Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar geçen Cuma ameliyat oldum:ecrin_bebek:
Çok teşekkürler. Darısı sizlere. Ben Adana da yaşıyorum burada özel bir tıp merkezinde oldum. Doktorum 45-50 li yaşlarında ydı çok ilgilendi allah razı olsun. Sigorta ameliyatın bir kısmını karşıladı. 250 civarı da bizden çıktı. Ayrıca ilaçların bir kısımını devlet karşılamadı toplamda 500 civarı çıktı. Benim de iç tarafı lazerle yaktı. Dış kısımdaki memeyi cerrahi yöntemle kesti. Bir de iç tarafta yırtık oluşmuş onu da dikti. Şu an çok iyiyim tabi ameliyat sonrasi 3 hafta yediklerine dikkat etmen gerekiyor kabız olmamaya çalışmalısın. Gerçi kabız olmaman için ilaç da veriyor doktor. Ameliyat olmaktan korkmayın. Ameliyat sonrası bir hafta kendinize dikkat edip dinlenmeniz gerekiyor. Her gün o dayanılmaz ağrıları çekmektense ameliyat olup kurtulun derim. Sonrasında iyi ki ameliyat olmuşum diceksiniz.:lepi:
ya bende aynı sorundan müzdaribim.nezaman büyük tuvaletıme cıksam aksama kadar sacı cekıyorum.2 ay önce dogum yaptım.ondan sonra oldu zaten.ben büyük tuvaletımı vaparken makkattan kan geliyor bu normalmı arkadaslar.aranızda böyle olan varmıydı.bide bunun tek yolu cerrahimi.baska bi tedavi yöntemi yokmu.bende doktor fobisi var yaaaaa
canım benimde başlarda aynen doğumdan sonra başladı sonra sıkı bır dıyete gırmıstım dogumdan 3 sene sonra işte o zaman mahfoldum sonra her dıyet dönemımde daha da arttı sıkayetlerım benım genelde kabızlık gıbı bır sorunum olmuyor da yıne de rahatsız oluyor insan görüntü açısından dışta olunca
bakalım haber beklıyorum sweetımden ınşallah ben de cesaret edıp gıdecegım dr'a:kedi:
Bir kısmı lazer bir kısmı cerrahi yöntemle oldu. Ameliyatta baygın oluyorsun zaten ameliyat sonrası ağrı kesici ile acını azaltıyorlar bir gün için. Ertesi gün eve gidiyorsun.Daha sonraki bir hafta dikişlerin düşene kadan krem, ağrı kesici hap ve steril etmek için ilaçlı suya oturuyorsun cnm.Birkaç hafta yediklerine dikkat etmen gerekiyor çok kabız olmadan tuvaletini kolay yapabilmek için. ilk bir haftayı atlattığın zaman gerisi kolay. Bana 2 hafta işe gidemezsin dediler ben ilk haftadan sonra işe döndüm yakınlarımdan olan birkaç kişi de aynen bir hafta sonra işe dönmüşler. iki gün falan poponun üzerine oturamıyorsun yan yatıyorsun ama doğal yani sonuçta ameliyat oluyorsun. Emin ol en fazla 3 ay sonra sanki hiç hemoroid olmamış hiç ameliyat geçirmimiş gibi oluyorsun. Hiç tereddüt etme ben de çektim ohemoroid acılarını nasıl olduğunu çok iyi bilirim otursan acıyor kalksan acıyor uyurken bile acıyordu ama şimdi çok şükür iyiyim.lazermi oldun cnm ameliyat sonrası ne gibi problemler yaşadın tavsiye edermisin teşekkürler