yıllık ama mezun olup sektöre girdiğimde sektörün kötülüğünü görüp işlerin işleyişinin çok korkunç oldugunu görüp bu meslekten vazgeçtim . Ve aslında hep hayalim olan hemşireliği okumak istedim sizlere sorum şu seneye başlasam 25 yaşında mezun olabiliyorum hemşirelikten sizce çok mu geç hemşire olanlar varsa geç mezun olmuş tecrübesiz biri iş bulabilir mi lütfen derdime bir cevap verin sizi seviyorum
Yeni mezunların iş bulması her türlü kolay değil ama üniversite mezunlarının önü daha açık bence 25 çok geç bir yaş değil hem üniversite okuyunca yüksek lisans da yaparsınız bence okuyun ben de hemşireyim
peki kpss şansım nedir mülakat vs var mı orada yaş sorun olur mu sizce sonuçta geç bir yaş ve sıfır tecrübe bu arada çok teşekkür ederim cevabınız için..
kesinlikle geç değil. hem seviyorsun hem de bölümün iş olanağı iyi. bence hemen çalışmalara başlamerhabalar ben moda tasarım mezunuyum 2 yıllık ama mezun olup sektöre girdiğimde sektörün kötülüğünü görüp işlerin işleyişinin çok korkunç oldugunu görüp bu meslekten vazgeçtim . Ve aslında hep hayalim olan hemşireliği okumak istedim sizlere sorum şu seneye başlasam 25 yaşında mezun olabiliyorum hemşirelikten sizce çok mu geç hemşire olanlar varsa geç mezun olmuş tecrübesiz biri iş bulabilir mi lütfen derdime bir cevap verin sizi seviyorum
Merhaba...arkadaşlar...bende Moda Tasarımı mezunuyum ön lisans okudum..
fakat alan değiştirip sağlık okumak istiyorum neden derseniz,yukarıda arkadaşımın anlattığı sebepler tam olarak doğru,ve ben yaş olarak sizden çok daha büyüğüm,daha önce 12 yıl kostüm tasarımı yaptım,hazır giyim ile hiçbir ilgisi yoktur, hiç bir piyasa bilgim yok,sektör berbat durumda ,sizin dürüst ve başarılı olmanız işe alınma sebebi olmuyor! MALESEF!!
HEMŞİRELİK kalbimi çalan bir meslek insanlar a yardım etmek ,onların acılarını paylaşmak ,,,,inanın ne YAŞ faktörü nede bu yola girerken karşıma çıkabilecek sıkıntılar umrumda degil .... BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VE BU MESLEK İÇERİSİNDE YER ALAN ARKADAŞLARIMLA FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İSTİYORUM...Benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...