Hemoroid - anal fissür olanlar buyurun buraya yalnız değilsiniz

valla bi ara bu dert bende de vardı, bende pomat falan kullandım ama hiç bir etkisini görmedim, hele hele tuvalet yaparken aman Allahımm çok acıyı bilirim Allah kimsenin başına vermesin, ben kantoran yağını pamuğa döküyodum, sonra her tarafım yağlanmasın diye de günlük ped tutunuyodum...
Sonra geçti 1 hafta içinde,dene istersen.

Kizlar bende de var illet oluyordum bir aydir ne tuvalet ne oturma aman allahim. Sonra biri dediki At kestanesi kremi al sur. Aninda etkisni gosteriyor ama surup dinlenmeniz lazim yatmaniz lazim . Ne ağrısı kaldi ne memeler kaldi . Arada kabiz olunca acıyor hemen sürüyorum geciyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bende 3 gün önce (perşembe günü) anal fissür ameliyatı oldum. Uzun yıllardır çekiyordum. Acısı gerçekten çok kötü. Tuvalete bile gitmek istemiyordum. En sonunda dayanamadım 3 doktor gezdim. 3'ü de kronikleştiği için ameliyat dedi. Devlet hastanesinde spinal anestezi ile oldum. Korkudan bayılacaktım. Stresten, korkudan öldüm bittim. Bir gece önce yatışım yapıldı. Lavman yaptılar. Sabahtan ameliyata aldılar. Ben ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye. Genel anestezi istedim. Ama 10 dk için ağır narkoz veremeyeceklerini, bu yüzden benimiçin daha acılı bir ameliyat olacağını söylediler. Mecburen spinal anestezi kabul ettim. Ama iyiki de spinal anestezi yaptırmışım. Ben kendime ameliyat oldum demiyorum bile. Hiçbir ağrı, sızı olmadı. Belden yapılan iğne tıpkı koldan yada kalçadan yapılan iğneler gibiydi. Anında belden aşağısı uyuştu. Doktor hangi ara geldi, hangi ara ameliyatı yaptı anlamadım. 10 dk sürmedi bile. Doktoru giderken gördüm, ee bitti mi ki dedim. Meğer olmuş bitmiş. Ağlayarak girdiğim ameliyathaneden gülerek çıktım. Sonda taktılar. Hissizlik olduğu için idrarımı yapamadım. Takarken acımadı, çıkartırken biraz acıdı ama dayanılmayacak birşey değil. Dün taburcu oldum. Ne bel ne de baş ağrısı oldu. Ameliyat yerim dahi ağırmıyor. Bugün yürüyüş yaptım, ev işi yaptım. Çok rahatım. Bugün tuvalete çıktım ilkkez Allahım yok böyle bir rahatlık. Kronikleşen fissürlerde medikal tedaviyle uğraşmayın sakın. Boşa erteleyip daha da kötüleştirmeyin. Korkulacak hiçbirşey yok. Vallahi başından böyle kolay olduğunu bilseydim bukadar beklemezdim. Çektiğim o kadar acıya değmezmiş.
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama şimdi nasılsınız ? Benim de aynı problemim var cok korkuyorum cesaret edemıyorum . siz nerede ameliyat oldunuz acaba

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama şimdi nasılsınız ? Benim de aynı problemim var cok korkuyorum cesaret edemıyorum . siz nerede ameliyat oldunuz acaba
Merhabalar, gayet iyiyim hiçbir şikayetim yok çok şükür. O kadar acıyı çekmektense tıbbi müdahale şart.

Kızlar bendede hem anal fissür hem hemoroidler var hep dra gittim fitiller kremler verdi ama iyileşmedi. Bir arkadaşım ameliyat oldu ama tekrar etti... bende kendime çok dikkat ediyorum bol su içiyorum ve kurukayısı yiyorum idare etmeye çalısıyorum

Kantaron yağı sürün şişliği direk alıyor yumuşatıyor tuvalete çıkmadan önce sürerseniz rahat yapmanıza yardım eder tuvaletten sonra sürerseniz şişliği sertliği alır
Perhiz çok önemli yediğinize içtiğinize dikkat edin yeşil biber dokunuyor örneğin
Lifli beslenin su için
Stresten uzak durun hareketli olun
Pamuklu çamaşır giyin
Ikınmadan yapmaya çalışın
Sabahları suda beklemiş kayısı tüketin suyunu da için
Anal fissüre henüz çare bulamadım bir arkadaş bal yazmış bir arkadaşta bepanten deneyeceğim..
Ve hacamat yaptırın bilhassa kafadan yapılan hemoroide çooook iyi geliyor
Hacamatçım anlatmıştı kafadaki pis kan mı ne makatta birikme yapıyormuş öyle birşey işte neticede hacamat yaptırın hanımlar pis kanlarınızı atın
Herkese şifalar dilerim

Back