hemoroid-mevlüt topbaş

cayiroba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
106
29
98
merhabalar.
benim basur olayım bundan 10 yıl önce üniversitede okurken sınav stresleriyle başlamış ara ara tekrarlayıp hayatımı çekilmez hale getirmişti... ne kullandıysam tam bir çözüm olmadı...
yıllar geçti, evlendim hamile kalınca basur yüzünden azmasın diye sezeryana karar verdim. lakin gene kurtulamadım. doğumdan 2 ay sonra bir azdı, oturamıyordum. çook fenaydım anlatılmaz. 8 ay kadar önce ablam da benden fena olmuştu, o da başkasından duymuş bu doktoru. o kadın 15 yıldır eziyetime bu doktor çare oldu deyince ablamda ona gitti ve çok şükür kurtulmuştu bende gittim. 3 dk lık bir operasyon bile denmez. 3 dk lık işlemden sonra kurtuldum. ne yaptı bilmem 1200 tl kadar para ödedim.
(gitmeyi düşünenler varsa randevu alırken pazarlık yapın derim. aksi takdirde orda pazarlık yapmıyorlar nasıl olsa hazır parayla gideceğiniz için...)
korkumdan işlemden sonra 5 gün her tuvaletten sonra ağrı kesici fitil attım ağrım yoktu korkumdan kullandım normal hayatıma devam ettim... 6. gün bir bakayım ağrıyacak mı dedim hiçbirşey yoktu. param helali hoş olsun. adamın özel uçağı falan varmış olsun... beni bu dertten kurtardı ya helal olsun. dualarımdasın "allah uzun ömürler versin. daha çok kişiyi iyileştirin" diye adamın yüzüne karşı dua etmiştim, o duamı hep tekrarlıyorum.
işlemin üzerinden 17 ay geçti hiç tekrarlamadı çoook şükürrr....

sorusu olan varsa elimden geldiğince yanıtlarım.
(çok fazla giremiyorum nete kızım bütün vaktimi alıyor :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…