Arkadaşlar bende 3 gün önce (perşembe günü) anal fissür ameliyatı oldum. Uzun yıllardır çekiyordum. Acısı gerçekten çok kötü. Tuvalete bile gitmek istemiyordum. En sonunda dayanamadım 3 doktor gezdim. 3'ü de kronikleştiği için ameliyat dedi. Devlet hastanesinde spinal anestezi ile oldum. Korkudan bayılacaktım. Stresten, korkudan öldüm bittim. Bir gece önce yatışım yapıldı. Lavman yaptılar. Sabahtan ameliyata aldılar. Ben ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Genel anestezi istedim. Ama 10 dk için ağır narkoz veremeyeceklerini, bu yüzden benimiçin daha acılı bir ameliyat olacağını söylediler. Mecburen spinal anestezi kabul ettim. Ama iyiki de spinal anestezi yaptırmışım. Ben kendime ameliyat oldum demiyorum bile. Hiçbir ağrı, sızı olmadı. Belden yapılan iğne tıpkı koldan yada kalçadan yapılan iğneler gibiydi. Anında belden aşağısı uyuştu. Doktor hangi ara geldi, hangi ara ameliyatı yaptı anlamadım. 10 dk sürmedi bile. Doktoru giderken gördüm, ee bitti mi ki dedim. Meğer olmuş bitmiş. Ağlayarak girdiğim ameliyathaneden gülerek çıktım. Sonda taktılar. Hissizlik olduğu için idrarımı yapamadım. Takarken acımadı, çıkartırken biraz acıdı ama dayanılmayacak birşey değil. Dün taburcu oldum. Ne bel ne de baş ağrısı oldu. Ameliyat yerim dahi ağırmıyor. Bugün yürüyüş yaptım, ev işi yaptım. Çok rahatım. Bugün tuvalete çıktım ilkkez Allahım yok böyle bir rahatlık. Kronikleşen fissürlerde medikal tedaviyle uğraşmayın sakın. Boşa erteleyip daha da kötüleştirmeyin. Korkulacak hiçbirşey yok. Vallahi başından böyle kolay olduğunu bilseydim bukadar beklemezdim. Çektiğim o kadar acıya değmezmiş.