- 29 Nisan 2015
- 8
- 4
- 43
Selam arkadaslar hemen konuya girmek istiyorum 4 ayına yaklaşık bir bebeğim var bebeğim 5 kg doğdu çünkü bende gebelik şekeri vardı doğduğundan itibaren bir kolu bir bacagı diğerine göre daha kalındı önce herkes bana kilolu doğdu düzelir dedi sonra sonra dikkatimi çekmesinden dolayı doktora götürdüm bebeğime hemihipertrofi teşhisi koydular yani vücudun bir bölümünün diğer yarısına göre nispeten daha nüyük olması ancak bu fark dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor ve bu hastalık olan çocuklar Allah korusun bazı kanserlere yatkın oluyorlar bu yüzden neredeyse ergenliğe kadar 3 ayda bir iç batın ultrasonu çekilecek. Doktor bana fark çok önemli değil 1 cm çok çok bir numara büyük ayakkabı giyer dese de içim rahat değil alev alev yanıyo sanki hep ileride ne olur kolu bacagı cok farklı mı olur bilmıyorum zaten evhamlıyım Allahtan gelen başüstüne ama kalbime söz geçiremiyorum başına bu hastalık gelen var mı ya da deneyimli biri olabilecekleri yazacak olan morale çok ihtiyacım var Rabbım hepınızın yavrularını korusun