hemoroid ile ilgili sıkıntısı olan ?

hemoroid rahatsızlığı olan arkadaşlarım varsa burdan
yardmcı olabilrm

aslında eşimin çok sıkıntısı var. yatış vakitlerinde bir başlıyor ağrısı, sabaha kadar çekiyor. doktora gitti, makat içinde çatlama olmuş. kabızlıkla fln ilgisi var sanırım. ilaçları var, bizi çatlağı tedavi için herhalde, o uyuşturuyormuş. biride tuvaletini rahat yapması için cırcır olması içinmiş. 10gündür kullanıyor ama yine ağrı yine ağrı.

adam yanımda acıdan kıvranıyor benim elimden gelen bişey yok. tavsiye edeceğiniz ne varsa uygulattırım.

teşekkürler şimdiden.

bu rahatsızlık için iki tedavi yöntemim var biri lips şeklinde fitil bir d e ağızdan gıda takviyesi tblt. forever ürünleri çalışıyorum ve bir çok hastalığa cevap veren ürünlerim var . eşiniz bu ürünlerden kullanmak isterse yardımcı olurum. bilgilendirme cd lerim de mevcut. bilgilenmek isterseniz de ayrıca o şeklide de yardımcı olurum

Arkadaşlar bu illetten neler çektim neler.Şimdi burada uzun uzadıya anlatmak istemiyorum.Yemin ederim bazen acısından
yorganı yastığı ısırdığımı ve defalarca gözlerimden yaş geldiğini biliyorum.Saatlerce bir yere oturamamakta cabası.Allah’ıma
şükürler olsun ki uyguladığım bir yöntemle hastalığıma şifa buldum.Eğer iyileşmesem son çare ameliyat olacaktım.Hepinizin
eminim denediği daflon tabletler,kas gevşeticiler vs vs hepsini bende denedim ama ne yazık ki çare olmamıştı.Bu konudan muzdarip
olan arkadaşlarım bana ulaşabilirler.Bu nedenle elimden geldiğince bu acıyı yaşayanlara forumlarda ulaşmaya çalışıyorum.Şimdilik
hoşçakalın.Bu arada bu hastalığın ne olduğunu ancak çeken bilir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…