- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Lütfen konum taşınmasın. Suan psikolojikmen bitmiş durumdayım. Aranızda doktor olan varsa da yazarsa inanın çok mutlu olacağım. Bende kabızlık kronikleşmiş durumda. Kronik olduğu icin de yaklaşık 10 senedir ilac ya da sinameki ile tuvalete çıkıyordum. Hemoroidim vardı. 2 kez ameliyat geçirdim. İlkinde fisür gelişti ve ikinci ameliyatı oldum. Şikayetlerim bir türlü geçmedi. Kabızlığım geçmiyor bir türlü. 4 5 gün tuvalete çıkamayınca resmen hayattan kopuyorum. Karnım sisiyor moralim çok bozuluyor . Sabahları zeytinyağı içiyorum, kuru kayısı kuru incir deniyorum her gün. Kefir ev yapımı yoğurt her şeyi deniyorum şimdilik. 4 5 gün tuvalete çıkamayınca mecbur ilac kullanıyorum. Biliyorum bağırsak floramı tamamen bozdum ama ne kadar sürede düzelir bilemiyorum. Sabırlı olamıyorum. Cerraha tekrar gittim makat sarkması var ameliyat edelim dedi ama başka bir doktora da göründüm. Bana bu normal dedi ameliyat olmaya devam edersen tuvaletini tutamayabilirsin biraz kafanı topla rahatla dedi. Sanırım psikolojikmen de kötü hissediyorum kendimi. Sürekli kendimi başkalarıyla karşılaştırıyorum. Neden başkası sağlıklı ben böyleyim, neden bu su istediğini yiyor sonrasını düşünmüyor diyorum. Ben bir şey yesem acaba kabız olacak mıyım diye düşünüyorum. Bu arada spor yapıyorum her gün. Ağırlık çalışıyorum. Lifli besleniyorum. Meyve sebze ağırlıklı. Benim dururumumda olan var mı. Düzeldiniz mi. Neler yaptınız . Ayrıca bitki çayları da deniyorum yok faydası olmuyor. Cıldıracağım