• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi olup hamile kalan var mı?

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.025
2.658
133
2. evre bir hemoroidim var, doktor hamile kalmadan lazer yapalım dedi ama ben yaptıranların yorumlarını gördüm ve vazgeçtim çünkü kimse memnun değil herkes pişman. İlaç tedavisi uygulamak için başka doktora gittim. O sıra adetim gecikmişti adetim gelsin de öyle başlayayım dedim ilaca (daflon 500) hani ne olur ne olmaz gibilerinden derken başlayamadan hamile olduğumu öğrendim. Ve şimdi korkuyorum acaba daha kötüye gider mi diye ilerleyen aylarda? Bunu tecrübe edenler varsa içimin ferahlaması ve bir yol göstermek için yorum yapacak olanlara şimdiden çok çok çok teşekkür ederim. Endişeliyim çünkü 😞

Merhaba benim hiç bir sıkıntım yoktu ama iki hamileliğimde de bu sorunu çok yaşadım. Kabızlık çok oluyor gebelikte o da arttırıyor. Varsa daha da çok sıkıntı çekersiniz. Doktoru dinleyin derim

Bende vardi ama hic bir sorun yasamadim, dogum da sezeryanla oldu.

Merhaba benim hiç bir sıkıntım yoktu ama iki hamileliğimde de bu sorunu çok yaşadım. Kabızlık çok oluyor gebelikte o da arttırıyor. Varsa daha da çok sıkıntı çekersiniz. Doktoru dinleyin derim
doktoru dinlemedim işte iş işten geçti zaten hamileyim :)) o yüzden sordum, dikkat edeceğiz artık kabızlık olayına napalım

doktoru dinlemedim işte iş işten geçti zaten hamileyim :)) o yüzden sordum, dikkat edeceğiz artık kabızlık olayına napalım

Merhaba
Evde organik hindistan cevizi yagi bulundurun. Hemoroidiniz rahatsiz eder gibi olduğunda bir pamuğa sürüp o bölgeye koyarak uyuyun.
Ben sabaha hiç bir şeyim olmayarak uyanırdım.
Mucize gibi bir şeydi.

Merhaba
Evde organik hindistan cevizi yagi bulundurun. Hemoroidiniz rahatsiz eder gibi olduğunda bir pamuğa sürüp o bölgeye koyarak uyuyun.
Ben sabaha hiç bir şeyim olmayarak uyanırdım.
Mucize gibi bir şeydi.

teşekkür ederim, aklımda tutayım

Back