- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Biliyorumda tarif konusunda sıkıntı oluyor. 9. OlacakSürprizSen bu işi biliyorsun üstadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorumda tarif konusunda sıkıntı oluyor. 9. OlacakSürprizSen bu işi biliyorsun üstadım
Bad bat dir aslinda Sivas degil Tokat yoresidir offf bayilirimm
Güzel tarifi kaptın:)Biliyorumda tarif konusunda sıkıntı oluyor. 9. Olacak
Hiç değil:)Yeni kategori zormuş
Abi bir önceki kategoride görüntüleme çıtası ne kadardı:)valla katılır, yaparsınız öğreniriz doğrusunu : )
Bana zor diyeyim o zamanHiç değil:)
Kiz elmanin icinden kurt cikartmis kadinsin:) ne zoru:))Bana zor diyeyim o zaman
Vallahi katilirimda batla degil onu yapar yerim anamda geliyor 2 gune offf anam offfvalla katılır, yaparsınız öğreniriz doğrusunu : )
Sen sohbetinle aramızda olursunBana zor diyeyim o zaman
Kiz elmanin icinden kurt cikartmis kadinsin:) ne zoru:))
Bana vicik vicik olmasi bi itici geliyo mesela : (Vallahi katilirimda batla degil onu yapar yerim anamda geliyor 2 gune offf anam offf
Bati bilmeyene goruntusu guzel gelmiyor potansiyeli dusuk gecen sefer tokat sarmasi yapmistim bu sefer farkli yoreler deneyecegim
inşallah bu sefer olurGüzel tarifi kaptın:)
Tırtıl o yaaKiz elmanin icinden kurt cikartmis kadinsin:) ne zoru:))
Tarifler kapılmadan tarifini bildir canım:)Yöresel miii :) Bende mi katılsam acabası
Ben bu kararsızlikla yarışma sonuna bile kalırım şimdi Adana mı? G.Antep mi? diye düşünmeye başladımTarifler kapılmadan tarifini bildir canım:)
Hadi hayırlısıBen bu kararsızlikla yarışma sonuna bile kalırım şimdi Adana mı? G.Antep mi? diye düşünmeye başladım