• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Hemoroid Ameliyatı

Hayır yazdıklarınızın hiçbirini yaşamadım. İyi ki ameliyat olmuşum çok memnunum çok şükür :Saruboceq:

ben de az önce muayneden geldim ve yine ameliyat dendi. yıllardır giderim nüksettikçe hep açık amel. diyorlardı. ilk defa lazer diyen oldu ve kendi tıp merkezinin kartını verdi dr. 700e yapıyorlarmış.

yüzüstü yatarken eldivenle kontrol etti beni. memelerden bir tanesi tamamen dışarda ve düzelmez ama içeridekilerin hepsini yakarız 5 dk da biter dedi. 10 tane falan sarkmış meme olabilirmiş içerde. şu an için bu meblayı bulmam imkansız ve dr da sanki biraz asıldı gibime geldi. muayene sırasında çok ağladım belki de beni güldürmek için falan öyle davranmıştır bilemiyorum. çok fesat olmak istemiyorum. ama çıkarken tokalaşırken kendine çekip öptü falan garibime gitti ne bileyim işte.

sweetim sana da çok çook geçmiş olsun gözün aydın. darısı bizim başımıza. sen nerede ve kaça oldun acaba?

Çok teşekkürler. Darısı sizlere. Ben Adana da yaşıyorum burada özel bir tıp merkezinde oldum. Doktorum 45-50 li yaşlarında ydı çok ilgilendi allah razı olsun. Sigorta ameliyatın bir kısmını karşıladı. 250 civarı da bizden çıktı. Ayrıca ilaçların bir kısımını devlet karşılamadı toplamda 500 civarı çıktı. Benim de iç tarafı lazerle yaktı. Dış kısımdaki memeyi cerrahi yöntemle kesti. Bir de iç tarafta yırtık oluşmuş onu da dikti. Şu an çok iyiyim tabi ameliyat sonrasi 3 hafta yediklerine dikkat etmen gerekiyor kabız olmamaya çalışmalısın. Gerçi kabız olmaman için ilaç da veriyor doktor. Ameliyat olmaktan korkmayın. Ameliyat sonrası bir hafta kendinize dikkat edip dinlenmeniz gerekiyor. Her gün o dayanılmaz ağrıları çekmektense ameliyat olup kurtulun derim. Sonrasında iyi ki ameliyat olmuşum diceksiniz.:lepi:

Son düzenleme:
cevabın için teşekkürler. senin adına sevindim valla ama ben hala çok korkuyorum. umarım karar verene kadar bana güven sağlayacak bir merkez bulabilirim. istanbul gerçekten çok güvenilmez insanlarla dolu. inşallah bir daha asla yaşamazsın bu hastalığı tekrardan geçmiş olsun..

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu:1rolleyes: İyi dileklerin için teşekkürler inşallah sende güvenilir bir hastahane bulup kurtulursun kaydirigubbakcemile5

Çok teşekkürler. Darısı sizlere. Ben Adana da yaşıyorum burada özel bir tıp merkezinde oldum. Doktorum 45-50 li yaşlarında ydı çok ilgilendi allah razı olsun. Sigorta ameliyatın bir kısmını karşıladı. 250 civarı da bizden çıktı. Ayrıca ilaçların bir kısımını devlet karşılamadı toplamda 500 civarı çıktı. Benim de iç tarafı lazerle yaktı. Dış kısımdaki memeyi cerrahi yöntemle kesti. Bir de iç tarafta yırtık oluşmuş onu da dikti. Şu an çok iyiyim tabi ameliyat sonrasi 3 hafta yediklerine dikkat etmen gerekiyor kabız olmamaya çalışmalısın. Gerçi kabız olmaman için ilaç da veriyor doktor. Ameliyat olmaktan korkmayın. Ameliyat sonrası bir hafta kendinize dikkat edip dinlenmeniz gerekiyor. Her gün o dayanılmaz ağrıları çekmektense ameliyat olup kurtulun derim. Sonrasında iyi ki ameliyat olmuşum diceksiniz.:lepi:

sweetim ben de adanadayım mesaj sayım 50 olmadıgı için henüz özel mesaj atamadım hangi dr acaba gittiğiniz ben ınanılmaz korkuyorum amelıyattan daha muayne olmaya bıle gıdemedım cesaret edip :kedi:

ya bende aynı sorundan müzdaribim.nezaman büyük tuvaletıme cıksam aksama kadar sacı cekıyorum.2 ay önce dogum yaptım.ondan sonra oldu zaten.ben büyük tuvaletımı vaparken makkattan kan geliyor bu normalmı arkadaslar.aranızda böyle olan varmıydı.bide bunun tek yolu cerrahimi.baska bi tedavi yöntemi yokmu.bende doktor fobisi var yaaaaa

ya bende aynı sorundan müzdaribim.nezaman büyük tuvaletıme cıksam aksama kadar sacı cekıyorum.2 ay önce dogum yaptım.ondan sonra oldu zaten.ben büyük tuvaletımı vaparken makkattan kan geliyor bu normalmı arkadaslar.aranızda böyle olan varmıydı.bide bunun tek yolu cerrahimi.baska bi tedavi yöntemi yokmu.bende doktor fobisi var yaaaaa

canım benimde başlarda aynen doğumdan sonra başladı sonra sıkı bır dıyete gırmıstım dogumdan 3 sene sonra işte o zaman mahfoldum sonra her dıyet dönemımde daha da arttı sıkayetlerım benım genelde kabızlık gıbı bır sorunum olmuyor da yıne de rahatsız oluyor insan görüntü açısından dışta olunca :(

bakalım haber beklıyorum sweetımden ınşallah ben de cesaret edıp gıdecegım dr'a:kedi:

bende cesarettimi topladıgım gun ameliyat olacağım ama çok korkuyorum bununlada yaşanılcak gibide değil sürekli kan geliyor napcam bilemıyorum =((((( :sinifsinif:

Naz'ın annesi Global hastanesi var özel orda ameliyat oldum iller bankasına yakın bir yerde. Hiç korkma korkacak bişey yok ameliyat sırasında baygın oluyorsun ameliyattan sonraki gün taburcu oluyorsun o kadar basit bir ameliyat anlican. Ameliyat olacak olursan detaylar hakkında bilgi veririm.

canım benimde başlarda aynen doğumdan sonra başladı sonra sıkı bır dıyete gırmıstım dogumdan 3 sene sonra işte o zaman mahfoldum sonra her dıyet dönemımde daha da arttı sıkayetlerım benım genelde kabızlık gıbı bır sorunum olmuyor da yıne de rahatsız oluyor insan görüntü açısından dışta olunca :(

bakalım haber beklıyorum sweetımden ınşallah ben de cesaret edıp gıdecegım dr'a:kedi:

ben önce baska çözümler arycam.bugun esim bir karısım yaptıyor attardan.bakalım belkı işe yarar.sanada çok gecmıs olsun.umarın biran önce kurtulursun...:Saruboceq:

lazermi oldun cnm ameliyat sonrası ne gibi problemler yaşadın tavsiye edermisin teşekkürler
Bir kısmı lazer bir kısmı cerrahi yöntemle oldu. Ameliyatta baygın oluyorsun zaten ameliyat sonrası ağrı kesici ile acını azaltıyorlar bir gün için. Ertesi gün eve gidiyorsun.Daha sonraki bir hafta dikişlerin düşene kadan krem, ağrı kesici hap ve steril etmek için ilaçlı suya oturuyorsun cnm.Birkaç hafta yediklerine dikkat etmen gerekiyor çok kabız olmadan tuvaletini kolay yapabilmek için. ilk bir haftayı atlattığın zaman gerisi kolay. Bana 2 hafta işe gidemezsin dediler ben ilk haftadan sonra işe döndüm yakınlarımdan olan birkaç kişi de aynen bir hafta sonra işe dönmüşler. iki gün falan poponun üzerine oturamıyorsun yan yatıyorsun ama doğal yani sonuçta ameliyat oluyorsun. Emin ol en fazla 3 ay sonra sanki hiç hemoroid olmamış hiç ameliyat geçirmimiş gibi oluyorsun. Hiç tereddüt etme ben de çektim ohemoroid acılarını nasıl olduğunu çok iyi bilirim otursan acıyor kalksan acıyor uyurken bile acıyordu ama şimdi çok şükür iyiyim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 2 sene önce hemoroid ameliyatı oldum.
"De Longo" yöntemi ile.
Kimseye tavsiye etmiyorum.
Çünkü 6 ay sonra tekrarladı ve şu anda sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.
Ben özel bir hastanede yaptırmıştım, 2.500 tl ya.
SSK-Bağkur vs yoktu.
Yöntemde acı yok. Çok rahat bir ameliyat. Ertesi gün taburcu ediyorlar zaten ve banyo yapabiliyorsunuz ertesi gün.
1 ay boyunca krem ve antibiyotik kullandım. Baticonla sıcak su banyosu yaptım.
Denize bile girmedim bir şey olur diye.
Her gün düzenli olarak tuvalete de ilaç kullanmadan çıkabilmeme rağmen yine tekrarladı.
Başka bir hastane ve doktor arıyorum şu anda.
Size tavsiyem "De Longo" yöntemini tercih etmemeniz. Lazer daha iyi bence.
Çünkü bu yöntemle memeler yuvarı asılıyor ve belli bir zaman sonra düşüyor.
Ama lazerde hepsi (%90'ı diyelim) temizleniyor.
Bu ameliyatı olacaklar için tavsiyem iyi araştırın.
Doktoru da, yöntemleri de.

arkadaşlar şimdi benim kafam karıştı.banada dr ameliyat dedi.tanıdığımız kişilerden bazılarında basur tekrarladı.dr. sorduğumda onlar geç kalmışlar o yüzden sende son evredesin 1- 2 ay içinde olmazsan 10 kere ameliyat ol 10 kere gene çıkar dedi.arkadaşım acaba sen de geç kalmış olabilirmisin yoksa para için mi bana öyle dediler sonuçta ssk var ama 1.200 tl istediler...

merhaba arkadaslar bende cok zor durumda kaldım hem hamileyimve son zamanlarım hem de 4 gündür kabız olduğumdan hemoroid denilen sey cıktı cok canım acıyor yoktu böyle cıkıntı gibi birsey ama neden böyle oldu neden gecmiyor bir türlü anlamıyorum kendiliğinden kaybolma gibi bir eğilimi olmaz mı hiç acaba bu aralarda ne yapsam acısını dindirebilirim zaten uykularım bozulmustu simdi iyice bozuldu :43::43:

Selam hemoroidle ilgili herhalde yüzlerce makale, forum okumuş ve takip etmişizdir. Yok patlıcanın sapı, inciri sabah akşam ye aklınıza gelebilecek her türlü bitkisel kürden ilaca kadar hepsini denedik ancak hepside çok kısa süreliğine acıyı azaltıyor sonrasında yine aynı acılar kanamalar geri geliyordu... tek çare tıbbi operasyon bunu bilin çünkü ilerleyen hemoroidin tedavisi bir o kadar güç oluyor.. utanmayın ve ileri atmayın.. Allah korusun bu hastalık sonunda daha kötü hastalıklara yol açabiliyor. Eşim tam 20 yıl bu hastalığın en ağır durumlarını çektikten sonra ısrarlarımla ameliyat masasına yatmayı kabul etti. Hemoroidiniz eğer 2. evrei geçmişse ameliyatsız geçmiyor.. boşu boşuna para tuzağı ilaçlara ve bitkicilere kanmayın arkadaşlar. Uzun uzun araştırma yaptık biz.Önceleri çok tedirgindi ancak şuan ameliyattan sonra yaklaşık 5 ay bitti ve çok rahat yeniden doğmuş gibi. Buradan hastane adını ve doktoru yazmam reklam olması sebebi ile yasaklanabilir.. Ancak eğer isteyen olursa özelden mesaj atsın yazarım. Herkese acil şifalar...Özellikle foruma girip bunları yazıyorum ki zamanında bizim çare aradığımız gibi arayan arkadaşlar girip yalan yanlış şeylere aldanıpdaha fazla acı çekmesin diyee...

Back