• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemşireler

tualina

batuhan'ım can oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
5.855
3
156
Diğer
selam arkadaşlar burda mesleğimizi paylaşabiliriz,sorunlarımızı yeni haberleri yardımcı olalalım birbirimize...

selam cnm ben geldim kaç yıllık hemşiresin atanman yapılmış heralde memur yazdığına göre ben hala bekliyorum bakalım

Hoş geldin canım; bu temmuzde 3 yıl olacak canım,nurseciğim ben 7 yıl atama bekledim canım sağlık meslek lisesini bitirdim 2 yıl o sınav senin bu sınav benim olmadı,2 yılda üniversiteye hazırlandım ama haksızlık yüzünden kendi branşımdan başka bölüm seçemedim , üniversite 3. sınıftayken atandım lise mezunu olarak sonra önlisans alıp ayrılmak zorunda kaldım okuldan .o kadar zorluklar yaşadım ki nurse yazsam roman olur denilecek tarzda canım,sen nere mezunusun ? kaç yıldır bekliyosun...görüşürüz...

:1hug: :çiçek: mrb arkadaşlar bende 9 yıllık hemşireyim düzce`de çalışıyorum

ya ne güzel sizlerin atamaları yapılmış ama ben hala bekliyorum bölümüm att 112 hemşireliği sağlık meslek lisesi 4 yıl oldu mezun olalı bize kadro bile yok bir sınav yapıyorlar trkiye genelinde 8 tane att alıcaz diyorlar çok sinir oluyorum şuan özel bir klinikte çalışıyorum.

ftm hoşgeldin canım hastanede mi çalışıyosun?nurse sabır canım ve sınavlara çok iyi hazırlan. Senin şanssızlığın bölümün birazda att çok az alınıyor malesef...

kolay gelsin ftm ben sağlık ocağında çalıştım bi süre sonrada 8 aydır masa başı çalışıyorum ... çok rahatım şükür...zor çünkü hastalarla uğraşmak ama meslekten uzaklaşıyosun birazbazen özlüyorum ama yinede memnunum halimden...

selam cnm ben geldim kaç yıllık hemşiresin atanman yapılmış heralde memur yazdığına göre ben hala bekliyorum bakalım

merhaba bende balıkesırlıyım su an bıtlısın ahlat ılcesınde calısıyorum guselım canını sıkma nasıpte ne varsa o olur bende bes yıl bekledım ozelde calıstım bılıyosun ozelde calısmak cok zordur yerı geldı bır suru haksızlıga ugradım ama olsun o gunlerde guseldı ınsallah senın de en yakın zaman ataman yapılır balıkesırın neresındensın merak ettım gorusuruz

bengüzar hoş geldim canım , bitlisde hayat zordur tahminim ce allah yardımcın olsın,doğuyu bilirim az çok ablamlar 3 yıl bingölde kaldılar, şuan tatvanda öğretmenlik yapan bir arkadaşım var...

cok sagol evet bıraz zor ama ıyıkı bıtlıste degılım ılcedeyım evım golun tam karsısı bakıp bıraz rahatlıyorum hafta sonları vana kacıyoruz boyle gecıyor gunler

zor küçük yerde görev yapmak,1,5 yıl konyada bi kasabada çalıştım,imkanlar kısıtlı hayatımda ilk kez depresyon ilaçı kullandım, ah ah o günler gitsinde geri gelmesin...

mrb kızlar bende sizinle meslektaşım ama şuam için mesleğimi icra edemiyorum maalesef

HERKESE MERHABALAR
ÖNCELİKLE YASEMİN'E TEŞEKKÜRLER HEMEN AÇMIŞSIN BİZİM MESLEĞİMİZ İÇİN KÖŞEYİ...
BEN DE HENÜZ 5 YILLIK HEMŞİREYİM.ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MEZUNUYUM. OKUL BİTTİKTEN SONRA KPSS İLE ATANARAK DÜZCE'DE 3 YIL ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİNDE DAHİLİ YOĞUN BAKIMDA ÇALIŞTIM. AMA O 3 YIL BANA 6 YIL GİBİ GELDİ. :Roflol:
2 YILDIR DA BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE HEMODİYALİZ ÜNİTESİNDE ÇALIŞIYORUM.. :dance:
SORUNLARIMIZI VE YENİ GELİŞMELERİ PAYLAŞABİLİRSEK İYİ OLUR.
SEVGİYLE...

merhaba bende balıkesırlıyım su an bıtlısın ahlat ılcesınde calısıyorum guselım canını sıkma nasıpte ne varsa o olur bende bes yıl bekledım ozelde calıstım bılıyosun ozelde calısmak cok zordur yerı geldı bır suru haksızlıga ugradım ama olsun o gunlerde guseldı ınsallah senın de en yakın zaman ataman yapılır balıkesırın neresındensın merak ettım gorusuruz

ne güzel cnm ya ataman yapılmış ve çalışıyosun şuan özeldeyim ve acayip sıkıntı yaşıyorum dr um çok anlayışsız ve hiç bir derdimi anlatamıyorum evde sıkılmayacağımı bilsem bir gün bile çalışmam orda ama işte, balıkesr altınoluktayım cnm sen neresinden

Back