- 5 Haziran 2024
- 9
- 5
- 28
-
- Konu Sahibi Ruh-u Revan
Perşembe günü hafif cuma gününden beri şiddetli hemoroid ağrısı çekiyorum acile gittim daflon,anestol, procto verdi şiddetli ağrım için iğne istedim oldum hicmi fayda etmez, sıcak oturma banyosu, vazelin çok ağrım acım var ne yapicagimi şaşırdım yatsan yatamiyor kalksan kalkamiyorsun nefesim kesiliyor bu ağrıdan sabahladim yine sabah, acıyla uyuyum dedim acıyla 1 saat uyumuşum acıyla uyandım Rabbime dua ettim başka çözüm yolu kalmadı
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun şimdi görüyorum inşallah iyisindir bu ağrılı sürecin geçmiştirMerhabalar bilgi amaçlı yazmak istedim
Benim hemoroid değilmiş ağrım Anal apseymis günlerce o ağrıyı çekmişim evde sızıntı yaptı hastaneye gittim drenaj yaptılar drenaj sonrası fistül gördüler onun ameliyati için hastanede yatıyorum Rabbim herkese şifalar versin inşallah
Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın bir gün hastanede yattım ordan anneme geçtik ağrılarım çok şükür geçti apse yarasının kapanmasını bekliyoruz bu süreçte hergun hastaneye gidip pansuman yaptırıyorum yara kapandıktan doktorlar emin olduktan sonra mr ve kolonoskopi sonrası peri anal fistül ameliyati olucam inşallah lütfen benim gibi evde ağrı çekmeyin hastaneniz yakınsa hemen gidin bende o ağrılı süreç travmaya sebep oldu aklıma geldikçe ağlıyorumAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun şimdi görüyorum inşallah iyisindir bu ağrılı sürecin geçmiştir
Çok şükür bu tarz bir sorunum yok kolonoskopi yaptırdım zaten sonucunda hemoroid çıkmıştı benim derdim şu anlık lekelenme problemi, bazen tuvalet sonrası ağrı sızı oluyor kabızlık varsa ama geçiyor rahatsızlık vermiyor leke problemini hâlâ çözemedim yeniden bir doktora görünmek lazım galiba tekrardan geçmiş olsun ilginiz için teşekkürlerAllah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın bir gün hastanede yattım ordan anneme geçtik ağrılarım çok şükür geçti apse yarasının kapanmasını bekliyoruz bu süreçte hergun hastaneye gidip pansuman yaptırıyorum yara kapandıktan doktorlar emin olduktan sonra mr ve kolonoskopi sonrası peri anal fistül ameliyati olucam inşallah lütfen benim gibi evde ağrı çekmeyin hastaneniz yakınsa hemen gidin bende o ağrılı süreç travmaya sebep oldu aklıma geldikçe ağlıyorum
Geçmişler olsun kontrolleri ihmal etmeyin bendede sızıntı gibi lekelenme oluyor fistül ameliyati gerekecek sanırım 25 Eylül'de tekrar mr cekicekler önceki mr ve kolonoskopi temiz çıktı emin olmak için yine yapicaklar hayırlısı olsun hakkımızda rabbim dermansız dert vermesinÇok şükür bu tarz bir sorunum yok kolonoskopi yaptırdım zaten sonucunda hemoroid çıkmıştı benim derdim şu anlık lekelenme problemi, bazen tuvalet sonrası ağrı sızı oluyor kabızlık varsa ama geçiyor rahatsızlık vermiyor leke problemini hâlâ çözemedim yeniden bir doktora görünmek lazım galiba tekrardan geçmiş olsun ilginiz için teşekkürler
Drenaj Cok zorlu bı ıslemMerhabalar bilgi amaçlı yazmak istedim
Benim hemoroid değilmiş ağrım Anal apseymis günlerce o ağrıyı çekmişim evde sızıntı yaptı hastaneye gittim drenaj yaptılar drenaj sonrası fistül gördüler onun ameliyati için hastanede yatıyorum Rabbim herkese şifalar versin inşallah
Merhaba bende de şişlik var ama doktor normal dedi şimdi tekrar şişti apse oduğunda nasıl bir ağrı oluyor dayanılmaz mıAllah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın bir gün hastanede yattım ordan anneme geçtik ağrılarım çok şükür geçti apse yarasının kapanmasını bekliyoruz bu süreçte hergun hastaneye gidip pansuman yaptırıyorum yara kapandıktan doktorlar emin olduktan sonra mr ve kolonoskopi sonrası peri anal fistül ameliyati olucam inşallah lütfen benim gibi evde ağrı çekmeyin hastaneniz yakınsa hemen gidin bende o ağrılı süreç travmaya sebep oldu aklıma geldikçe ağlıyorum
Malesfki çok ağrılı tek çözüm ameliyat seton yanı ip taktırmakMerhaba bende de şişlik var ama doktor normal dedi şimdi tekrar şişti apse oduğunda nasıl bir ağrı oluyor dayanılmaz mı