- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Ne yapacaksın
Yaniii belli :)
Ama hiiiiccc kendime guvenmiyirm bu sefer :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacaksın
Yaniii belli :)
Ama hiiiiccc kendime guvenmiyirm bu sefer :)
Azeri bir arkadaşım yaptı :)Fotolar sanirim zaman asimina ugramis o yuzden yok
Fisincan pilav diyosun herhalde canimnerde yedin sen onu
Bizim nevruz icin ozel olarak yaptigimiz tatlilardan baklava gercekten guzel oluyor
İnanmicaksiniz ama ben sizden once bu listeden birini yazib yolladim Nevresteye
Bizim sağlık ocagı 5. ayında gel dediNst için daha çok var kız sağlık ocağında bile kalp atışı için cihazlar var telaş yapma. Yarın geçecek inşallah
5. Ay mı öhaa. Hiç çağırmasın, doğumda aşıya gidince görüşürdünüz sana dosya acmadilar mı ? Her ay izlenime çağırıyorlarBizim sağlık ocagı 5. ayında gel dedi
Ohooooooooooooooooooo
Açtıı . Tansıyonumu falan ölçtü . Kilomu boyumu . Hernişeyı sordu.5. Ay mı öhaa. Hiç çağırmasın, doğumda aşıya gidince görüşürdünüz sana dosya acmadilar mı ? Her ay izlenime çağırıyorlar
Kalp atışı 5. Ayda alabiliyor sağlık ocağı kalp atışı için demiştir umarım5. Ay mı öhaa. Hiç çağırmasın, doğumda aşıya gidince görüşürdünüz sana dosya acmadilar mı ? Her ay izlenime çağırıyorlar
ilginç geldi. Ben hamileyken öyle değildi, demek ki sistem değişmişAçtıı . Tansıyonumu falan ölçtü . Kilomu boyumu . Hernişeyı sordu.
Ocak sonu , Şubat başı görüşürüz dedi .
Kalp atışı ayrı ama dosya açıyorlar ve izlenime çağırıyorlar diye biliyorumKalp atışı 5. Ayda alabiliyor sağlık ocağı kalp atışı için demiştir umarım
Değiştircem zaten sağlık ocagımıda ..ilginç geldi. Ben hamileyken öyle değildi, demek ki sistem değişmiş
Evet benimde öyleydi normalde 2 ayda bir takip ediyoruz ama seni her ay çağıracağım demişti bana da her ay kilo boy tansiyon arada Kan ve idrar tahlili oluyorduKalp atışı ayrı ama dosya açıyorlar ve izlenime çağırıyorlar diye biliyorum
Senden kan idrar alıyorlar, belirli testler yapıyorlar. Bencede değiştir :)Değiştircem zaten sağlık ocagımıda ..
Ben taşınmıştım ama işyerıme yakın dıye dosyamı yenı sağlık ocagına göturmedım .
İşi bırakcagım için diğer sağlık ocagına geççem belkı orası farklıdır.
Evet aynen dediğin gibi yapıyorlar, bende öyle biliyorumEvet benimde öyleydi normalde 2 ayda bir takip ediyoruz ama seni her ay çağıracağım demişti bana da her ay kilo boy tansiyon arada Kan ve idrar tahlili oluyordu
Bak yaa şimdi sinirlendım bak okdr da tatlı dıllıydıSenden kan kanaldan alıyorlar, belirli testler yapıyorlar. Bencede değiştir :)
Hatta ebe hemşire yapıyor takibi. Senin aile hekimliğin neresi ise oraya gitmen lazım. Kaydın nerde ise orda yaparlarBak yaa şimdi sinirlendım bak okdr da tatlı dıllıydı
Bassam mı sağlık ocagını
kaydım işte işyerımın oldugu yerde .Hatta ebe hemşire yapıyor takibi. Senin aile hekimliğin neresi ise oraya gitmen lazım. Kaydın nerde ise orda yaparlar
bencede bi sor soruşturkaydım işte işyerımın oldugu yerde .
Hemşirenın yanına gittim . İşte bana öyle dedı
Du bakalım ben bu işin peşini bırakmam
Sen yaptın mı yoksa ?Nerde bu konular millet:)) henuz kimse bise yapmamis:)))) cohhh ayip yaptiginiz cooohh:))
Haha yok canim yaa zahmetli bi sey sectim: ( cocuklari bi sekilde babalarina kakalayip yapmam lazim:))Sen yaptın mı yoksa ?
Tahmin ettiğim şey kesin :)Haha yok canim yaa zahmetli bi sey sectim: ( cocuklari bi sekilde babalarina kakalayip yapmam lazim:))