Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet lütfenGeçmiş olsun benim eşimin arkasında kuzenin de ileri derece eşimde ise başlangıcı vardı amcamız bi tarif uyguladı ve geçtiğini söyledi bizde eşime yaptık ve gerçekten eşim geçtiğini söylüyor bilmem uygular misiniz ben tarifini alıp vereyim isterseniz
Nası yani geçti mi hemoroid ler tamamen kurtuldunuz mu yaniBende 15 yıldır çekiyorum. Şu an gebelik olduğu için bi şey de kullanamıyorum. Ben çareyi sabab aç karnıma incir yiyip üstüne bol su içmekte buldum. Doktorum da 3 tane inciri 2ye böl geceden zeytinyağına batır. Sabah da aç karnına onları ye hem kabızlığına hem hemoroidlerine çok iyi gelecek dedi. Çok şükür 1 aydır iyiyim size de tavsiye ederim..
hayır ne yazık ki sadece rhatsızlık hissetmiyorum. Kanaması şişliği geçti.Nası yani geçti mi hemoroid ler tamamen kurtuldunuz mu yani
Oda iyi keşke benim de öyle olsahayır ne yazık ki sadece rhatsızlık hissetmiyorum. Kanaması şişliği geçti.
1 kilo petek bal 1 kilo yaş medine hurması ve 100 gram zencefil tozu karıştırılır 2 saat yoğurulur her gün bir kaşık sabah aç karnına yiyeceksiniz inşallah geçiriyor bizim evde nu karışım bitti yarın tekrar yapacağız eşim için inşallah size de fayda ederEvet lütfen
Bana da doktorum demişti ceviz suyu iyi diye birde kayısı tabi sabahları aç karnına yemek çok faydalı oluyorEsim bu durumdan cok cekti, hergun kabizlik tuvalete cikma sorunu..daha once de ameliyat da oldu.
Yaklasik 1 aydir yaptigimiz ceviz suyu kabizligi tamamen cozdu. 1 bardak suya 2-3 adet ceviz icini copuyle beraber koyun, 1 gece bekletip icin ve cevizleri yiyin tabi. Her sabah ac karnina aynisini devam.. ve pilavsiz yemege oturmazdi pilavi hayatimizdan cikardik.
Ceviz suyu bence hayat kurtardi, tuvalete cikma sorunu kalmadigindan yara da az az iyilesiyor. Bence denemenize deger.
Lütfen yardım bıktım hemoroid belasından geçmiyor dr. Gittim krem verdi patlican suyu desen fayda Allah’ını seven varsa
Lütfen yardım bıktım hemoroid belasından geçmiyor dr. Gittim krem verdi patlican suyu desen fayda Allah’ını seven varsa kurtulan yazsın