• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemşirelik kazanan arkadaşlar

Çok sevindim teşekkürler cevap için.
Konu sahibi arkadaşa gelince bence hemşirelik zor..misal hastanın alt temizliği bile hemşirenin goreviymis yoğun bakımlarda...ben hasta bakıcınin zannediyordum ..o kadar sene bunun için okumamali insan... Bu küçük bir ayrıntı tabi ki. çalışma şartları da zor bana kalirsa
Aslında tam olarak öyle değil misal hasta bakıcı oluyor ama koca yoğun bakımda 1 kişi veya ortalıkta olmuyor normalde hemşire başında duracak hastaya pozisyon verirken doğru pozisyonu vermesi ve hastanın zarar gormemesi için biz ilaçları tutarız onlar alt temizliğini yapar ama dediğim gibi bazen hasta bakıcı bulunmuyor ..zaten bebekleri biz alıyoruz ki ondan asla gocunmam

Aslında tam olarak öyle değil misal hasta bakıcı oluyor ama koca yoğun bakımda 1 kişi veya ortalıkta olmuyor normalde hemşire başında duracak hastaya pozisyon verirken doğru pozisyonu vermesi ve hastanın zarar gormemesi için biz ilaçları tutarız onlar alt temizliğini yapar ama dediğim gibi bazen hasta bakıcı bulunmuyor ..zaten bebekleri biz alıyoruz ki ondan asla gocunmam
Kuzenim hastanede çalışıyor öyle demişti bunun için ödeme yapılıyormuş hemşirelere hatta. Bebekleri kastetmiyorum tabi. Hasta bakıcı olan bı yer dediğim üniversite hastanesi

Hemşireyim. Bazen mutlu hissediyorum bazen hissetmiyorum. Yüksek lisans mezunuyum, kattığım güzel şeyler var farkındayım yine de yorulduğum çok nokta var.

Eğer karakterine uyuyorsa yapabilirsin tabii ki ama iş imkanı var diye seçersen sonra kötü olabilir

İnsan sevgisi olan, dikkatli ve özenli insanların yapması gereken bir meslek. Manevi boyutu çok fazla.

Back